V.A. Ezone 2024
Re: V.A. Ezone 2024
Ja uz mam skoro hotovo. Kam mam teda poslat ten premaster?
Mohl by jsi dat link prozatím do těch google sheets?
Re: EZONE KOMPILACIA
Tak myslím že poslední track kompilace je jasný
Mě to úplně nutí myšlenku mít celou kompilaci jen v ambientních, chill-outových, relaxačních vodách
Třeba u tomy.45 stačí, když dá pryč jen kopák a rytmické loopy a je to
Vím že někteří tady nejste velcí fanoušci nějaké koncepce, ale určitě si mnozí z vás vzpomínají na různé kompilace od F communications, to by mohl být pro nás takový jakože vzor. Ať máme nějakou laťku, můžem porovnávat.
První pokus. Trochu jsem si to okořenil tim, že si programuju vlastní VST synťák a tohle je z něj (kromě bicích).
https://www.dropbox.com/scl/fi/ovng84x3 ... v65jg&dl=0
https://www.dropbox.com/scl/fi/ovng84x3 ... v65jg&dl=0
-
geomystery
Amorph: Skvělé to rozviň.
Já si myslím, že ten koncept nepotřebujeme, že si to sedne samo od sebe.
Já už se přibližuju cíli, před chvilkou sem vyhodil asi 3/4 tracku a na zbytku postavil nový.
Já si myslím, že ten koncept nepotřebujeme, že si to sedne samo od sebe.
Já už se přibližuju cíli, před chvilkou sem vyhodil asi 3/4 tracku a na zbytku postavil nový.
-
geomystery
Takže odkaz na první verzi mé kontribuce je v souboru. Není to hotové, ale zvukový charakter a kompozice bude v tomto duchu.
Bomba, tohle je směr který se mi zamlouvá, nic tuctového, trochu experimentu, stylově nevyhraněné, osobité.
Nespěchej na to ...jen popichuju
Nespěchej na to ...jen popichuju
Mne sa to paci, toto je ono!
[/quote]
[/quote]

[/quote]
Jako obal na samplebanku to ujde. Chtělo by to uměleckou výpověď, prostě něco co jde z nás, jako ty tracky, a ne nějakou AI matlanici, i když se může zdát kdoví jak efektní na první pohled.
A nevím jestli někdo postřehl, ale velké písmeno Z se poslední dobou moc nenosí.
Pak taky typografické detaily: nevzpomínám si, že by se Ezone psalo s pomlčkou -
Ten název ještě proberem. Důležitostí je to někde na spodních příčkách.
A nevím jestli někdo postřehl, ale velké písmeno Z se poslední dobou moc nenosí.
Pak taky typografické detaily: nevzpomínám si, že by se Ezone psalo s pomlčkou -
Ten název ještě proberem. Důležitostí je to někde na spodních příčkách.
preco si to zmazal nestihol som si to vypocut.. ja mam psychopaticke asocialne sialenosti radgeomystery píše: ↑16 led 2024 18:55Tak přesně tenhle track tam rozhodně nebude: Je to psychopatická asociální šílenost a z hudbou to nemá nic společného.
-
geomystery
Dendy: Neboj, brzy bude k poslechu a tuším, že se ti to bude líbit. Nebylo to ještě dokončené (mix a asi i trochu sřihu).