A nezkoušel někdo k těm Adamům A7 subwoofer S8 ? Třeba by pak ty spodky už nezněly "papírově". Uvažuju o doplnujících alternativních bedýnkách a A7 + sub vychází cenově velmi pěkně ... Otázka jak to vychází zvukově ...
Ja se na Sub8 do budoucna chystam... recenze jsou nadseny a nevidim duvod, proc by to nemelo dobre fungovat. Aspon ja Adamu proste verim. Dal bych ho tak nahlas, abych ho moc nevnimal, ale po vypnuti mi chybel.
fova píše:To by me take zajimalo. Uvazoval jsem o tom vzit tenhle sub pro sve Adamy, ale nekdo se tu o nem vyjadroval dost nelichotive.
kto? ja som akurat teoretizoval, ze by som ho nekupil z toho dovodu, ze za jeho cenu su k maniu 10" suby... a nepaci sa mi konstrukcia, poriadne spraveny sub by mal byt imho tazsi
Takze ty basy asi nebudou tak slavny kdyz to potrebuje sub, co ? Kdybyste si radsi koupili poradny bedny (kdyz ne Dynaudia tak treba i ty FOcaly, Ivo).
safa píše:Takze ty basy asi nebudou tak slavny kdyz to potrebuje sub, co ? Kdybyste si radsi koupili poradny bedny (kdyz ne Dynaudia tak treba i ty FOcaly, Ivo).
Focaly si ted byl poslechnout kolega u Thomanna a byl dost zklamaný ... Adamy se mu líbily víc ... Subwoofery jsou i pro Focaly mimochodem
no.....a clovek sa tu postupne nakoniec dozvie ze aj bedne za 50 litrov su na hovno a nehraju ...tak co si ma teda bezny smrtelnik kupit, ak chce mat solidny zvuk z monitorov...3 mega za FARy neberiem v uvahu ...
edit: viem ze A7 nepatria do kategoria 50k ale aj v tejto kategorii monitorov uz padlo mnoho vyhrad ku zvuku
Naposledy upravil(a) bassline dne 05 říj 2007 14:58, celkem upraveno 1 x.