Wavelab7, Cubase 5.5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od vras » 23 čer 2010 08:46

nie kazdy potrebuje sample .. a na nic ine RAM nepotrebujes .. 1G v pohode staci .. 2G je velky prepych .. 4G je plytvanie :)
Pred 20 lety byl 1MB RAM prepych...
Nejen samply, tez impulsy etc. Napr. takova instance Nebuly dokaze sezrat klidne stovky MB. Lze pocitat s tim, ze softwarove firmy maji a budou mit stale mene duvodu se velikosti RAM prilis omezovat.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Pytkin » 24 čer 2010 01:05

kazdy pouziva , co mu vyhovuje .. impulzy vobec nepouzivam .. fakt mi je ram uplne na nic ..

ale jasne .. kto to potrebuje , tak si nasupe do kompu 64G ram .. preco nie ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od kexik » 24 čer 2010 11:38

neni pravda, pri daw s realtime playbackom potrebujes obrovske ram bufre, vacsina, idealne vsetko audio ide do ram...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Pytkin » 24 čer 2010 11:40

co je "daw s realtime playbackom" ?

ja pouzivam nuendo a tam ziadnu velku ram nepotrebujem ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od kexik » 24 čer 2010 12:47

no nuendo neni realtime. realtime je ableton live alebo fruity studio, skratka ked to pouzivas (aj) na zivaky.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Pytkin » 24 čer 2010 13:24

takze plati to co som pisal .. nie kazdy potrebuje vela ram ..

Odpovědět