Wavelab7, Cubase 5.5

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od carloff » 24 bře 2010 12:01

Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 752
Registrován: 26 led 2008 00:18

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od nixx » 24 bře 2010 12:05

U Cubase snad uz konecne vychytali VST Bridge :-)

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Ivo » 24 bře 2010 12:16

To ohlašovací video na Steinberg stránkách je mimořádně idiotské :oops:

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od carloff » 24 bře 2010 12:22

Tojo.)
ale sonnox restauration pack ve wavelabu si necham libit:)
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Ivo » 24 bře 2010 12:36

To je součást anebo se dokupuje ? A co takhle DDP image, to už Wavelab 7 má v sobě ?

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od carloff » 24 bře 2010 12:38

soucast ...ddp image nevim
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Ivo » 24 bře 2010 16:00

DDP je možné za příplatek 1600 USD ... S tím můžou jít někam :wink:

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 11:43

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Ondrash » 24 bře 2010 16:10

Dobrá zpráva. Na Cubase jsem fakt zvědavej. :) Konečně update, kde se víc soustředí na výkon, než na tuny zbytečností...

vras
Příspěvky: 830
Registrován: 27 lis 2007 21:36

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od vras » 24 bře 2010 21:44

Ze by? To vypada slibne. Ze by to mj. dokonce lepe zvladalo core2quad? Slibili to vydat k Musikmesse, to se jim zda se povedlo.
EDIT: Tak sorry, nepovedlo, duben az cerven 2010.."Please note that Cubase 5.5 will be released second quarter of 2010"

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od pavlii » 24 bře 2010 22:24

DPP tam IMHO jen tak jako "default" nedodají :(

P.

Uživatelský avatar
Carrione
Příspěvky: 26
Registrován: 02 srp 2002 11:19

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Carrione » 27 bře 2010 23:56

No už aby to konečně vypustili mezi uživatele, protože VST Bridge potřebuji jak sůl

matucha
Příspěvky: 5032
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od matucha » 28 bře 2010 01:06

co dela VST bridge?

Uživatelský avatar
Vlad
Příspěvky: 1022
Registrován: 27 bře 2006 19:34

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Vlad » 28 bře 2010 02:04

VST bridge slouzi ke spousteni 32bit pluginu uvnitr 64bit aplikace a naopak. V Cubase 64bit to moc dobre nefungovalo, casto to vytuhlo nebo se 32bit pluginy vubec nespustily. Vzhledem k velke vlne kritiky to Steinberg v nove verzi 5.5 asi opravil. Tak jsem zvedav

matucha
Příspěvky: 5032
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od matucha » 28 bře 2010 10:58

Aha, to pak chapu proc mi to nic nerika ;)... prechod na win7 teda az s cubasi 6 bude tak akorat.

Uživatelský avatar
Carrione
Příspěvky: 26
Registrován: 02 srp 2002 11:19

Re: Wavelab7, Cubase 5.5

Příspěvek od Carrione » 30 bře 2010 01:11

Ne přechod na win 7, ale přechod na 64 bit systém :)

Odpovědět