http://www.safesoundaudio.co.uk/

... cena mirna: 11 076 Kč bez DPH ke dnesnimu dni
... coz kompresor, ten ma v tomhle pripade spis funkci ochrannou, ale gainy. Mmno holt je to masinka pro zvukarsky-technicky-vzdelanejsi muzikanty, kteri budou schopni pojmout na co kterej ovladaci prvek je (jeee promin, ja jsem chtel pridat sebe do sluchatek, to neni ten prvni cudlik zleva ? Ale dyt to fungovalo, pridalo se to ! )Pytkin píše:to je fakt .. je tak vlastne monitor input a hudobnik si moze robit pomer k nahravanemu signalu .. akurat je divne nastavovat kompresor v studiu ..
No, za stejnou cenu je třeba Focusrite ISA One a ta má možnosti monitoringu velmi podobné, to jen že Safesound není unikát...kexik píše:safa: to ja celkom chapem preco je tam ten sluchatkac a vpredu... cele je to zjavne koncipovane na to aby bola krabica v recording roome a nie v rezii a nemuseli sa tahat dlhymi kablami mic urovne, ale linky. tak to hned sikovne skombinovali s odposluchom pre nahravaneho
... tak v moznostech monitoringu urcite ne, ale Safe SOund Audio P1 (potazmo Dynamics Toolbox) je unikat co se tyce funkce "PeakRide" kompresoru a limiteru. Je to neuveritelnej pomocnik, ale... o tom tezko povidat, to chce si pujcit a vyzkousetdelay píše:No, za stejnou cenu je třeba Focusrite ISA One a ta má možnosti monitoringu velmi podobné, to jen že Safesound není unikát...