EZONE KOMPILACIA
Kermitak ma predpokladam na FTP miesta dost .. ak nie ponukam miesto u mna ..
Inak ja by som hlasovanie spravitl stylom - ku kazdemu songu dat LIBI/NELIBI .. vyrabat si dake virtualne poradie mi pride komplikovane , aby si clovek pamatal ktory song sa mu ako paci a porovnaval ich ..
ono ale otazne je kolko ludi bude hlasovat ..
Inak ja by som hlasovanie spravitl stylom - ku kazdemu songu dat LIBI/NELIBI .. vyrabat si dake virtualne poradie mi pride komplikovane , aby si clovek pamatal ktory song sa mu ako paci a porovnaval ich ..
Tomu moc nerozumím (?) Jak vypadá v tomto případě zajíc v pytli ?biscuit píše:ivo: no ja to myslel trochu formou zajice v pytli - tedy dopredu. uznavam, ze je to dost neobjektivni, ale nedovolil jsem si navrhnout nekomu praci, za kterou prd dostane a jeste ji treba udela zbytecne..
Já jsem to myslel jednoduše - až bude album sestavené, kdo bude chtít, může to zmasterovat (záležitost půl dne) a vybere se verze, která se bude nejvíc líbit ... s tím že už samotné porovnání bude samo o sobě jistě zajímavé. Práce, za kterou prd dostane a ještě ji třeba udělá zbytečně - ale to se týká všech, kteří k tomuto účelu vytvoří tracky atd., ne ?
A není ve výsledku sdělnější použít stupnici , třeba 1-5 pro každý track a hlasujícího a pak prostě sečíst body ? (než jen stupnice 1/0 ?)Pytkin píše:Kermitak ma predpokladam na FTP miesta dost .. ak nie ponukam miesto u mna ..
Zasadne nesouhlasim s uvolnenim plnejch tracku pro hlasovani, ac striktne pro ezonisty.
S nejvetsi pravdepodobnosti CD budou kupovat nejvic prave lokalni ctenari. Mnozi tak ztrati motivaci ke koupi, dalsi nebudou tolik nateseny na final release, pze uz zakonite nemuzou cekat zadny prekvapeni.
Navrhuju pro hlasovani volne uploadnout 2 min. ukazky. Kazdej artista by si ty 2 min. vysek sam, aby pripadne nekafral, ze volba probiha na zaklade nereprezentativni casti tracku.
S nejvetsi pravdepodobnosti CD budou kupovat nejvic prave lokalni ctenari. Mnozi tak ztrati motivaci ke koupi, dalsi nebudou tolik nateseny na final release, pze uz zakonite nemuzou cekat zadny prekvapeni.
Navrhuju pro hlasovani volne uploadnout 2 min. ukazky. Kazdej artista by si ty 2 min. vysek sam, aby pripadne nekafral, ze volba probiha na zaklade nereprezentativni casti tracku.
uz tu mame tolko toho ze by bolo dobre spisat nieco ako "smernicu-pravidla" ktorych sa budu vazny zaujemcovia drzat.. tiez by to chcelo uzavriet do nejakeho datumu a potom by to malo byt bez diskusie...
kazdy nech si prihlasi kolko trackov chce ale na CD moze ist len jeden z jeho repertoaru.. v pripade ze by bolo malo ludi moze spravit druhe kolo na doplnenie CD a niekomu sa postasti mat aj dva tracky na CD, ale rozhodne by som sa drzal pravidla co user to jeden track na CD
kazdy nech si prihlasi kolko trackov chce ale na CD moze ist len jeden z jeho repertoaru.. v pripade ze by bolo malo ludi moze spravit druhe kolo na doplnenie CD a niekomu sa postasti mat aj dva tracky na CD, ale rozhodne by som sa drzal pravidla co user to jeden track na CD
add plne tracky : v podstate plne tracky by mohli byt aj v plnej kvalite, ale by sa tam dal TICK ako sa robia vystupy s demo programov, povedzme kazdu Ntu sekudnu by sa mixol kratky TICK do tracku a znehodnotil ho... cize kto by sa s tym chcel babrat tak by sa na to vykaslal po par odmazaniach ktore by mu ani nepomohli lebo by si ustrihol povedzme pol sekundy z originalu
myslim ze toto je najlepsie riesenie pre posluch celej skladby v plnej kvalite pre verejnost...

ivo: navrhuju, aby se o masteringu domluvily strany, ktere se k masteringu prihlasi - tady ted fakt resme dulezity 
12 hlasu jsem navrhnul proto, aby si kazdej jakoby sestavil svoje idealni cd. na tohle by podle moji predstavy byla tabulka (spis tabule) a bylo by v ni nazorne videt, kdo co povazuje za idealni. vysledek je pak proste soucet vsech hlasu pro vsechny tracky.

