V.A. Ezone 2024
Re: V.A. Ezone 2024
Dost zmen v te skladbe, snad uz se to blizi do finale
https://www.dropbox.com/scl/fi/h61hq7pr ... y1vh5&dl=0
https://www.dropbox.com/scl/fi/h61hq7pr ... y1vh5&dl=0
Zatím potvrzené tracky, které už mám zčásti zmásterované
VAN BOR
JACKIES
GEOMYSTERY
RAY SUBJECT
TOMY .45
SILENTSTRESSOR
čekám ještě na:
AMORPH
Ještě se vlezou dva, tři, čtyři producenti
VAN BOR
JACKIES
GEOMYSTERY
RAY SUBJECT
TOMY .45
SILENTSTRESSOR
čekám ještě na:
AMORPH
Ještě se vlezou dva, tři, čtyři producenti
Fractal ja ti poslem za mna dnes / zajtra, len jedna otazka zasadneho charakteru.
Musi to byt premaster verzia, alebo si poradis aj s finalom v podobe, ako to slo von?
Podla toho totiz budem otravovat chalaniska, ktory to robil, lebo premaster verziu nemam.
Musi to byt premaster verzia, alebo si poradis aj s finalom v podobe, ako to slo von?
Podla toho totiz budem otravovat chalaniska, ktory to robil, lebo premaster verziu nemam.
No může se stát že ten master do toho sedne. Pro jistotu je lepší mít i mix/premaster, ale tak fak záleží v jakém stavu ten master je.
Ono to může jít i z druhé strany, že to co mi pošleš, bude mít tak super zvuk, že ty ostatní věci budu ladit podle toho.
Důležité je, že máme další zářez
Ono to může jít i z druhé strany, že to co mi pošleš, bude mít tak super zvuk, že ty ostatní věci budu ladit podle toho.
Důležité je, že máme další zářez
Ještě přípomínám, že track může být klidně něco z archivu. Nemusí to být extra vyprodukované pro tuto kompilaci.
Bych rád ještě viděl něco od Yogi Rulez, Prvotsky, Biscuit...
Bych rád ještě viděl něco od Yogi Rulez, Prvotsky, Biscuit...
tiez by ma moc potesilo nieco od strejdu biskvita
Strejda biskvit si líže rány. Zjistil, že má na levým uchu hi-cut filtr posunutej nějak významně níž, než tomu bylo doposud a než tomu je na druhým uchu. Je to na jednu stranu milosrdný, protože v normálních situacích vás mozek ani moc nepustí k tomu si to uvědomit, na druhou stranu, jak se soustředíte na zvuk (mix), okamžitě vás to opruzuje
Ani nevím, jestli mám doufat, že by to mohlo bejt pouze dočasný.
Tak jsem se teda opětovně přidal i s výtvorem... Je to na konci úplně nahatý. Míchal jsem to do chainu, takže to bylo utaženější a s trochou jiskry, ale po bypassu se to kupodivu nikterak nerozpadlo, takže jsem to nechal bejt.
to som mal aj ja pred rokom a bola to zaschnuta hrudka usneho mazubiscuit píše: ↑01 kvě 2024 10:51Strejda biskvit si líže rány. Zjistil, že má na levým uchu hi-cut filtr posunutej nějak významně níž, než tomu bylo doposud a než tomu je na druhým uchu. Je to na jednu stranu milosrdný, protože v normálních situacích vás mozek ani moc nepustí k tomu si to uvědomit, na druhou stranu, jak se soustředíte na zvuk (mix), okamžitě vás to opruzujeAni nevím, jestli mám doufat, že by to mohlo bejt pouze dočasný.
skoc k usnemu na preplach, neboli to a pomoze to FEST … respektive v lekarnk maju taky sprej co to rozpusta, trva to sice dlhsie - aj 2-3 tyzdnw - ale nakoniec sa to rozpusti a vyplavi
Zkoušel jsem peroxid vodíku, ale zatím jen opatrně.
Super, zítra se na to podivám. Taky mi v mailu visí nějaké nové věci co jste poslali. Jako nebráním se tomu udělat kompilace dvě 
Ja uz to snad taky budu mit. Ale to uz jsem parkrat rikal:) https://www.dropbox.com/scl/fi/g5m945n1 ... ygyoy&dl=0
ja si to nepustim, chcem
pocut az zmastrovany final na kompilacke, nech vsetko co tam bude pocujem prvy krat
pocut az zmastrovany final na kompilacke, nech vsetko co tam bude pocujem prvy krat