Ano, do doby než tady začal prudit, pak to začal být skutečný off topicfova píše:Presne tohle jsem chtel take napsat. Soundsfine dostal alespon 10 kandidatu na vyber a tak se mohla debata lehce stocit jinym smerem. A jako nejaky zasadni off topic mi to rozhodne neprijde.matucha píše: To dulezity se stejne vyresilo na par prvnich strankach, ten zbytek uz je spis zabavna hospodska debata o nesmrtelnosti chrousta, ale co je na ni spatnyho?
Stale se bavime o lepsich mikrofonech.
TLM49 a alternativy (Gefell, Nevaton, Čína, atd.)
když už jsme u těch sr......
všimli jste si tohoto ????
www.telefunken.com
Sem zvědat co se z toho vyvrbí ?
www.telefunken.com
Sem zvědat co se z toho vyvrbí ?
Jediné co bys mohl upravit je název tématu, když sám autor je lehce nekultivovaný (když použiju eufemismus) ... myslím že to není adekvátní ani tématu ani sekci ani všem těm, kteří přispěli ...Pytkin píše:chlapci .. ak mi poviete , co mam rozdelit , zmazat alebo co , ja to spravim .. ale nechce sa mi to tu citat znova ..
Tak jsem tu dlouho nebyl a vidím, že pan ješita-savita zase úřaduje.
S tebou musí být vážně těžké žít. Vystudoval jsem psychologii na ff a nechtěj slyšet můj rozbor a rozbor tvých "spolužáků" z akády. Nebudu pokračovat, sem se to nehodí. Je to tvůj boj.
Musím ale říct, že po dlouhé době docela pěkný téma plné zajímavostí. Díky matucho, syncro, escone a další!!!
Moc jsem ze začátku nechápal název tématu a doufám, že ho po rozdělení změníte, ale na straně pět a dál už jsem pochopil oč jde.
Pytkine, jestli můžeš a ostatní souhlasíte...
Prvních pět stránek bych nechal - je to přínos pro ezone a ostatní bych smazal nebo přesunul na smetisko. To už jsou přece hrozný slinty. Prosím, udělejte to.
k soudsfine: začal si dobře, ale jestli mohu dát radu: příště se nenech tak lehce vyprovokovat, doufám, že ses poučil a pochopil věci, které si ani pochopit nechtěl
,
pak Ti ještě doporučuji přečíst si příspěvky a hlavně ta pěkná shrnutí od fovy, odvedl tu kus poctivé práce. Ty zatím ne.
k GS: myslím, že kvalita šla poslední dobou rapidně dolů. a s opakováním - rozšiřováním nepodložených polopravd a hype platí to samé i na GS.rozhodně bych to nepřeceňoval- prostě taková lepší diskuze bez sprostot.
ahoj
S tebou musí být vážně těžké žít. Vystudoval jsem psychologii na ff a nechtěj slyšet můj rozbor a rozbor tvých "spolužáků" z akády. Nebudu pokračovat, sem se to nehodí. Je to tvůj boj.
Musím ale říct, že po dlouhé době docela pěkný téma plné zajímavostí. Díky matucho, syncro, escone a další!!!
Moc jsem ze začátku nechápal název tématu a doufám, že ho po rozdělení změníte, ale na straně pět a dál už jsem pochopil oč jde.
Pytkine, jestli můžeš a ostatní souhlasíte...
Prvních pět stránek bych nechal - je to přínos pro ezone a ostatní bych smazal nebo přesunul na smetisko. To už jsou přece hrozný slinty. Prosím, udělejte to.
k soudsfine: začal si dobře, ale jestli mohu dát radu: příště se nenech tak lehce vyprovokovat, doufám, že ses poučil a pochopil věci, které si ani pochopit nechtěl
pak Ti ještě doporučuji přečíst si příspěvky a hlavně ta pěkná shrnutí od fovy, odvedl tu kus poctivé práce. Ty zatím ne.
k GS: myslím, že kvalita šla poslední dobou rapidně dolů. a s opakováním - rozšiřováním nepodložených polopravd a hype platí to samé i na GS.rozhodně bych to nepřeceňoval- prostě taková lepší diskuze bez sprostot.
ahoj
Naposledy upravil(a) Martin dne 12 pro 2008 11:38, celkem upraveno 2 x.
Zpět k tématu mikrofony ... (i když možná trošku v širší souvislosti)
Za pár dní tady budu na testování nový mikrofon od Horcha RM3

který spousta lidí srovnává s legendárním C12. Tak jsem hodně zvědavý
A příští týden mi posílají na beta testy nové mikrofony JZ BT-201 se třemi výměnnými kapsulemi

