btw. Ja už konečně budu mít příští týden moje K2000R v plné náloži 64 MB RAM, Sample board, P-RAM, ORchestral + Contemporary. Moc se těším a doufám, že brzo bude větší bratříček K2600R.
to im nevysvetlis...Pytkin píše:hosi .. preco tu riesite subjektivne veci .. nehovoriac o tom , ze jeden tobi techno a druhy hraje rock .. obaja budu mat ine naroky na nastroj .. ale aj dvaja rockovy klavesisti, alebo dvaja technari budu mat rozne naroky .. tak isto jeden hlada dobre presety a nechce nic programovat .. ineho presety nezaujimaju (ktore vacsinou nehovoria o tom, co ten nastroj vie) a potrebuje silne moznosti editacie .. atd atd ..
vsetky tieto veci su hrozne subjektivne ..
mozes mi presnejsie vysvetlit postup, ako sa vdychuje zivot mrtvym samplom (napr. trombonu..).a.tom.x píše:kouzlo Kurzweila s Orchestralem je to, že zvuky žijou, nejsou to jenom statické samply, ale právě díky VASTu se jim dá vdechnout život a to ti nenahradí ani dvacet layerů. Otazka taky zni jaky dema jsi poslouchal...
Poshook píše:mozes mi presnejsie vysvetlit postup, ako sa vdychuje zivot mrtvym samplom (napr. trombonu..).
cakam...
mam dojem, ze kto tu zvani, si ty...a.tom.x píše:kouzlo Kurzweila s Orchestralem je to, že zvuky žijou, nejsou to jenom statické samply, ale právě díky VASTu se jim dá vdechnout život a to ti nenahradí ani dvacet layerů. Otazka taky zni jaky dema jsi poslouchal...
btw. panove pokud se Vase znalosti opiraji pouze o poslech dem bez skutecne znalosti, a tim nemyslim nejakou pulhodinovou prehravku nekde na veletrhu, pak opravdu nema smysl se tady bavit. Kurzweila mam tak rikajic v uchu a slysim ho skoro vsude. Spousta filmu, smycce v Madonna Frozen, atd.
Ensoniq neshazuji, je docela dobrej a valcuje vsechny Yamahy a Rolandy, ale ve srovnani s Kurzweilem je to primitivni blbecek s par dobrejma samplama, jako syntezator nesrovnatelnej, omezeny moznosti programovani onboard, LPF bez rezonance jako tradicne u digitalnich filtru od Ensoniqu, asi tak 5% moznosti Kurzweila, snad ten Transwave ma trochu smysl, skvelej efektak, ale KDFX se obavam je jeste lepsi.