Nahrávání audio stop z Akai MPC One do Logic

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
MDudas

Re: Nahrávání audio stop z Akai MPC One do Logic

Příspěvek od MDudas »

Victor C píše:
05 čer 2024 16:02
... když sem ho zkoušel předtím,tak se mi nahrávání spouštělo špatně,že audio nahrávka z Mpc se spustila už během precount a nenahrávala se od začátku a ještě to dělalo jiné věci,už přesně nevím co).Teď to funguje normálně,ale je to zvláštní,včera mi to fungovalo jen při přenastavení jednoho časování z 1 na 0,dnes to funguje i s 1.Musím si k tomu zjistit ještě nějaké věci a pořádně odzkoušet,ale zatím to vypadá,že to co potřebuji už je vyřešené....
Ja som sa v tom mierne stratil, ale vsak nevadi... :wink:

pavlii píše:
05 čer 2024 15:18
... Clipping se všemi jeho následky - samozřejmě i včetně přehrávání - je pouze a jedna věc: překročení digitální nuly, tj. zdeformování signálu na úrovni převodníku.
Si ma potesil. Ja som sa normalne zlakol, ze kym som mal par dni pauzu, tak sa zmenila nomenklatura.
Jednoznacne - klip je klip, klap je klap, klep je klep a klop je klop. A klup neexistuje... (sorry, zase ta ceska Becherovka :oops: )

Victor C

Příspěvek od Victor C »

Pro Mdudas:
Bohužel to teď nemůžu přesně popsat,protože nevím přesně o jakou funkci časování se jedná,musím si doplnit znalosti,přešel jsem nedávno z PC/Cubase na iMac/Logic.

Victor C

Příspěvek od Victor C »

IMG_0849.jpeg

Odpovědět