V.A. Ezone 2024

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
tomy45

Re: V.A. Ezone 2024

Příspěvek od tomy45 »

biscuit píše:
27 úno 2024 15:50
Yogi píše:
27 úno 2024 13:28
Konec februára kterého roku? :)
Ty pracuješ ve stejný firmě jako já? :mrgreen:
Citajte s porozumenim :mrgreen: ako moj sef ma zvykne odyebat :-D napisal som tam 2024

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

IvanB píše:
27 úno 2024 13:07
tomy45 píše:
27 úno 2024 11:05
mna osobne, priznam sa, zas to trochen prekvapilo. aspon to co som vypocul, tak neviem no...
rozved to! snad si necakal, ze sa trafime co i len omylom do pribuzneho sveta :)
ja som bud konzerva, alebo proste neviem co, pripadne sa mi s vkusom cosi stalo.
nejde o zaner, vsetko sedi - cize pribuzny svet je OK.
Paci sa mi Jackies.
:wink:

jackies

Příspěvek od jackies »

tomy45 píše: Paci sa mi Jackies.
:wink:
Máš výborný vkus :) Vím o mé kráse. Také se patřičně každé ráno před zrcadlem pochválím :D
muzikant

jackies

Příspěvek od jackies »

Obrázek
Přílohy
313823_10151274390707014_1406116062_n.jpg
muzikant

IvanB

Příspěvek od IvanB »

jj, som sa aj ja chcel opytat teda ci projekt skapal a mozem si to dat zmastrovat a vypustit aspon na moje kanaliky…

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Z 10 ludi 5 dodrzalo termin, je 2 tyzdne po deadline. Nik nic nedal vediet. Realita je taka, ze to zrejme zomrelo.
IvanB kludne, ja to riesit uz nejdem. Zjavny nezaujem.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Nezájem ne, ale moc rychlý a náhlý na mě downtempaře a to načasování ... dokončuju desku. EPčko točím přes rok po nocích, abych nebudil děti, přitom je to jen 6 věcí. Tak se omlouvám ...

PS: Btw, nevíte někdo pls, zda je Matucha na dovče nebo jak moc je busy? Chtěl jsem od něj master a neozývá se mi. Díky
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Zrovna jsem se tu chystal napsat.
Proč by projekt skapal? Mě bylo doručeno několik tracků a jsou +/- zmástrované, ale čekám na další.

Mám zatím od Van Bor, Geomystery, Jackies (a můj)

Svůj track vyberu až podle toho co se tam bude více hodit. Fakt zatím nevím.

Jak jsem říkal odhadovat vytíženost je nesnadné, dělám na sound designu pro divadlo a přibyl ještě jeden projekt a mám z toho hlavu jak škopek, včera jsem byl v práci od půl osmé rána do půl desáté večera a tak to pojede plus mínus do půlky dubna.

Mě teda ani ve snu nenapadlo, že počítáte s tím, že to bude v březnu hotovo a vydané, vždyť sme si psali že ten termín se zvolí/posune podle možností.

Jako co tady koho tlačí aby to "bylo už včera"? To prosím vysvětlit.

Zbývají 3 nové tracky, které musí buď někdo další udělat, nebo zatím plavou někde v digitálnu.

Jinak máme 6 jistých, ne? Z toho u 2 nemám finální mix.

Kdo někdy participoval na kompilaci u většího labelu, tak ví, že příprava trvá normálně i rok. Jsme docela rychlí.

IvanB

Příspěvek od IvanB »

Fractal, jasne, v poriadku, ja sa ozyvam len na margo toho deadlinu. Zdalo sa mi, ze koniec februara bol vseobecne akceptovany, takze toho som sa drzal. Osobne sa mi cca 2 mesiace tiez zda dost malo na produkciu kvalitneho tracku, pokial to kazdy berie seriozne (ja som mal vyhodu v tom, ze som ho mal na cca 70% hotovy), takze ak sa deadline posuva, ja to iba podporujem. Kludne aj do konca kvetna (maja), cervna (juna)...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

To můžete pomalu přejmenovat na VA Ezone 2025 ;-)

dano

Příspěvek od dano »

Za seba doplnim - nic neignorujem, ako som uz napisal, nemam aktualne kapacitu robit nieco specialne pre tento ucel, ale mozem dodat nieco, co je uz hotove a co sa tam bude hodit. Samozrejme, ak je vobec zaujem o take nieco, uplne pochopim, ked budete chciet len tracky vytvorene specialne pre tento ucel.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

dano: taky vybírám z hotových věcí, dokončit něco se mi v nejbližší době nepodaří, nemyslím, že jde o to vytvořit všecky tracky speciálně pro kompilačku, tak jsem to teda alespoň nepochopil, taky jak to chceš dokázat kdy/kde se ten track vzal, že :)

jackies

Příspěvek od jackies »

Fractal píše:
15 bře 2024 10:17
Zrovna jsem se tu chystal napsat.
Proč by projekt skapal? Mě bylo doručeno několik tracků a jsou +/- zmástrované, ale čekám na další.

Mám zatím od Van Bor, Geomystery, Jackies (a můj)

Svůj track vyberu až podle toho co se tam bude více hodit. Fakt zatím nevím.

Jak jsem říkal odhadovat vytíženost je nesnadné, dělám na sound designu pro divadlo a přibyl ještě jeden projekt a mám z toho hlavu jak škopek, včera jsem byl v práci od půl osmé rána do půl desáté večera a tak to pojede plus mínus do půlky dubna.

Mě teda ani ve snu nenapadlo, že počítáte s tím, že to bude v březnu hotovo a vydané, vždyť sme si psali že ten termín se zvolí/posune podle možností.

Jako co tady koho tlačí aby to "bylo už včera"? To prosím vysvětlit.

Zbývají 3 nové tracky, které musí buď někdo další udělat, nebo zatím plavou někde v digitálnu.

Jinak máme 6 jistých, ne? Z toho u 2 nemám finální mix.

Kdo někdy participoval na kompilaci u většího labelu, tak ví, že příprava trvá normálně i rok. Jsme docela rychlí.
Tak to je dobrý. Chtělo to trochu infa. Vypadalo to, že to už nějak vyšumívalo.
muzikant

Fractal

Příspěvek od Fractal »

biscuit píše:
15 bře 2024 10:43
To můžete pomalu přejmenovat na VA Ezone 2025 ;-)
Tak to by už ses vlezl ne?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

:-) Je to divný, ale já navzdory všem předpokládům a fyzikálním zákonům jsem měl hotovo už v lednu. Ale nějak mě po nějaké chvíli přepadla myšlenka na zradu a před uploadem jsem z toho kompletně vycouval. Neumím to moc definovat, ale začal jsem z toho mít smíšený pocity. Řekl jsem si, že k tomu douplácám ještě něco a pustím to do světa sám za sebe. Mám toho dokončenýho materiálu tragicky málo a dlouho už jsem nic ven nepustil, tak jsem to vyhodnotil jako možná lepší cestu. Asi syndrom Lakomá Barka nebo co...

Odpovědět