https://photos.app.goo.gl/ZYWCk1zi1ox4eLWf6
Kurzweil PC3
Re: Kurzweil PC3
Koupil jsem si ho taky, jen jsem se chtěl optat: dole je taková guma, která moc neklouže ale bylo by asi lepší nějaké pevnější připojení Rybonu ke klávesám. Jak to máte vyřešené Vy? Napadl mě suchý zip, nebo to natvrdo přilepit silikonem
Mne zatial presne ta guma vyhovuje. Ked sa trocha zaspini potom sa bude smykat a príde suchy zips...
Mě se na jakýkoliv gear osvědčil 3M Dual Lock. Na ribbon budou bohatě stačit dva čtverečky na koncích. DL sice přidává něco k výšce, ale drží jak kousnutej pitbull. V případě potřeby lze odstranit a nenechá po sobě fleky nebo zbytky lepidla. Přichytával jsem s tím i větší věci (Electron Octatrack MKI) a stačí přidat delší kusy pásu. Vycvaknout delší pásky pak dá celkem zabrat, ale jde to. Oproti klasickýmu sucháči se jen tak neopotřebuje a má obě strany stejný.
No, já mám problém že K2661 mám pověšenou šikmo, protože pod ní mám masterkeybord a na tu medeli mechaniku se takto snáze hraje... prostě to budu muset přidělat na suchý zip asi, ten Dual lock je taky suchý zip?
Dík za super tip
Až mi taky dorazí ribbon, tak ho heftnu Dual Lockem a zkusim přihodit fotku.
Jinak mám další dotaz do pléna. Asi tušim, že to nepůjde, ale nevíte někdo, jestli jde nějak nasměrovat metronom jen do sluchátek? V manuálu nic a na netu to lidi řeší přesměrováním vytvořenýho metro-riffu do AUX výstupu, kterej ale používám jako mirror hlavního výstupu a) na pódiu do příposlechu b) ve zkušebně bicákovi do mixu-sluchátek. Od bicmana mám MIDI Clock a pomohlo by mi slyšet i click, abych mohl co nejlíp spouštět Riffy z ruky. Zkusim si ještě pohrát se SyncType nastavením Riffu (DownBeatWait nebo AnyBeatWait) a pouštět to o trošku dříve. Ale kdyby měl někdo jiný zajímavý nápady, tak se nestyďte o ně podělit. Dík.
Jinak mám další dotaz do pléna. Asi tušim, že to nepůjde, ale nevíte někdo, jestli jde nějak nasměrovat metronom jen do sluchátek? V manuálu nic a na netu to lidi řeší přesměrováním vytvořenýho metro-riffu do AUX výstupu, kterej ale používám jako mirror hlavního výstupu a) na pódiu do příposlechu b) ve zkušebně bicákovi do mixu-sluchátek. Od bicmana mám MIDI Clock a pomohlo by mi slyšet i click, abych mohl co nejlíp spouštět Riffy z ruky. Zkusim si ještě pohrát se SyncType nastavením Riffu (DownBeatWait nebo AnyBeatWait) a pouštět to o trošku dříve. Ale kdyby měl někdo jiný zajímavý nápady, tak se nestyďte o ně podělit. Dík.
3M Dual lock nema "haciky a slucky" ako klasicky suchy zips (to je ale divny vyraz

https://embossingtapesupplies.com.au/me ... ection.JPG
Ak sa dobre nalepi, je fakt tuhy, pevny a silny.
Naposledy upravil(a) MDudas dne 21 pro 2019 01:43, celkem upraveno 2 x.
48cube, sluchadlovy vystup je presnou kopiou hlavneho vystupu - overena info.
Mozno je chyba tam, ze tie AUX Out zneuzivas na obycajny mirror...
Myslim, ze s tymi DownBeatWait a AnyBeatWait ides spravnou cestou. Daj vediet, ako sa dari.
Btw. pouziva to tu aktivne niekto ? Ja som s tym len experimentoval, ale moc mudry som z toho nebol.
Mozno je chyba tam, ze tie AUX Out zneuzivas na obycajny mirror...

Myslim, ze s tymi DownBeatWait a AnyBeatWait ides spravnou cestou. Daj vediet, ako sa dari.
Btw. pouziva to tu aktivne niekto ? Ja som s tym len experimentoval, ale moc mudry som z toho nebol.
Dve veci tu chcem napísať, len neviem, či naraz 
48cube, nemôžeš cez jeden AUX Out pustiť pre seba všetko aj s clickom a cez druhý, čo pôjde von, všetko okrem clicku? DownBeatWait a AnyBeatWait mám v pláne otestovať, tieto vianočné prázdniny vidím ako príležitosť stráviť s Kurzom viac času a dohnať niektoré veci
MDudas, nemáš el. schému k ribbonu, keď si písal, že so ho plánoval hacknúť? Normálne sa zamýšľam nad tým, že kúpim v elektre zásuvku na ribbon a napichnem to cez Arduino do PC3LE

48cube, nemôžeš cez jeden AUX Out pustiť pre seba všetko aj s clickom a cez druhý, čo pôjde von, všetko okrem clicku? DownBeatWait a AnyBeatWait mám v pláne otestovať, tieto vianočné prázdniny vidím ako príležitosť stráviť s Kurzom viac času a dohnať niektoré veci

MDudas, nemáš el. schému k ribbonu, keď si písal, že so ho plánoval hacknúť? Normálne sa zamýšľam nad tým, že kúpim v elektre zásuvku na ribbon a napichnem to cez Arduino do PC3LE

Hej, cita to tri analogove vstupy z ribbona a cez klasicke 5-pin midi to posiela prikazy (Control Change, kanal, midi CC, hodnota) von. Ja som to mal na testovanie napojene do kompu.
Cele to stalo cca 5 (slovom "päť") EUR.
Cele to stalo cca 5 (slovom "päť") EUR.