Cubase 5- export

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 16 zář 2013 22:16

tak ani složky to nebudou
plugin taky ne
je divný, že to začne audio stopu exportovat, ale pak se audio stopa stratí....

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3020
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 16 zář 2013 23:27

A která stopa v mixdownu chybí? Jinak jak píše Pytkin - nastavovat zde (exportovací dialog) není jinak co, dle mě je to správně. Hierarchie složek nemá na tyhle věci vliv; já si obvykle organizuji co skladba, to vlastní adresář, v něm je podadresář Audio, kde jsou veškeré audiověci ze stop, ale mixdownové výstupy dávám o adresář výš, čili tam, kde je zdrojový soubor projektu.

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 16 zář 2013 23:43

este by som skusil exportovat wav .. nie mp3

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1950
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Stan » 16 zář 2013 23:51

Pravda pravda, máš koupenou licenci na mp3? Možná tam je zakopaný pes, teda zvuk vlastně :).

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 10:54

1) nic z toho to není - wav/mp3 furt stejně špatný
2) chybí ta audio stopa (č.1) ale +- 2 první takty z ní podle lokátoru to vyexportuje

virus, cubase a simatic tam programuje asi jedna banda :-))))))
z 5 minut práce na neděli večer mám zas vopruz :-)))))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 17 zář 2013 11:01

ja som s tymto v zivote nemal problem .. dam lokatory od do a to sa mi vyrendruje ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3020
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 17 zář 2013 11:58

vg.atvg píše:...2) chybí ta audio stopa (č.1) ale +- 2 první takty z ní podle lokátoru to vyexportuje
Co je tohle zase za formulaci? Tak to buď vyexportuje nebo ne - jak "podle lokátoru"? To zní jako "myslím si, že ...." a ve skutečnosti se děje něco úplně jiného. Takže audio stopa 1 JE nebo NENÍ v exportu (případně tedy její část - v tom případě ODKUD/KAM)?

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 17 zář 2013 12:06

zacinam sipit , ze tu bude problem medzi stolickou a pocitacom ..

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 12:18

8) dám lokátor na 45 tak 45+46, když na 58 tak 58+59 atd, ale ta audio stopa má víc než 21 takty
vše ostatní tedy VST instr stopy fungujou jen ta audio ne, taky nevím, jakým algoritmem dosáhli, že to trochu jde, ale úplně ne :-))))))

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 12:20

21 mělo být 2 takty

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3020
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 17 zář 2013 12:23

2Pytkin: je to porod 8)

2vg: OK - lokátor "L" na úplný začátek a lokátor "R" na úplný konec - co je pak v exportu?

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 17 zář 2013 13:04

vg.atvg : cize ty nastavis nejaky usek .. trebars 30 taktov .. v tom useku su midi stopy a audio stopa .. tie midy stopy sa vyrendruju v celom useku 30 taktov , a audio stopa len prve 2 takdy .. aj ked by mala hrat celych 30 taktov ? dobre to chapem ? render ma ale finalnu dlzku 30 taktov ?

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 13:20

ano, jak píše Pytkin :wink:
ještě řešení a máme to 8)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3020
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 17 zář 2013 13:28

A co render jen té audio stopy BEZ MIDI stop..... ?

P.

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 13:31

taky s chybou, i bez eff, eq - to už tu je psaný

Odpovědět