Proč mutovat mikráky? Od doby co používám kvalitní stage mikráky, kvalitní stage monitory a mix s kvalitními preampy a dostatečným headroomem a ziskem a bez mršení signálu, tak nevím, co je to zpětná vazba. Teda, jelikož něco podobnýho používáme už od počátku, tak s tím vlastně nemám vůbec žádné zkušenosti a rád bych se zeptal, co to prosím je ta zpětná vazba a jak se projevuje?
V životě jsem na žádným fesťáku včetně těch zvučených skutečně profesionálně na nejvyšší úrovni, ani v žádné komerční kapele nehrál já ani nikdo z nás do sterea, ale zvukaři nebo my sami na podiu jsme si samozřejmě nastavovali celkový mix do sterea posunem jednotlivých nástrojů v panoramě. Mimochodem ani v O2 aréně při vystoupení Marka Knopflera jsem neslyšel, že by cokoliv, včetně obou originál Hammondů nebo Yamahy koncertního akustickýho křídla aj. znělo v plném stereu, naopak, každý měl své místo v panoramě, takže to bylo vždy pefrektně čitelný a definovatelný i v prostoru, i když hrálo třeba 5 akustických kytar, mandolin s Markovým stratem dokupy. O tom to je, do Ovy to zřejmě ještě nedorazilo

No samozřejmě pokud hraju jen sám se samohrajkou apod, tak je zase lepší dát si to do plnýho sterea, když už do toho jinej nástroj neleze.