Cubase4 je venku

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 21 zář 2006 13:45

no proste by se vyfreezovala sendova FX stopa..kdybys to chtel nejakym zpusobem upravovat tak si odfreezujes--nejvic berou procesor reverby atd
jinak menit inserty jde normalne pomoci drag n drop v novy verzi
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 21 zář 2006 14:33

Držím palce vodníkům.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 21 zář 2006 14:49

jestli bude SX4 tak zabugovana a pulka VSTcek na ni nepujde jak to bylo s SX3 tak si s klidem jeste rok pockam ..
je v ty sx4 vubec neco kvuli cemu by mel abgrejd mit nejakej smysl ?

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 21 zář 2006 15:08

carloff... tohle je prece velmi velmi problematicky, narozdil treba od kompresoru na stope nemas sanci freeze pouzit, protoze vlastne jakakoli zmena v projektu by ti ten freeze odfreezovala nebo zneplatnila (teda krome veci, ktery do toho sendu nepoustis... ale toho je tak malo... hodi se to max na nejaky veci jako hall ciste na vokal... no a to pak muzes pouzit klidne insert.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 21 zář 2006 15:13

proc?na zmenu v aranzi si to odfreezuju a jina se to neprojevi na nicem jinym nez kde ten hall je..stejne vlastne jen primichavas dry k wet
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 21 zář 2006 15:19

to nejde... jediny co bys moh s takovou veci delat je tu FX stopu zesilovat nebo zeslabovat... ale cokoli by slo do ni by si nemoh menit... vubec nijak

to jak si to predstavujes by vlastne znamenalo udelat nejakej impulz a pouzit konvoluci --- takze bys vlasne zadny cpu neusetril ;\

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4590
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 21 zář 2006 15:21

carloff: ale problem je v tom, ze ten wet vznikne prave z dry...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 21 zář 2006 15:32

no zacina me to zajimat, predstavuju si vyfreezovanej reverb z neceho co se nasledne zmeni a reverb zustane podle puvodniho a primicha se k novymu ... a coby pradedecek svyho syna sem teda tim padem svuj vlastni dedecek ... BUM .. bouchla mi hlava 8)

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey » 21 zář 2006 15:34

Vypadá to na ořezaný Nuendo 3 +

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 21 zář 2006 15:37

Drag & Drop copying, moving and swapping of insert plug-ins
http://www.steinberg.net/1021+M52087573ab0.html

konecne!

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 21 zář 2006 15:54

Solarfall píše:Drag & Drop copying, moving and swapping of insert plug-ins
http://www.steinberg.net/1021+M52087573ab0.html

konecne!
1. potesujici zprava

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 21 zář 2006 16:20

Já bych ocenil konečně taky nějakou tu spolehlivost.

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 21 zář 2006 17:53

sx2 je docela spolehliva... aspon original jo

fantozzi
Příspěvky: 313
Registrován: 11 zář 2006 21:25

Příspěvek od fantozzi » 21 zář 2006 18:16

:-) začnu šetřit a než našetřím, tak to určitě odbugujou :-)

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 21 zář 2006 18:17

FFoxX píše:Já bych ocenil konečně taky nějakou tu spolehlivost.
mě přijde spolehlivá i trojka. Máš dobře vyladěnej systém? :lol:

Zamčeno