...teda, nic ve zlym : )) ale co tu na eZone porad vsichni mate s Forsell a Lavry ? :c)))Amorph píše:...Lavry Gold a třeba Forssell preamp....
No myslím že Amorph jen citoval to co jsem uvedl předtím jako příklad rozdílu mezi low endem a high endem ... což je pravda ... Třeba Lavry Gold není věc ezone (pokud vím, není v ČR ani jeden kus), ale už je pěknou řádku let dobu považovaný za synonymum nejlepší dostupné konverze (i když dnes už jsou k dispozici ještě lépe znějící převodníky). Podobně třeba Forssell preamp ... Najít preamp/převodník, který by zvukovou kvalitou výrazně převyšoval oba zmíněné, by bylo hodně těžké ...ECSON WALDES píše:...teda, nic ve zlym : )) ale co tu na eZone porad vsichni mate s Forsell a Lavry ? :c)))Amorph píše:...Lavry Gold a třeba Forssell preamp....
Nekdo tu neco 10x prechvali vic nez je zdravo a pak stado eZone ovci to slepe 100x donekonecna opakuje aniz tu vec melo v ruce. Docela tomu nerozumim. Evidentne je pohodlny nemit vlastni nazor. Jednak jsou zajimavejsi nebo jiny za vsimnuti stojici kousky a krom toho je fajn koukat obcas i za hranice eZone.
Ještě něco obdobně tolerantního?Ivo píše:ECSON WALDES píše:No ono když otočíme list - třeba Neumann U87ai jako povinný "studiový standard" nevychází z jeho skutečných zvukových kvalit, ale je to spíš úlitba zavedené módě (jako třeba ProTools) a klientskému image ...Amorph píše:...Lavry Gold a třeba Forssell preamp....(docela drahá úlitba mimochodem)
Nechápu co tě vede k tomuto samovolnému vzrušováníLiquid Sound píše:
Ještě něco obdobně tolerantního?Sorry, evidentně se neshodnem. Pro mě to žádná tragédie není, zas tak moc sem nechodim. Chtěl jsem předložit jen alternativní pohled na věc, což koukám vůbec nebereš a reaguješ útokem. Buď v klidu, nikdo tě nijak neohrožuje, tohle je jen virtuální debatní aréna.
Ale vnímám to v naprosto přesně stejně jak to napsal Jirka.
...teda, nic ve zlym : )) ale co tu na eZone porad vsichni mate s Forsell a Lavry ? :c))) Nekdo tu neco 10x prechvali vic nez je zdravo a pak stado eZone ovci to slepe 100x donekonecna opakuje aniz tu vec melo v ruce. Docela tomu nerozumim. Evidentne je pohodlny nemit vlastni nazor. .
Maximální souhlas.
Sorry ale nechapu presne, co myslis. Muzes uvest nejaky konkretni priklad, ktery se stal tady na foru?ECSON WALDES píše:Ja ale reagoval na to, ze na eZone jsou beznazorovy ovce ktery jako stado prebiraj cizi nazory za nejakou pomyslnou pravdu, aniz berou v potaz ze ty informace vubec nemusej reflektovat objektivni nazor nebo neco s cim by v realu za sebe opravdu souhlasili kdyby si dali trochu casu tem vecem venovat vic pozornosti a overit si zda to tak opravu je. Ale jak uz jsem psal, pohodlnejsi asi je nemit vlastni nazor.
Taky si upřímně řečeno na nic takového nevzpomínám ... Forssella tady chválím akorát já (na základě jeho porovnání s více než desítkou nejproslulejších světových preampů), případně PiKey, který ho má (a který asi mimochodem bude za pár dní chválit i Horcha RM2J jako jeho druhý vlastník v Československufova píše:Sorry ale nechapu presne, co myslis. Muzes uvest nejaky konkretni priklad, ktery se stal tady na foru?ECSON WALDES píše:Ja ale reagoval na to, ze na eZone jsou beznazorovy ovce ktery jako stado prebiraj cizi nazory za nejakou pomyslnou pravdu, aniz berou v potaz ze ty informace vubec nemusej reflektovat objektivni nazor nebo neco s cim by v realu za sebe opravdu souhlasili kdyby si dali trochu casu tem vecem venovat vic pozornosti a overit si zda to tak opravu je. Ale jak uz jsem psal, pohodlnejsi asi je nemit vlastni nazor.