Pokud by za tu cenu hrály opravdu dobře, bylo by to hodně zajímavé ... Přinejmenším vypadají roztomile
Kdyby někoho zajímalo jak znějí, dám vědět ...
Za pár dní tady budu na testování nový mikrofon od Horcha RM3

který spousta lidí srovnává s legendárním C12. Tak jsem hodně zvědavý
A příští týden mi posílají na beta testy nové mikrofony JZ BT-201 se třemi výměnnými kapsulemi

Pokud by za tu cenu hrály opravdu dobře, bylo by to hodně zajímavé ... Přinejmenším vypadají roztomile
Naposledy upravil(a) Ivo dne 13 pro 2008 07:10, celkem upraveno 2 x.
Martin, akoze sorry... ja som magister filozofie a teraz sa z toho vsetci mame posrat a analyzovat to z perspektivy prapodstaty absolutna... jesitnost je prirodzena vlastnost chlapa, ja jesitny som... a co? Mne to nevadi a zije sa mi s tym dobre. Chodte uz do paze s tymi osobnymi vypadmi, seriete ma borci
A hura na mikrofony...
JZ su moc fajn, trosku mi charaterovo pripominali moj Nevaton, mozno trochu viac agresivnejsie, Nevaton tiez nie je Oktavovsky temny, ale ma akysi fajnovy stredovy zamat.
Na horcha sa tesim jak maly
A hura na mikrofony...
JZ su moc fajn, trosku mi charaterovo pripominali moj Nevaton, mozno trochu viac agresivnejsie, Nevaton tiez nie je Oktavovsky temny, ale ma akysi fajnovy stredovy zamat.
Na horcha sa tesim jak maly
Ivo, proč zase lžeš? Dobře víš, že to tak nebylo.
Všechny ty maily a komunikaci s tebou jsem tu uveřejnil, ale moderátor to bohužel smazal. Prý mimo téma a osobní spor. Měl pravdu a já to beru.
Ale reakcí do PM přišlo dost, pár lidí si to přečetlo, nic na tom nebylo, ale o tom jsem tu už také jednou psal.
Ještě jednou bych tě chtěl požádat o vzájemnou loajalitu.
Já nevstupuji na tvou půdu, ty nevstupuj na mou.
Dva roky se nám to celkem dařilo, pojďme v tom prosím pokračovat, fungovala to bez chyby. Navíc já se tu vyskytuji minimálně (cca 3 x do měsíce)
Děkuji za pochopení.
Všechny ty maily a komunikaci s tebou jsem tu uveřejnil, ale moderátor to bohužel smazal. Prý mimo téma a osobní spor. Měl pravdu a já to beru.
Ale reakcí do PM přišlo dost, pár lidí si to přečetlo, nic na tom nebylo, ale o tom jsem tu už také jednou psal.
Ještě jednou bych tě chtěl požádat o vzájemnou loajalitu.
Já nevstupuji na tvou půdu, ty nevstupuj na mou.
Dva roky se nám to celkem dařilo, pojďme v tom prosím pokračovat, fungovala to bez chyby. Navíc já se tu vyskytuji minimálně (cca 3 x do měsíce)
Děkuji za pochopení.
Pravá ruka neví co dělá levá ?Martin píše: Ještě jednou bych tě chtěl požádat o vzájemnou loajalitu.
Já nevstupuji na tvou půdu
Naposledy upravil(a) Ivo dne 13 pro 2008 07:13, celkem upraveno 1 x.
- ECSON WALDES
- Profesionál
Ano, tvuj rozbor nas nezajima, beztak kazdej vi, ze beznej nevedomej motiv pro studium psychologie je, ze mas se sebou problem a doufas, ze tomu takhle prijdes spis na kloubMartin píše:Vystudoval jsem psychologii na ff a nechtěj slyšet můj rozbor
P.S. na druhou stranu, "rozbor" lidi z "akady" sem klidne dej, ja miluju drby a pomluvy
Naprosto s tebou souhlasím ...ECSON WALDES píše:
Mám tady pár ukázek zpěvu na JZ BH1 a BH2 (konečně jsem to nemusel dělat já ale byl zrovna opravdový zpěvák, kerého jsem po masteringu jeho alba zneužil