Kurzweil PC3
Re: Kurzweil PC3
celkom pekny cover Billie Jean od Amandy Palmer (znama uzivatelka Kurzweilov).
myslim ze majkl to spieva "trochu" lepsie ..
Brian "Cowzar" Cowell, soundware engineer a VAST guru, ktory sa kedysi podielal aj na zvukovej banke
pre Kurzweil K2000 (posledne roky pracoval najma na zvukoch pre Yamahu - Motif ES) a jeho neskorsia
seria programov sa stala najznamejsia kolekcia, ktora vyuzivala iba zakladnu vybavu bez sample RAM,
naprogramoval 100 zvukov pre PC3 seriu, ktoru predava na Mastering VAST fore:
http://www.cunka.com/forum/index.php?board=24.0
pre Kurzweil K2000 (posledne roky pracoval najma na zvukoch pre Yamahu - Motif ES) a jeho neskorsia
seria programov sa stala najznamejsia kolekcia, ktora vyuzivala iba zakladnu vybavu bez sample RAM,
naprogramoval 100 zvukov pre PC3 seriu, ktoru predava na Mastering VAST fore:
http://www.cunka.com/forum/index.php?board=24.0
Jsou už nějaké informace o novinkách z letního NAMM? Jo a Kurzweil prý ukončil výrobu řady K26xx. Na svých stránkách už tuto řadu nenabízí. Ví o tom někdo něco víc?
ved K2600 sa uz nevyraba velmi dlho, uvedena na trh bola
pred 10timi rokmi a manufaktorovala sa tusim iba 2-3 roky.
takze sa posledne roky len "dopredavala".
o namme nic neviem, PC3LE verzie dorazia do obchodov
mozno az pred vianocami, takze nic nove na svete...
pred 10timi rokmi a manufaktorovala sa tusim iba 2-3 roky.
takze sa posledne roky len "dopredavala".
o namme nic neviem, PC3LE verzie dorazia do obchodov
mozno az pred vianocami, takze nic nove na svete...
Aha, díky demsky. Kdy budou boardy do PC3 se zatím neví?
Na moji k2600 jsem tri mesice cekal, za prve nez se vyrobi a pote nez dorazi do ceska. Vypustit takovou pikacovinu ze se vyrabela jen 2-3 roky, to chce hodne odvahy. Nehlede na fakt, ze se ji po nekolika letech dostalo faceliftu. Nejdrive byly modrofialove, nasledne decentnejsi cerne s hnedozelenym pruhem. 

nunu:
a este mi napis aky si pocul pribeh s tou farbou... alebo radsej nie, a nebud vzdy taky vztahovacny 
synt: rom boardy cakam cakam a nic, fnuk.

synt: rom boardy cakam cakam a nic, fnuk.

Uznavam, ze nekomu to muze prijit jako jedno a to same.
http://www.sweetwater.com/shop/keyboard ... -large.jpg
http://www.dv247.com/assets/products/40217_l.jpg
Obrazky jsou pred faceliftem jak se zacala vyrabet po k2500 a po faceliftu. Zmeny se netykaji jen barvy, ale kupodivu i vnitrni elektroniky. Nejsem vztahovacny, ale toto je proste dezinformace jak sviň, to same s tim ze se vyrabely jen chvili a pak doprodavaly, zni to jako kdyby je nikdo nechtel -)))) Co uznam i ja, ze byly notne predrazene a profitovali spis z drivejsiho jmena a "castecne" kompatibility s K2500 a K2000. Facelift prisel s operacnim systemem V.4 a objekty BOV. V podstate je mi to uplne jedno, neseru se ti tady do toho, ale je treba jiste informace uvest na pravou miru. O PC3 toho vim malo, je to tim ze kurzweil je uz na okraji meho zajmu. Co se tyce pomer vykon/cena, je cislo 1 K2500. Legenda.
http://www.sweetwater.com/shop/keyboard ... -large.jpg
http://www.dv247.com/assets/products/40217_l.jpg
Obrazky jsou pred faceliftem jak se zacala vyrabet po k2500 a po faceliftu. Zmeny se netykaji jen barvy, ale kupodivu i vnitrni elektroniky. Nejsem vztahovacny, ale toto je proste dezinformace jak sviň, to same s tim ze se vyrabely jen chvili a pak doprodavaly, zni to jako kdyby je nikdo nechtel -)))) Co uznam i ja, ze byly notne predrazene a profitovali spis z drivejsiho jmena a "castecne" kompatibility s K2500 a K2000. Facelift prisel s operacnim systemem V.4 a objekty BOV. V podstate je mi to uplne jedno, neseru se ti tady do toho, ale je treba jiste informace uvest na pravou miru. O PC3 toho vim malo, je to tim ze kurzweil je uz na okraji meho zajmu. Co se tyce pomer vykon/cena, je cislo 1 K2500. Legenda.
nunu: myslis ze som farboslepy ci co?
a ani nechci vediet kolko kusov K2600 sa predalo,
to si fakt myslis ze si si ju objednal a potom Kurzweil zadal vyrobu u sikmookych korejcanov
u Young Changa a cakal si 3 mesiace kym pride do Ciech? to by mali financne problemy uz
omnoho skor ako v roku 2002. to ta potom v tom xxx-audiu pekne vodili za nos...
a s tou farbou to je inak, v purple farbe bola vyrobena prva seria, ktora sa dockala
tvrdej kritiky a niektore kusy mali aj hw problem s nejakym Phillips chipom. black seria
sa vyrobila uz v roku 2002 a mala byt povodne iba pre americky trh, ale co sa nestalo,
ze kym kurz team pracoval na VA-1 syntaku, tak matersky young chang prisiel na to
ze dochadzaju financne prostriedky a postupne prestal fungovat aj support a tym aj predaj
v Europe. takze vobec to nie je tak, ze facelifting prisiel az s uvedenim OS v4 a s Best of VAST.
to bolo az potom, ked Hyundai kupil YC/Kurzweila a potreboval dopredat zvysne K2600
co sa motali po skladoch, takze okolo roku 2007. vtedy sa zacalo aj pracovat na PC3.
inak pekna veta pomer cena/vykon u K2500, to hovoria aj niektori kamarati co piju tvrdy alkohol
napriklad borovicku
ale inak ti davam za pravdu.

