YAMAHA EX5/EX5R
na toto uz asi bude lepsie veru AN1x ktora ma 5 hlasovu polyfoniu sa mi zda EX5 ma len 2 hlasovu pre ANanalogová AN syntéza má osobitý zvuk, ale nedají se na ní vytvořit příliš složité zvuky nebo tučné sawy. můžu ocenit opravdu jen ten osobitý zvuk,
polyfonie zde chabá, když hraju na jednom složitém zvuku, tak jakmile zmáčknu třetí klapku, tak se vypne ta první
[flash=320,250]http://www.youtube.com/v/PK4pNCEdn7Y&rel=1[/flash]
YAMAHA EX5
Tak jsem se díval do manuálu a zjistil, že ta AN v EX5 má opravdu polyfonii jen 2 v poly módu. FDSP má polyfonii 16 a AWM2 má 126.
Výhodou je aspoň, že se dají převést zvuky z AN1X do EX5.
Re: YAMAHA EX5
na toto je dobre si zohnat za lacny peniaz uz dnes AN200, ta ma 5 hlasu polyfoniu ako AN1x a pripojis to na EX5syner píše:Tak jsem se díval do manuálu a zjistil, že ta AN v EX5 má opravdu polyfonii jen 2 v poly módu. FDSP má polyfonii 16 a AWM2 má 126.
Pánové, pánové, AN1x nemá 5 hlasů jako odrbaná krabice od bot AN200 respektive PLG-AN150 nýbrž 10 !!!
Pro mě nepochopitelná debilita made in Yamaha - myslím tím "úžasný" koncept PLG karet. zatímco 10 hlasů mi připadalo na AN1x jako málo (na plochy třeba) tak s novou technologií, levnějšími a rychlejšími procesory panáčkové udělají 5 hlasů. No-comment
Stejná kravina je PLG-150VL. Místo toho, aby tam dali plnokrevnou 2-hlasou VL1 (ten kdo někdy chtěl zahrát trilek pochopí proč 2 hlasy, tenkrát to ještě dělali s rozumem) tak tam dají jinou krabici od bot VL70m, naprosto nehrající nudnej odvar
Alespoň, že ta DX7 karta má 16 hlasů. I když 32 (pro layery by nebylo k zahození) a pak taky třeba RCM (z SY99) by neškodila ....
Pro mě nepochopitelná debilita made in Yamaha - myslím tím "úžasný" koncept PLG karet. zatímco 10 hlasů mi připadalo na AN1x jako málo (na plochy třeba) tak s novou technologií, levnějšími a rychlejšími procesory panáčkové udělají 5 hlasů. No-comment
Stejná kravina je PLG-150VL. Místo toho, aby tam dali plnokrevnou 2-hlasou VL1 (ten kdo někdy chtěl zahrát trilek pochopí proč 2 hlasy, tenkrát to ještě dělali s rozumem) tak tam dají jinou krabici od bot VL70m, naprosto nehrající nudnej odvar

Alespoň, že ta DX7 karta má 16 hlasů. I když 32 (pro layery by nebylo k zahození) a pak taky třeba RCM (z SY99) by neškodila ....
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
Re: YAMAHA EX5
ale bohuzial, co je dost zasadna chyba, pri zapnutom unisone je lan200 en monofonnaEXCOM píše: na toto je dobre si zohnat za lacny peniaz uz dnes AN200, ta ma 5 hlasu polyfoniu ako AN1x a pripojis to na EX5

HELP
zdravim vas pani. tak mi dosla druha EX5r postou z UK. to je ta dobra sprava. zla sprava je ze vo vnutri sa utrhol velky SCSI HD a viete si predstavit co narobil vo vnutri ked nasi a letistny "rugbisti"-postari s tym zacali zaobchadzat. mam na mysli balik. 
no a tu je result:

toto su suciastky ktore boli ujebate hardiskom, vid nizsie( strngotalY vo vnutri jak rumba gule )

jedna suciastka mi tu chyba oznacena otaznikom, musim rozobrat druhu EX5r a pozriet co tam vlastne bolo( pici teraz som ju zamontoval do racku, akurat dnes )

predpokladam ze toto je problem preco nesvietia diodky na prednom panely, ale to len ja laicky dedukujem kedze hned hore su pozapajane kable do predneho panelu
teraz by ma zaujimalo ze ci je to problem pre nejakeho skuseneho cloveka co sa tym zaobera opravit. EX5r funguje, akurat nesvietja diodky, neloaduju sa data s disketovej( hlasi ze wrong disk, predpokladam ze je to sposobene tou prvou suciastkou a tou co chyba )...
dajte radu ci je to problem tam spatne naletovat

no a tu je result:

toto su suciastky ktore boli ujebate hardiskom, vid nizsie( strngotalY vo vnutri jak rumba gule )

jedna suciastka mi tu chyba oznacena otaznikom, musim rozobrat druhu EX5r a pozriet co tam vlastne bolo( pici teraz som ju zamontoval do racku, akurat dnes )

predpokladam ze toto je problem preco nesvietia diodky na prednom panely, ale to len ja laicky dedukujem kedze hned hore su pozapajane kable do predneho panelu
teraz by ma zaujimalo ze ci je to problem pre nejakeho skuseneho cloveka co sa tym zaobera opravit. EX5r funguje, akurat nesvietja diodky, neloaduju sa data s disketovej( hlasi ze wrong disk, predpokladam ze je to sposobene tou prvou suciastkou a tou co chyba )...
dajte radu ci je to problem tam spatne naletovat
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 07 lis 2007 14:59, celkem upraveno 1 x.
No to je slušný, ty hovada s tím musely házet 

Art of Sound - Professional Soundware Solution
suciastky k tomu tie dve mam, oni su len vytrhnute, tak predpokladam ze by to nemalo byt asi problem( nie su poskodene vizualne, maju vsetky konektory vonku, teda neviem ako sa tomu odborne hovori co naco sa to naletuje-kablikyPytkin píše:a co myslis ? vydel si dakedy ako sa naklada batozina do lietadla ?
Excom : mam cloveka co zaletuje aj pana boha .. v BA .. otazne je tie suciastky ci sa daju pouzit povodne alebo treba zhanat nove ..

akurat ta tretia mi chyba, ta tam nebola... alebo tam je ale este nevypadla

a to veru viem ako sa zaobchadza na letisku, som to videl na vlastne oci ako si dokopali kufor na beziaci pas v Londyne