Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1940
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od Stan » 28 čer 2017 11:44

IMHO stejne jako s mikrofony I zde plati ze v rukach zkusenych se da pouzit cokoli bez problemu a v rukach nezkusenych se da napachat vice skody i s vynikajicim nastrojem

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 28 čer 2017 12:30

IvanB píše:No jo, ale keď to nemáš možnosť porovnať s renomovanými platenými plug-inmi... :(
Šmankote - proč porovnávat? Porovnáváš - teda aspoň můj přístup - když něco hledáš (=nejsi zcela spokojen s tím, co máš). Jak píšu a Stan to doplnil: pokud jsi spokojen, netřeba dalších aktivit.

P.S.: Ale ono věčné porovnávání místo samotné práce (pokud se nejedná o recenzování apod.) je taky oblíbeným sportem :-D

P.

IvanB
Příspěvky: 83
Registrován: 19 úno 2017 21:18

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od IvanB » 28 čer 2017 20:18

pavlii píše:P.S.: Ale ono věčné porovnávání místo samotné práce (pokud se nejedná o recenzování apod.) je taky oblíbeným sportem
Neberem to osobne 8)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 29 čer 2017 10:37

Ale ani jsem to tak nemyslel :-D

P.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 216
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od concord » 05 srp 2017 18:45

Ahojte-Potreboval by som poradit ako vytlacit noty z midi suboru. Ked som dal tlacit do suboru XPS a nasledne otvoril v prehliadaci suborov nabolo vydiet notovu osnovu ale iba noty.

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1386
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od tony9 » 05 srp 2017 20:35

Potebuješ nějaký notator co to umí otevřít. Zkus Muse - Score. Měl by být free.

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1386
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od tony9 » 05 srp 2017 20:43

A nebo teda, součástí mnoha DAW dnes notator je. Takže v Cubase by tio mělo v pohodě jít.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 216
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od concord » 05 srp 2017 21:18

Praveze stravil som nad tym vela casu a neuspesne.V Cubase ide ale ako_?

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1386
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od tony9 » 05 srp 2017 21:23

Tak já jedu v logicu, ale myslím , že si prostě otevřeš ten midi soubor. Označíš všechny jeho stopy a zobrazíš si je v notové editoru, teď nevím jak se to Cubase jmenuje. Pokud chceš jen jednu stopu a nebo nějaký výběr, tak si označíš pouze ty stopy, které chceš zobrazit.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 216
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od concord » 05 srp 2017 21:32

No v cubase noty mam otvorene v keyeditotu.Pekne ich vydno v notovej osnove .nasledne ale neviem ked dam logicky PRINT nevydno vsetko ale iba cast ,skusal som aj rozne formaty na vysku aj na sirku.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od pavlii » 05 srp 2017 21:33

Score Editor - je v Cubase. Key Editor rozhodně notovou osnovu nezobrazuje. Pokud to něco nechce tisknout, je to zvláštní.....

P.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 216
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od concord » 05 srp 2017 21:34

Tak score editor tisknut to ide ale mam to useknute na 3 takte

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1940
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od Stan » 05 srp 2017 21:41

Myslim ze se to tu uz resilo. Co si tak pamatuju tak je potreba si pohrat s nastavenim v C a pak i s nastavenim samotne tiskarny.

EDIT:
cubase-nuendo/cubase-8-5-t23042.html?hi ... 38#p385338
Naposledy upravil(a) Stan dne 05 srp 2017 21:45, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 216
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od concord » 05 srp 2017 21:43

mam tam ze tisknut ako fax potom tisknut do suboru alebo do tlaciarne ,no ked dam ze do suboru mam tam vystup xps a ten nezobrazuje ciary ,Potom dam do faxu tam to mam ako prilohu a to je tiez zle.Tlaciaren nemam.

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 216
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Otazky na cubase

Příspěvek od concord » 05 srp 2017 21:52

Takto to tlaci do xps.Na to ze je to C som necakal ze to bude take komplikovane.Mam origos .
Přílohy
xps.png

Odpovědět