to si fakt myslis ze si si ju objednal a potom Kurzweil zadal vyrobu u sikmookych korejcanov
u Young Changa a cakal si 3 mesiace kym pride do Ciech? to by mali financne problemy uz
omnoho skor ako v roku 2002. to ta potom v tom xxx-audiu pekne vodili za nos...

a s tou farbou to je inak, v purple farbe bola vyrobena prva seria, ktora sa dockala
tvrdej kritiky a niektore kusy mali aj hw problem s nejakym Phillips chipom. black seria
sa vyrobila uz v roku 2002 a mala byt povodne iba pre americky trh, ale co sa nestalo,
ze kym kurz team pracoval na VA-1 syntaku, tak matersky young chang prisiel na to
ze dochadzaju financne prostriedky a postupne prestal fungovat aj support a tym aj predaj
v Europe. takze vobec to nie je tak, ze facelifting prisiel az s uvedenim OS v4 a s Best of VAST.
to bolo az potom, ked Hyundai kupil YC/Kurzweila a potreboval dopredat zvysne K2600
co sa motali po skladoch, takze okolo roku 2007. vtedy sa zacalo aj pracovat na PC3.
inak pekna veta pomer cena/vykon u K2500, to hovoria aj niektori kamarati co piju tvrdy alkohol
napriklad borovicku

Jasan, byly vyprodane... A nez se nastradali lidi co by je chteli, museli si chvilku pockat, neni to tim ze by je nestihali vyrabet. To mi je jasne. Nevim nic o tom ze by byly rozdelene pro usa a ostatni, nicmene psalo se o faceliftu. Mimochodem borovicka, ta dobra je fajn -)))
Ahoj všichni, potřebuji sehnat český manuál k pc3. Seženu ho někde alespoň v elektronické podobě ? Tištěný, který bych upřednostnil, se mi nedaří získat, díky.
Kurzweil PC3x
no vidis aky si sikovny a kde si ho zohnal v k-audiu? ja som naposledy cital knihy co som mal
pribalene ku K2000 pred desiatimi rokmi, odvtedy robim intuitivne
pribalene ku K2000 pred desiatimi rokmi, odvtedy robim intuitivne

Ano, v K-Audiu, zavolal jsem a druhý den byl doma. Já zas před deseti roky nevěděl co to Kurzweil je, tak proč se nedozvědět víc
Jinak, lze nastavit cilivost úhozu tak, aby při velmi jemném zmáčknutí klávesi, třeba u piana, nezazněl ani tón ? ...Není to důležité, jen se ptám.

Jinak, lze nastavit cilivost úhozu tak, aby při velmi jemném zmáčknutí klávesi, třeba u piana, nezazněl ani tón ? ...Není to důležité, jen se ptám.
Kurzweil PC3x