Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od Pytkin » 22 dub 2011 18:35

Aha .. takze jemny nahlad do manualu hovori , ze ono to funguje .. len treba insertnut do sable insert DIRECT MONITOR .. zaujimave je , ze potom to zacne fungovat a aj ked sa ten insert potom z sable vyhodi , tak to hraje dalej ..

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od jardatop » 26 dub 2011 20:07

Pytkin: Jak to myslis? Jako na ten audio channel mam do insertu neco zavesit? Ja jsem mezi pluginy zadny DIRECT MONITOR nenasel. Mohl bys to, prosim, upresnit nebo odkazat na ten manual, kde to pisou? diky.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od Pytkin » 27 dub 2011 00:19

jardatop : to sa tyka EMU kariet .. a ich patchmixu ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od kexik » 27 dub 2011 08:09

vsak tak funguju aj delty... hodis do insertu asio kanal monitor mixer... akurat pomery a vsetko ostatne aj tak riesis na tom m-audio paneli

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od Pytkin » 27 dub 2011 10:01

delta mixer ma inserty ? kurva uz som dlho ziadnu deltu neinstaloval .. asi to vylepsili ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od kexik » 27 dub 2011 10:34

kua... ja uz to vzdavam :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od Pytkin » 27 dub 2011 11:26

kexik : ja hovorim o tom ze v EMU mixery je insert .. ty pises ze tak isto funguje aj Maudio ..ja sa pytam ci ma teda maudio mixer inserty .. Kde je problem ?

Ja si pamatam ze delta mixer vyzeral ako na prilozenom obrazku .. ziadne inserty nemal .. ale je to davno , co som instaloval nejaku deltu .. mozno to uz je inak ..
Přílohy
Clipboard01.jpg
Clipboard01.jpg (58.52 KiB) Zobrazeno 281 x

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od Pytkin » 27 dub 2011 11:32

A pamatam si , ze pri zapnutom direct monitoringu v cubase sa zapinali/vypinali tlacitka MUTE ..

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: Direct monitoring na M-audio ProFire 2626

Příspěvek od jardatop » 27 dub 2011 23:09

kexik píše:vsak tak funguju aj delty... hodis do insertu asio kanal monitor mixer... akurat pomery a vsetko ostatne aj tak riesis na tom m-audio paneli
Mohl bys, prosim, upresnit ten insert a asio kanal monitor mixer? Dik.

Odpovědět