Digitalni pult uz nema smysl

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Odpovědět
shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 12 úno 2007 13:02

a mimochodom zatial som so spolahlivostou digitalnych pultov na akciach problem nemal ( mozno ma to este len caka ;-))) cert nikdy nespi ), ani pri plnom obsadeni i/o, pouziti dynamickych insertov a roznych fx, niekolkych scenach...zatial som nastastie problem nemal...takmer cela rada pultov od d1 cez rozne yamahy az po moju ddx s niekolkymi externymi prevodnikmi...takze technologia asi funguje...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 12 úno 2007 13:15

Tak tak.. Shagy
Ja sa "bojim" iba jednej veci, nejakemu kratkemu vypadku elektriky, neviem ako Tvoj DDX ale moj potrebuje tak 30s kym ho znova mozem nastartovat inac mu zasibe.

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 12 úno 2007 13:48

kym sa vychladia lampy v hlavach, tak zvuk velakrat uz niekolko minut hra;-))) jasne, kazdy digitalny stroj startuje niekolko sekund (nie len pulty, ved aj tak ma uz dnes kazdy digitalne crossovre a podobne)...vypadky elektriky sa uz vacsinou moc nedeju, na dolezitych veciach bezia agregaty, takze je to vklude...ad ddx som mal naposledy na akcii dost davno, asi ho najblizsie zase zoberiem prevetrat;-))) a maly digitalny pult udrzi pri zivote aj obycajna a relativne lacna PC UPS...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 12 úno 2007 16:09

safa: "Jediny kde bych videl problem jsou digitaly nevhodny na live je spoleglivost tedy kdyz ti digital klekne tak nezahrajes ani notu " Což u toho DiGiCo nemusí být nutně pravda, protože jestli jsem to správně pochopil, tak je audioengine oddělený od ovládání a když spadne systém (což jsme simulovali resetem), pult hraje dál v posledním nastavení.

Saša

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 12 úno 2007 19:13

shagy píše: vsetkych i/o!!!, niektore aj fx rack...to je dalsia nesporna vyhoda...a budem tvrdit, ze digital nikdy nie je pomalsi ako analog, ak hej, tak je to vacsinou sposobene obsluhou...prosim zablokujte predsudky o digitalnych pultoch...
... Shagy co se certis ? Tady nikdo nic spatnyho, co by byt jen z dalky zavanelo predsudky, nerikal !

Ja jediny s cim mam problemy je nevhodne navrzenej digital ... tedy nevhodne, abych byl presnejsi digital navrzenej do studia kterej lidi pouzivaji na live. Ano, mozna je to muj problem ale ja kdyz mam delat na maly Yamaze 01 nebo 02 tak se mi fkt nedela dobre. Neco jinyho samozrejme uz bude PM5D , PM1D nebo M7C ... tam nerikam ani slovo ;-).
syncro píše:jestli jsem to správn%u11b pochopil, tak je audioengine odd%u11blený od ovládání a kdy%u17e spadne systém (co%u17e jsme simulovali resetem), pult hraje dál v posledním nastavení.
... jojo u tech zivackejch to tak rikaj. Tam jsem to prirozene netestoval ale u DS-00 to tak myslim i bylo. Otazkou je co se stane pak ... tedy jestli ten pult pujde hned nahodit nebo ne.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 13 úno 2007 02:51

Trocha offtopik, ale ked sa uz o nich hovori.. neviete nikto o nejakom DDX3216 aj nie uplne dokonalo funkcnom na predaj ?

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 13 úno 2007 09:52

Venti, kamos rozmyslal, ze svoj pusti, spytam sa, ale mozno budem vediet o Mackie d8b :-)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 13 úno 2007 12:40

kayko, bol by si zlaty :) a ze rovno aj cenu pls. Toho Tvojho fesaka nemam kam dat :)

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 16 dub 2007 00:12

Obrázek


macceba píše:Docela by me zajímalo, kolik lidí vlastne cítá tým, kterej míchá na takovým stole, jako je ten u Lucase.
tahle fotka to rika sama :D konecne sem ji nasel nemoh jsem ji dlouho najit.
Mam nekde v archivu jeste team lidi kterej delal na filmu pan prstenu, ten je jeste vetsi.

.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 dub 2007 00:16

Ten pan uplne v lavo asi obsluhuje LARC , ked sedi tak vedla ..

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 16 dub 2007 00:18

Mozno je len nahradnik, ked niekomu dojdu usi.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 16 dub 2007 00:40

Alebo sa iba len tak priplietok do fotky :).. mozno je to kavovaric :).

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 16 dub 2007 09:39

jeste tam chybi ta funkce manazera 220 V , kterou obsluhoval v CT brno jisty Karel...vzdy pri michacce zvukar rekl "Karle 220" a pan zmackl vypinac a nahodil 220 voltu....pak rekli "Karle vypnout" a Karel vypl packou 220 voltu. To by me za ty penize taky bavilo.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 16 dub 2007 12:31

Lupo no vono to je umeni, trefit se v ten spravnej moment kdy amplituda prochazi nulou aby ten proudovej naraz vseho toho zapinanyho gearu nebyl taj velkej, nemysli si ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 16 dub 2007 13:37

safa píše:Lupo no vono to je umeni, trefit se v ten spravnej moment kdy amplituda prochazi nulou...
Ale no tak umění...
...vždyť má šanci dokonce 100x za vteřinu :)

Sorry za OT :oops:
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět