Tak jsem tu dlouho nebyl a vidím, že pan ješita-savita zase úřaduje.
S tebou musí být vážně těžké žít. Vystudoval jsem psychologii na ff a nechtěj slyšet můj rozbor a rozbor tvých "spolužáků" z akády. Nebudu pokračovat, sem se to nehodí. Je to tvůj boj.
Musím ale říct, že po dlouhé době docela pěkný téma plné zajímavostí. Díky matucho, syncro, escone a další!!!
Moc jsem ze začátku nechápal název tématu a doufám, že ho po rozdělení změníte, ale na straně pět a dál už jsem pochopil oč jde.
Pytkine, jestli můžeš a ostatní souhlasíte...
Prvních pět stránek bych nechal - je to přínos pro ezone a ostatní bych smazal nebo přesunul na smetisko. To už jsou přece hrozný slinty. Prosím, udělejte to.
k soudsfine: začal si dobře, ale jestli mohu dát radu: příště se nenech tak lehce vyprovokovat, doufám, že ses poučil a pochopil věci, které si ani pochopit nechtěl

,
pak Ti ještě doporučuji přečíst si příspěvky a hlavně ta pěkná shrnutí od fovy, odvedl tu kus poctivé práce. Ty zatím ne.
k GS: myslím, že kvalita šla poslední dobou rapidně dolů. a s opakováním - rozšiřováním nepodložených polopravd a hype platí to samé i na GS.rozhodně bych to nepřeceňoval- prostě taková lepší diskuze bez sprostot.
ahoj