Soundcraft Compact 4

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 24 pro 2008 12:36

fova: no ja na ty samostatne predzesiky asi kaslu...protoze ten Compact mi vyresi regulaci hlasitosti monitoru, odposlech pro zpevaka na sluchatka, preamp na (tusim dva) mikrofony, vsechno dohromady a jeste se to da ruzne prepinat presne, jak potrebuju...zvlast by to stalo moc penez...

to bych musel koupit treba to DMP3, mPatch2 a treba Oktavu, coz dohromady vychazi na +- 500 EUR, to je hodne...a to jeste budu muset kupovat stojan a pavouka a popfilter...uff, to stejne nekoupim najednou...

Compact 4 + treba Oktava vyjde na 200 EUR...to je rozdil 300 EUR a vzhledem k tomu, ze mi to tu stejnak bude stat nekde zaprasene v koute, tak do toho chci dat jen primerene penize...ja to nechci na to, ze bych tu kazdy tyden neco nahraval, jen to chci mit, abych mohl jakz takz kvalitne nahravat, kdyz budu chtit a nemusel se doprosovat znamych...

kdyz koupim ten Compact, treba neco od safy z sE nabidky vyzkousim, me se ty majky docela libej...

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 24 pro 2008 21:15

V pohode, kazdy at kupuje gear podle svych potreb

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 03 dub 2009 21:24

Mám docela důležitý dotaz, zatím jsem ho odkládal, ale chci se zeptat:

Na mém Compact 4 jsou dva ty měřáky peak a ještě něčeho...levý měřák jede od poslední modré části plynule až do červené, ale ten pravý, ten nikdy nemá prosvícenou tu poslední nejnižší modrou "příčku" (jako by ta dioda byla mrtvá)...je to normální, nebo je to vada?

jestli to je vada, dost rád bych to věděl, nemám referenci v jiném kusu...

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 04 dub 2009 00:02

a nemas na vsech pouzitych kanalech panorama doleva?

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 » 04 dub 2009 00:14

jindy2: neni to vada, lava dioda je POWER a prava je low battery - neviem naco to je :D ale svieti to na cerveno nie na modro

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 04 dub 2009 10:30

jde o tohle:
Obrázek

u tý diody je skutečně napsáno "low batery", to mi teda hlava nebere :shock:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 dub 2009 10:54

ved tam mas napisane ze je to low battery... indikuje to podpatie v napajani
predpokladam ze sa to napaja DC 12V a ze tam teda ide nadrotovat baterku, ak treba mobilitu
edit: dobre hovorim, dodava sa k tomu battery pack
http://www.ppc-music.de/de/anzeigeCarti ... 40615.html

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 04 dub 2009 10:56

aha, fajn, diky za vysvetleni, to jsem nevedel...a to jsem tentokrat manual fakt cetl :)

Odpovědět