Otazky na cubase
no .. ked robis v loope , a neches cakat na dalsi prechod , stlac LEFT lokator a skocis na zaciatok a pocujes to od zaciatku .. zmeny pocujes samozrejme pri prechode , ak uz nie je prehravaci buffer za nimi .. Cubase by mal zacat hrat hned ako stlacis play .. moze to suvisiet s roznymi nastaveniami prerollu a podobnych parametrov .. treba sa skusit pohrat s nastaveniami ..
Jasne, aj rotacni hyperboloid muzes nakreslit, kdyz se ti nebude klepat ruka
Chlapi, mam jednu zavaznou zacatecnickou otazku. Mozna bude vedet Pytkin. fakt me to uz dlouho prudi.
Jde o nahravani audia. Vsecko je pripravene, jede midi stopa, podle ni hraje hw modul - zatim vsecko v poradku.
Soucasne bezi recording do audio stopy, Cubase maluje wavku - jenže - to tam haze kazdy pes jina ves.
Nikde neni problem, midi funguje, slysim to bez latence.
Akorat kdyz to pak playback prehraju je to posunute - hraje to driv nez ma. Ale kdyby takhle byla posunuta cela stopa, tak se to v najednou cele dorovna. Jenze ono to je v jednom miste posunute o nejaky kousek a jinde zase o jinak velky kousek. A kdyz je delsi pauza, tak tek kousek predbihani po pauze jsou treba dve sekundy.
Cim to je?

Chlapi, mam jednu zavaznou zacatecnickou otazku. Mozna bude vedet Pytkin. fakt me to uz dlouho prudi.
Jde o nahravani audia. Vsecko je pripravene, jede midi stopa, podle ni hraje hw modul - zatim vsecko v poradku.
Soucasne bezi recording do audio stopy, Cubase maluje wavku - jenže - to tam haze kazdy pes jina ves.
Nikde neni problem, midi funguje, slysim to bez latence.
Akorat kdyz to pak playback prehraju je to posunute - hraje to driv nez ma. Ale kdyby takhle byla posunuta cela stopa, tak se to v najednou cele dorovna. Jenze ono to je v jednom miste posunute o nejaky kousek a jinde zase o jinak velky kousek. A kdyz je delsi pauza, tak tek kousek predbihani po pauze jsou treba dve sekundy.
Cim to je?
peteness : no .. ja som sa s tym nestretol ze by to zvukovka robila .. hlavne ak to zvukovka robi , tak to robi standardne rovnako .. ak sa ten offset meni , tak je dakde daky problem .. toto co si sem dal .. to je midi poslane do dakeho externeho midi syntaku a jeho audio nahrate naspat do audia ? totiz to audio predbieha midi ,co je absolutny ulet ..