Cubase 9

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1905
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Cubase 9

Příspěvek od Stan » 17 pro 2016 10:24

Pro tyhle ucely pouzivam "Snapper"
https://www.audioease.com/snapper/

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Cubase 9

Příspěvek od Fractal » 17 pro 2016 10:58

šikovná věcička v prostředí macos, nevím jestli by to šlo dobře udělat pro windows... cubase má import okno na úrovni druhořadého donateware

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1982
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Cubase 9

Příspěvek od PELF » 17 pro 2016 18:27

Fractal píše:co bych si fakt přál jako novou feature, je možnost trimnout sample už před importem
Tak to je ta slavná Cubase ve větším pravěku, než by mě vůbec napadlo :shock:
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Cubase 9

Příspěvek od skeld » 19 pro 2016 21:50

Na tu historii mixu už čekám pár let :shock: , marker export je taky fajn, ještě kdyby tak předělali external instruments a asi bych se s UG nerozmejšlel. Nevíte jak je to se supportem 32bit VST, když je teď 64bit only? Ve videu mluví o nějakym bridgi, ale jestli funguje.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Cubase 9

Příspěvek od Fractal » 20 pro 2016 00:09

tak jsem to stáhl, zatím radši neinstaloval, jsem uprostřed projektu, zkoušel už někdo? bugů? hodně? :lol:

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Cubase 9

Příspěvek od Fractal » 04 led 2017 01:24

Už jedete někdo spokojeně na devítce?

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 645
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Re: Cubase 9

Příspěvek od markuc » 04 led 2017 01:30

Já spokojeně, bugy jsem zatím neobjevil. Otvírám bez problémů staré projekty, dokovaný editor dole je fajn, historie mixu taky. Zatím není důvod ke stížnostem ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Cubase 9

Příspěvek od TOM-Thak » 04 led 2017 07:02

To by bylo good mit v mediabay, ja mam sample cdcka, kde mas treba 2minuty zvuku za sebou, musim vlozit celou stopu a pak ustrihnout zvuk, co chci.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Cubase 9

Příspěvek od skeld » 04 led 2017 08:33

Markuc: Používáš nějaký 32-bit pluginy?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Cubase 9

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 05 led 2017 10:29

skeld píše:Na tu historii mixu už čekám pár let :shock: , marker export je taky fajn, ještě kdyby tak předělali external instruments a asi bych se s UG nerozmejšlel. Nevíte jak je to se supportem 32bit VST, když je teď 64bit only? Ve videu mluví o nějakym bridgi, ale jestli funguje.

doporucuju poridit jBridge.

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Cubase 9

Příspěvek od skeld » 05 led 2017 12:31

Jo jo jBridge znám, spíš mě zajímalo jestli to má nějak slušně pořešený Steinberg.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cubase 9

Příspěvek od pavlii » 05 led 2017 13:23

https://www.steinberg.net/forums/viewto ... ge#p592797

Podle tohoto vlákna to vypadá, že jBridge je pro C9 jediná alternativa (co se 32b plug-in týče).

P.

EDIT: Oficiálně: https://www.steinberg.net/forums/viewto ... ge#p591098

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Cubase 9

Příspěvek od skeld » 05 led 2017 17:29

Díky

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Cubase 9

Příspěvek od Fractal » 09 led 2017 23:01

tyjo a o tom blacklistování pluginů jste nevěděli? nic příjemného, blacklistlo mi to 64-bit věci od KORGu, resp. v seznamu lze vidět, že jen některé moduly, které nejsou přímo pluginy, jakýsi korg mix a korg midifilter, no a pak ještě pluginy legacy cell a mde-x efektor...

pak to taky má tendenci blacklistovat 64bitové verze VST2 pluginů, kupř iZotope, ale naštěstí josu dostupné i VST3 verze

Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Re: Cubase 9

Příspěvek od skeld » 10 led 2017 08:45

Něco jsem zaregistroval o prověřování stability VST pluginů, ale že by to šlo až do blacklistu, to jsem nevěděl. Jdou tam udělit nějaký vyjímky, nebo tak něco?

Odpovědět