12 hlasu jsem navrhnul proto, aby si kazdej jakoby sestavil svoje idealni cd. na tohle by podle moji predstavy byla tabulka (spis tabule) a bylo by v ni nazorne videt, kdo co povazuje za idealni. vysledek je pak proste soucet vsech hlasu pro vsechny tracky.
v principe nemam problem s nicim co tu doteraz odznelo, az na tri veci:
1. hlasovanie by podla mna malo byt tajne, teda v zmysle neuverejnenia autora pri nasadenom tracku (uz som uviedol preco)
2. dlzka 2 minuty ako ukazka skladby pre hlasovanie rozhodne nestaci (mozno pri nejakej pop piesenke ano, urcite vsak nie pri niecom, co sa postupne rozvija a meni)
3. kazdy zucastneny moze nasadit maximalne 2 skladby (idealne jednu, ak si vsak sam nie je isty ktoru, toto mu pomoze rozhodnut sa - ulahci to cely priebeh sutaze)
80_psu: nemyslim si, ze si niekto z nas nekupi hotove CD ked to uz raz bude vonku. ved to bude pecka a ja sa na to hrozne tesim bez ohladu na to, ci tam bude moj track alebo nie... navyse ECSON tu spominal aj moznost ako priloha k casopisu, co by bolo uz uplne najlepsie, lebo to dostane siroaka verejnost (Prince vedel co robi) a v tom pripade je zbytocne riesit predajnost
Suuhlasim s EXCOMom, ze to chce spisat pravidla. kto to bude?
V com nesuhlasim je znehodnocovanie trackov roznymi ruchmi. Akekolvek znehodonocovanie trackov povazujem za uplnu paranoju. Rovnako ako akykolvek iny strach zo zneuzitia...
1. hlasovanie by podla mna malo byt tajne, teda v zmysle neuverejnenia autora pri nasadenom tracku (uz som uviedol preco)
2. dlzka 2 minuty ako ukazka skladby pre hlasovanie rozhodne nestaci (mozno pri nejakej pop piesenke ano, urcite vsak nie pri niecom, co sa postupne rozvija a meni)
3. kazdy zucastneny moze nasadit maximalne 2 skladby (idealne jednu, ak si vsak sam nie je isty ktoru, toto mu pomoze rozhodnut sa - ulahci to cely priebeh sutaze)
80_psu: nemyslim si, ze si niekto z nas nekupi hotove CD ked to uz raz bude vonku. ved to bude pecka a ja sa na to hrozne tesim bez ohladu na to, ci tam bude moj track alebo nie... navyse ECSON tu spominal aj moznost ako priloha k casopisu, co by bolo uz uplne najlepsie, lebo to dostane siroaka verejnost (Prince vedel co robi) a v tom pripade je zbytocne riesit predajnost
Suuhlasim s EXCOMom, ze to chce spisat pravidla. kto to bude?

dobre dobre, tak dam mojej babke za ulohu, aby si kupila aj za tebaPytkin píše:dano : ja napriklad ocakavam ze si to CD nekupim , lebo tam bude 90% veci , ktore ma nabavia .. teda podla ukazok , ktore som tu na fore pocul ..

Naposledy upravil(a) dano dne 04 led 2008 12:18, celkem upraveno 2 x.
ja si myslim ze nie je dolezite to CD si kupit, dolezite je to dat cele do hromady a mat a dokazat ze sa to da zrealizovat a je na to chut to spravit... aspon tak to chapem, vytvorit produkt je vec ktoru nevie hoc kto, ak sa to dokaze mozme si zagratulovat a vieme ze sme to dokazali.. dojst do ciela je najdolezitejsie( aj ked niekedy cesta k cielu je daleko dolezitejsia, vsak ano
)