Citajte s porozumenim
V.A. Ezone 2024
Re: V.A. Ezone 2024
ja som bud konzerva, alebo proste neviem co, pripadne sa mi s vkusom cosi stalo.
nejde o zaner, vsetko sedi - cize pribuzny svet je OK.
Paci sa mi Jackies.
Máš výborný vkustomy45 píše: Paci sa mi Jackies.
![]()
muzikant
jj, som sa aj ja chcel opytat teda ci projekt skapal a mozem si to dat zmastrovat a vypustit aspon na moje kanaliky…
Z 10 ludi 5 dodrzalo termin, je 2 tyzdne po deadline. Nik nic nedal vediet. Realita je taka, ze to zrejme zomrelo.
IvanB kludne, ja to riesit uz nejdem. Zjavny nezaujem.
IvanB kludne, ja to riesit uz nejdem. Zjavny nezaujem.
Nezájem ne, ale moc rychlý a náhlý na mě downtempaře a to načasování ... dokončuju desku. EPčko točím přes rok po nocích, abych nebudil děti, přitom je to jen 6 věcí. Tak se omlouvám ...
PS: Btw, nevíte někdo pls, zda je Matucha na dovče nebo jak moc je busy? Chtěl jsem od něj master a neozývá se mi. Díky
PS: Btw, nevíte někdo pls, zda je Matucha na dovče nebo jak moc je busy? Chtěl jsem od něj master a neozývá se mi. Díky
Zrovna jsem se tu chystal napsat.
Proč by projekt skapal? Mě bylo doručeno několik tracků a jsou +/- zmástrované, ale čekám na další.
Mám zatím od Van Bor, Geomystery, Jackies (a můj)
Svůj track vyberu až podle toho co se tam bude více hodit. Fakt zatím nevím.
Jak jsem říkal odhadovat vytíženost je nesnadné, dělám na sound designu pro divadlo a přibyl ještě jeden projekt a mám z toho hlavu jak škopek, včera jsem byl v práci od půl osmé rána do půl desáté večera a tak to pojede plus mínus do půlky dubna.
Mě teda ani ve snu nenapadlo, že počítáte s tím, že to bude v březnu hotovo a vydané, vždyť sme si psali že ten termín se zvolí/posune podle možností.
Jako co tady koho tlačí aby to "bylo už včera"? To prosím vysvětlit.
Zbývají 3 nové tracky, které musí buď někdo další udělat, nebo zatím plavou někde v digitálnu.
Jinak máme 6 jistých, ne? Z toho u 2 nemám finální mix.
Kdo někdy participoval na kompilaci u většího labelu, tak ví, že příprava trvá normálně i rok. Jsme docela rychlí.
Proč by projekt skapal? Mě bylo doručeno několik tracků a jsou +/- zmástrované, ale čekám na další.
Jak jsem říkal odhadovat vytíženost je nesnadné, dělám na sound designu pro divadlo a přibyl ještě jeden projekt a mám z toho hlavu jak škopek, včera jsem byl v práci od půl osmé rána do půl desáté večera a tak to pojede plus mínus do půlky dubna.
Mě teda ani ve snu nenapadlo, že počítáte s tím, že to bude v březnu hotovo a vydané, vždyť sme si psali že ten termín se zvolí/posune podle možností.
Zbývají 3 nové tracky, které musí buď někdo další udělat, nebo zatím plavou někde v digitálnu.
Kdo někdy participoval na kompilaci u většího labelu, tak ví, že příprava trvá normálně i rok. Jsme docela rychlí.
Fractal, jasne, v poriadku, ja sa ozyvam len na margo toho deadlinu. Zdalo sa mi, ze koniec februara bol vseobecne akceptovany, takze toho som sa drzal. Osobne sa mi cca 2 mesiace tiez zda dost malo na produkciu kvalitneho tracku, pokial to kazdy berie seriozne (ja som mal vyhodu v tom, ze som ho mal na cca 70% hotovy), takze ak sa deadline posuva, ja to iba podporujem. Kludne aj do konca kvetna (maja), cervna (juna)...
To můžete pomalu přejmenovat na VA Ezone 2025 
Za seba doplnim - nic neignorujem, ako som uz napisal, nemam aktualne kapacitu robit nieco specialne pre tento ucel, ale mozem dodat nieco, co je uz hotove a co sa tam bude hodit. Samozrejme, ak je vobec zaujem o take nieco, uplne pochopim, ked budete chciet len tracky vytvorene specialne pre tento ucel.
dano: taky vybírám z hotových věcí, dokončit něco se mi v nejbližší době nepodaří, nemyslím, že jde o to vytvořit všecky tracky speciálně pro kompilačku, tak jsem to teda alespoň nepochopil, taky jak to chceš dokázat kdy/kde se ten track vzal, že 
Tak to je dobrý. Chtělo to trochu infa. Vypadalo to, že to už nějak vyšumívalo.Fractal píše: ↑15 bře 2024 10:17Zrovna jsem se tu chystal napsat.
muzikant
Tak to by už ses vlezl ne?