Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 16 úno 2009 10:21

2 gasma: pouze z analogu, spdif mi nefacha, budu muset do servisu
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

gasma
Příspěvky: 63
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Příspěvek od gasma » 16 úno 2009 10:27

Upman:takže analog je taky slabší? Ja jsem z něj jěště nenahrával nahravám z SPDIF.Tak to musíš taky zesílit asi v Effekt Masteru jako já ten SPDIF???Asi jo :-)

mira
Příspěvky: 3
Registrován: 01 pro 2008 09:53

Příspěvek od mira » 16 úno 2009 11:28

Potreboval bych, prosim, poradit - pouzivam pri hrani Quick Acces a pri zmene zvuku pomoci sipek se nastroj 3x behem jednoho vystoupeni restartoval ....... coz je dosti neprijemne a hlavne me to trochu desi.... Doufam ze se jedna jen o chybu v softwaru... Nemate nekdo podobny problem? :(

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 16 úno 2009 12:06

mame, preto to nepouzivam a setupy ktore pouzivam si sejvnem za sebou do uzivatelskych, pripadne si urobim template song s nastrojmi a prepinam iba kanaly. inak mas posledny update? http://www.kurzweilmusicsystems.com/Product.php?id=37
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 16 úno 2009 13:29

[quote="demsky".... inak mas posledny update? http://www.kurzweilmusicsystems.com/Product.php?id=37[/quote]

To bude urcite tim, ze nema - kazdopadne kdyz uz jsi u tech kurzweilu, bylo by fajn, kdyby na strance na stazeni update byl tak datum aktualizace stranky, resp. napr. 10.2. - Update 1.3.xxx - staci do nadpisu, ono to nejen zprehledni informaci, ale umozni odkazovat na release dle datumu na forech :)
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 16 úno 2009 13:37

upman: tak to sa mylis, nie som "u nich". bol som prizvany na spolupracu, dostal som nejake zlavy (artist discount) a slubili zadara rom boardy, ale zatial sa javia ako velmi konzervativna firma co veri, ze sucasny VAST engine vydrzi este dalsich 10 rokov... a ako vidis technicka podpora z mojej strany tiez nie je stopercentna :)))
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 16 úno 2009 13:49

:D aha, ja mel za to, ze uz ses ryzi kurzweilak alias placena externi spoluprace. No doufam, ze se s mechanismem ovladani VAST zamysli, protoze napr. co umi Korg M3, to je technologicky 100000 lepsi co se tyce ovladani. Samo, kurzweil je cool firma, co dela cool nastroje a zvuky zatim nemaji podle me konkurenci, lec meli by prijit na to, ze nejen zvuk, ale take uzivatelsky komfor prodava produky. Navic je fakt skoda, ze VAST je tak narocny na programovani, hodne neprehledny, atd. protoze kdyby to bylo lepe udelane, to by byly teprve user zvuky...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 16 úno 2009 14:03

no posielam im navrhy hardwaru a ako by mohol vyzerat dalsi OS, ale fakt sa bojim toho ze to bude tazke ako hovado . o VAST-e mi ani nehovor, v K2000 a K2600 som este nejako zvladal ale teraz uz na to kaslem, uz iba hrajem s presetmi :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

gasma
Příspěvky: 63
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Příspěvek od gasma » 18 úno 2009 08:17

Videa (Tutorials)na strankach Kurzweilu
http://www.kurzweilmusicsystems.com/Pro ... =downloads

stepanek79
Příspěvky: 11
Registrován: 16 pro 2008 18:12

Příspěvek od stepanek79 » 24 úno 2009 23:19

Jaké používáte ozvučení k nástroji PC3..atd ? Aktivní studiové monitory nebo pasivní boxy se zesilovačem ? Jaké jsou vaše zkušenosti, s čím jste spokojeni ?

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 25 úno 2009 09:06

Ja pouzivam Tapco S5 nearfieldy, aktivni studiove monitory. Ale je fakt, ze u me lezi pouze ve studiu, netaham ho sebou.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

stepanek79
Příspěvky: 11
Registrován: 16 pro 2008 18:12

Příspěvek od stepanek79 » 25 úno 2009 15:29

PC3 budu teprv pořizovat. Doma mám S8 tak jsem na to zdvědavej, zatím jsem s nimi spokojen.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 25 úno 2009 16:23

podla mna je uplne jedno na com je to napojene (okrem fakt nejakych shitackych repracikov), stale to zneje vyrovnane a bombovo a TUCNE... overene na viacerych Kurzweiloch za poslednych 11 rokov :) a keby to nahodou trhalo subwoofer, tak mame tu este Master Equalizer
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

stepanek79
Příspěvky: 11
Registrován: 16 pro 2008 18:12

Příspěvek od stepanek79 » 25 úno 2009 18:46

Ok, asi něco takového jsem chtěl slyšet ..:-)

dancul
Příspěvky: 4
Registrován: 25 úno 2009 20:31

Příspěvek od dancul » 25 úno 2009 20:36

Prosím vás vie mi niekto poradiť,aké zvuky v PC3 dať dohromady aby som spravil pekný tučný podkladový zvuk?Myslím taký univerzálny.Ďakujem

Odpovědět