Wavelab7, Cubase 5.5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od alt » 30 bře 2010 09:54

Ahoj....nevíte někdo zda se jedná o placený update (jaká cena??)
cubase 5.5.... nebo to bude volně stahnutelné pro registrované...díky Alt.

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Vlad » 30 bře 2010 10:18

pro registrované (resp. pro koupené verze) je upgrade zdarma.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Kermitak » 30 bře 2010 10:21

Carrione píše:Ne přechod na win 7, ale přechod na 64 bit systém :)
...coz v praxi u Cubenda znamena win 7 ;) (vzhledem k nepodpore XP64 a nepouzitelnosti Vist)

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od alt » 30 bře 2010 12:33

díky.....Alt.

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od James L. » 24 dub 2010 12:57

To video na Wavelab 7 pobavilo.

Na sedmičku se těším jak malej. :oops:

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od vras » 27 kvě 2010 20:34

Cubase 5.5 - dnesni prognoza od Steinbergu: "doufejme, ze bude v pulce cervna"

rrave
Příspěvky: 16
Registrován: 28 dub 2008 13:16

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od rrave » 16 čer 2010 22:23

Cubase 5.5 - tak snad 21.6.2010

http://www.disk.cz/disk/shortnews?820

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Fractal » 16 čer 2010 23:14

no to jsem zvědav :) ...nechápu na co může někdo používat inverzi gainu... any idea?

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od carloff » 17 čer 2010 00:19

inverze gainu je na studio EQ.Obecne se pouziva aby jsi nasel ty spravne freqvence ktere pak vykousnes..
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz


vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od vras » 19 čer 2010 23:56

budu vdecny ka kazdou funkci, ktera NEBUDE padat

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od pavlii » 20 čer 2010 22:35

??? můžeš být konkrétnější? Tyhle výkřiky jsou o ničem :|

P.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od vras » 20 čer 2010 22:56

To byl trochu hystericky vykrik a trochu nadsazka:-) Samozrejme, ze mi to bezi z 99% stabilne, ale on ten kousek stability, co tam obcas neni doresen, je mnohdy dost neprijemny. Tech potizi je vic, sepsal bych to na A4 stranku, ale na forech to v podstate je. Naposled treba globalni nastaveni, ktere po padu dokaze obcas Cubase smazat (ano, uz vim, kde a co vsechno zalohovat). To jsou casto celkem trivialne dohledatelne a programatorsky osetritelne veci a prave u nich mi pripada, ze se Steinberg dlouhodobe nechova dostatecne pruzne (a ty chyby jsou na forech popsany az az). Pokud se 5.5 povede, coz vsichni ocekavame, tak to treba pak odvolam:-)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od delay » 21 čer 2010 09:34

vras píše:(ano, uz vim, kde a co vsechno zalohovat)
Napiš pls kde, já v podstatě začal Cubase5 nenávidět protože mi padá prakticky při každém vypnutí, nějaká kolize bůhvíčeho a právě to maže komplet nastavení celýho prostředí atd. Dik.

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od vras » 21 čer 2010 11:10

C:\Documents and Settings\<jmeno_uzivatele>\App Data\Steinberg\Cubase 5\*.xml
( u roznych jaz. verzi woken to bude mirne jinak)

Je to hromada .xml, kde je ulozeno mj. mapovani audio portu, key commands, rozlozeni oken, verifikovane VST pluginy atd. atd. Zrejme skoro vsecko globalni ostatni, ktere se neuklada do .cpr projektu. Tohle je dobry cely nekam schovat, jakmile je Cubase nastaveno.

Odpovědět