Cubase 5- export

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 13:35

funguje tahle adr?
steinberg-support.cz.sk@email.cz

jinak dohady to je na 2 věci, nějaký fungující kontakt přímo do steinberga?
siemens takhle fungoval dobře, když jim něco nefungovalo :-))))))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 17 zář 2013 13:55

to je fakt dake divne chovanie .. ja to vidim na format c: .. do steinbergu ani nepis .. to mas daco fakt dokurvene v kompe ..

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 14:04

je divný, že v real time to chodí a ve výpočtu, kde je čas, ne

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 17 zář 2013 14:14

Je to ofiko verze, nepletu se?

P.

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 14:17

je, to už tu taky je napsaný....
řešení ;-)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 17 zář 2013 14:29

Takovýhle blbosti obvykle nemaj řešení - leda tak tu reinstalaci (i když tohle "pseudořešení" vyloženě nesnáším - nepřinese totiž žádný výsledek ve smyslu "aha, tak tímhle to bylo!"). Nic mě nenapadá. Pokud je to pravidlem, že audio stopa je v mixdownu pouze a jen X-taktů od L lokátoru bez ohledu na to, kde je " lokátor umístěn, tak to nebude ani tím, že by bylo omylem automatizováno MUTE tlačítko. Nevím...

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 17 zář 2013 14:50

pavlii : to nema ziaden racionalny zaklad .. do je proste dodgbane ..

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 17 zář 2013 14:53

dík a ať se daří :-)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od pavlii » 17 zář 2013 14:56

Pytkin píše:pavlii : to nema ziaden racionalny zaklad .. do je proste dodgbane ..
:-D taky bych řekl...

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 17 zář 2013 14:57

este ma napada .. je ten cubase aktualizovany na najnovsiu verziu ?

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vras » 17 zář 2013 21:46

V Cubase 5 exportu nebyl a neni zadny takovy ani podobny problem, to ti vsichni potvrdi. Cubase ma spousty chyb, ale zadna z nich se toho netyka, zrovna audio export jede odjakziva jako po masle. Jestli to neni v rukach (jakoze v projektu muzes mit neco blbe) , tak je neco s pocitacem, napr. nestihajici zahnojeny windows nebo mizerny hardware, disk, pamet, cpu,...-A to tvrzeni o +- priblizne delce vysledku podle lokatoru je taky blbost, to _musi_ fungovat _uplne_ presne na takty, na sekundy, na samply.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 17 zář 2013 22:39

este ma napada .. mozno je fakt daco s komputrom .. ale kedze to v realnom case stiha , tak by som vyskusal pri exporte zaklijnut REALTIME EXPORT .. to by malo byt to iste , ako ked to prehrava v realnom case ..

vg.atvg
Příspěvky: 28
Registrován: 22 lis 2009 16:03

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od vg.atvg » 18 zář 2013 01:19

asi je to přehlcený VSTI nebo je tam nějaký zase/ještě KO (všechny jen od steinberga!!) nebo nějaký "nevědomý ukliknutí", v novým prj to audio exportování funguje
a při přehrávání se neukládá na disk, takže jiný režim než export - třeba to vlastně už v C7 opravili ;-)
...přeinstalovávat nebudu :-)))))

Uživatelský avatar
48cube
Příspěvky: 145
Registrován: 14 úno 2013 13:36

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od 48cube » 18 zář 2013 08:12

A zkusils vytvorit novou audio stopu, do ni pretahnout puvodni audio material a starou smazat? Zoufaly situace si zadaj zoufaly pokusy o reseni.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Cubase 5- export

Příspěvek od Pytkin » 18 zář 2013 08:57

vg.atvg : a ten realtime export si skusal ?

Odpovědět