- já myslím, že 600 EUR za polyfonní nástroj vysvětluje všechno a v téhle cenové asi nelze očekávat zázraky a za ty prachy spousta srandy.dendy píše:CMM: mne je to jedno koho minilogue sklamal a kto co zo sebou taha .. velmi ma Minilogue bavil ked som ho mal doma pozicany, v cenovej relaci do 600EUR podla mna ani lepsi poly analog nieje mozne kupit ... stale si nechavam otvorene dvierka ze ked sa najdu nejake volne peniaze tak ho kupim .. modulacne moznosti viac nez slusne (rychle LFO na oscilator waveshape da velmi zaujimave a nie uplne obvykle charaktery zvukov pri stanardnych analogoch, ktore nic take ako waveshape nema a ma iba zakladne saw/square/triangle priebehy..
super boli rozne rezimy alokacie hlasov, okrem standardnych mono / poly / unison tie dalsie co to vie (subosc a podobne)
podla mna minilogue je velmi podareny synth ..
a.tom.x: ale mne sa nezdalo to clikanie obalok ako problem.. na perkusivne zvuky je to naopak super .. a pri padoch a leadoch kde to vadilo stacilo posunut attack trosku a klikanie bolo prec .. takze mne ten click ako podpora transientu pri perkusiach prave prisiel super
- ad klikání: no tak jasně, že to jde obejít, ale je to fakt blbě a ona celkově mi ta obálka přišla zvláštní (rve se tam analogová část a digitální ne zcela doladěné obálky trochu). Perkusivního zvuku docílíš i bez téhle chyby, i když i chyby jdou samozřejmě využít ... konec konců nic nemám raději než bordel omylem uloženej v ROM paměti K4 nebo ESQ1... geniální zdroj pro Amplitudovou Modulaci.