Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od upman » 07 zář 2009 21:36

demsky píše:Brian "Cowzar" Cowell, soundware engineer a VAST guru, ktory sa kedysi podielal aj na zvukovej banke
pre Kurzweil K2000 (posledne roky pracoval najma na zvukoch pre Yamahu - Motif ES) a jeho neskorsia
seria programov sa stala najznamejsia kolekcia, ktora vyuzivala iba zakladnu vybavu bez sample RAM,
naprogramoval 100 zvukov pre PC3 seriu, ktoru predava na Mastering VAST fore:

http://www.cunka.com/forum/index.php?board=24.0

Caute, koupili jste nekdo/stoji to za to? Poslechl jsem si ukazky a moc z nich nadseny nejsem...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od upman » 07 zář 2009 21:38

Martin79 píše:Ano, v K-Audiu, zavolal jsem a druhý den byl doma. Já zas před deseti roky nevěděl co to Kurzweil je, tak proč se nedozvědět víc :wink:

Jinak, lze nastavit cilivost úhozu tak, aby při velmi jemném zmáčknutí klávesi, třeba u piana, nezazněl ani tón ? ...Není to důležité, jen se ptám.
Pokud vim, tak nelze - ze zacatku me to stvalo, ale rychle sem si zvykl
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky » 08 zář 2009 09:13

upman píše:
demsky píše:Brian "Cowzar" Cowell, soundware engineer a VAST guru, ktory sa kedysi podielal aj na zvukovej banke
pre Kurzweil K2000 (posledne roky pracoval najma na zvukoch pre Yamahu - Motif ES) a jeho neskorsia
seria programov sa stala najznamejsia kolekcia, ktora vyuzivala iba zakladnu vybavu bez sample RAM,
naprogramoval 100 zvukov pre PC3 seriu, ktoru predava na Mastering VAST fore:

http://www.cunka.com/forum/index.php?board=24.0

Caute, koupili jste nekdo/stoji to za to? Poslechl jsem si ukazky a moc z nich nadseny nejsem...

ja som to testoval ked to vyvijal, dema su nic moc to je pravda. az som prekvapeny, ze take shitne dema Cowzarovi urobil Puppeteer. ale na to, ze jeden zvuk vychadza na cca 4,1 ceskych korun je to fakt fajn set.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky » 08 zář 2009 09:21

upman píše:
Martin79 píše:Ano, v K-Audiu, zavolal jsem a druhý den byl doma. Já zas před deseti roky nevěděl co to Kurzweil je, tak proč se nedozvědět víc :wink:

Jinak, lze nastavit cilivost úhozu tak, aby při velmi jemném zmáčknutí klávesi, třeba u piana, nezazněl ani tón ? ...Není to důležité, jen se ptám.
Pokud vim, tak nelze - ze zacatku me to stvalo, ale rychle sem si zvykl
ide to, ale je to celkom komplikovane. bud editaciou vrstiev programu, kde si v LAYER menu zvysis low range z pianississima (ppp) na vyssi. alebo potom vytvorenim novej velocity map krivky (menu master, velocity map polozka, tlacitko EDIT), kde si posunies vyssie spodny dynamicky rozsah. urcite si ale updatni operacny system ftp://ftp.kurzweilmusicsystems.com/pub/ ... Update.zip pretoze az od verzie 1.20 sa daju editovat velocity krivky a ine vecicky, napriklad intonacne tabulky.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od upman » 08 zář 2009 14:28

2 demsky: sound set

Aha, no tak to se jim asi akorat nepodarilo udelat poradne dema, protoze ty ukazky hraji jako shitorzni VST/AU. Za ty penize to je dobrej kauf, jak ale funguje instalace? Resp. jak to do pc3x-ka nahraji? Dik
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky » 08 zář 2009 16:54

no ved to je normalny, *.pc3 subor ktory loadnes cez usb alebo z xD karty. co ja viem ci by som to kupil, su to take typicke zvuky, ktore pouzivaju klavesaci co hraju v cover/tribute kapelach. ti inak tvoria valnu vacsinu vlastnikov pc3. ja bohuzial na nejaky sound design nemam vobec cas takze moc som toho za ten rok nenamachal.

tu su aj nejake free zvuky:
http://community.sonikmatter.com/forums ... &showcat=3
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

dancul
Příspěvky: 4
Registrován: 25 úno 2009 20:31

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dancul » 08 zář 2009 20:56

Nestojí tých 100 zvukov na spomínanej stránke " Apache" cca 40 $ ???

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky » 08 zář 2009 22:30

dancul píše:Nestojí tých 100 zvukov na spomínanej stránke " Apache" cca 40 $ ???
no ano, australskych :) co si myslis ze neviem konvertovat, ved mam rodinu v Adelaide a dokonca aj v Tasmanii :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

dancul
Příspěvky: 4
Registrován: 25 úno 2009 20:31

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dancul » 09 zář 2009 13:43

Ahááá. Potom sory . nešlo mi to do hlavy, tých cca 4,1 KČ. Rozmýšlam nad tou bankou zvukov. Nemá to už niekto náhodou naozaj?

Martin79
Příspěvky: 4
Registrován: 17 srp 2009 23:24

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martin79 » 11 zář 2009 17:58

Upman, Demsky: Dík za odpověď, někdy to zkusím..
Kurzweil PC3x

gasma
Příspěvky: 63
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gasma » 23 zář 2009 11:41

demsky prosimte me se ta editace velocity map v master režimu nedari mam posledni OS 1.35 delam neco spatne Master pages 2- vel.map a edit???
nic se nedeje ???diky za odpoved

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky » 23 zář 2009 12:39

gasma: prepac pomylil som si to s editaciou intonacnych tabuliek. na PC3x si mozes velocity krivky
nastavovat iba v setupe (VelCurve, VelOffset, LoVel, HiVel).
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

gasma
Příspěvky: 63
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gasma » 23 zář 2009 13:42

Demsky nic se nedeje ja uz jsem se lekl,ze mam neco spatne :-) zkousel jsem nastavit ty krivky ,ale nepodarilo se mi to je to drina to odladit diky za info

aladar
Příspěvky: 49
Registrován: 09 pro 2004 01:35

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od aladar » 27 zář 2009 23:19

Zdravím všechny, rád bych se zeptal zda někdo víte něco bližšího o expanzních boardech pro PC3 .. ?

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky » 28 zář 2009 08:55

blizia sa slimacim tempom :) hadam na vianoce?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět