môjho Kurza mám už vyše roka, ale ešte stále ma neskutočne príjemne prekvapuje, normálne nechápem čoho je tento kláves všetkého zvukovo schopný
napr. dnes ma neskutočne dostali pipe organy v setupoch 130 až 135, je to až neuveriteľné ako sú verné originálu, až ma mrazí
mám kamaráta organistu v kostole a občas sedím pri ňom vedľa toho veľkého píšťalového organu keď hrá a vnímam tie zvuky a kurňa dnes zapnem Kurza, navolím setupy 130-135 a nechápem - normálne origoš náš starý píšťalový orgán v kostole /a to mám ešte zatiaľ dobré uši/
normálne asi nikdy nepochopím ako to mohol ten Ray Kurzweil jedného dňa vytvoriť tieto zvuky a to len na základe matematických rovníc - fakt nechápem
to bude asi tou dvadsiatkou jeho doktorátov, ktoré má .... ale treba uznať, je to mozog
P.S. inak plný súhlas s Keyboarderom, že najväčším obmedzením u Kurzweilu je jeho užívateľ
normálne sa furt nemôžem zbaviť dojmu že som "brzdou" môjho Kurza....ale nevzdávam sa...idem ďalej.....hoci k Rayovi mi ešte pár doktorátov predsa len ešte chýba