ADAM A7, BM5a, B2030(1)A

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Cyril

Příspěvek od Cyril »

ecson: no denne, uz je asi rok mam doma na stole... ale zajimal by me tvuj nazor, precijen se vyznas v bednach 100x vic nez ja... co ti na nich konkretne vadilo? (abych treba vedel, na co si dat bacha)

fova

Příspěvek od fova »

nunu píše:Jo,vim...Tim ze jsem mel ty adamy nekolik dnu doma,muzu zodpovedne prohlasit ze jsem neslysel v takove cene asi nic lepsiho.Alespon u mne to hralo velmi slusne.Jeste dva male subiky a udelat z nich snehulaky a je to...
;-)

nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

ECSON WALDES píše:malej Fiat s velkejma kolama bude porad jen malej Fiat .. A7 se subem bude stale stejna A7 ... nedelejte z nich neco, co nejsou : ).
ecson, ale i s malym fiatem dojedes pri trose namahy kus cesty... ja se A7 nejak maniacky nezastavam (dle meho je to solidni bedna za solidni peniz), ale rict, ze ta bedna nehraje.. come on...

ja sem je osobne koupil jako provizorium, protoze sem v te dobe nemel cash na genelec 8040, ale sem s nema do te miry spokojen, ze sem nakup genelecu odlozil na neurcito..

jinak presne jak pise ivo - i k podstatne drazsim nearfieldum se prodavaj woofery (coz je dano limitujici fyzickou velikosti nearfieldu), takze mi ta poznamka o adamech s wooferem pride trochu nefer...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

ja netrpelive cekam na ecsonovo blizsi vysvetleni, proc jsou a7ky shit :)

fova

Příspěvek od fova »

ECSON WALDES píše:
Cyril píše: ecson: tys je slysel?

Cyril, dokoce jsem na ne byl nucen michat... stacilo, ta bedna nehraje, a nejde jen o problem v basech.

Snad muzu taky otazku - a jak ty, slysel jsi je ?
A to porovnavas s FARy? Pokud ano, tak se nedivim, ze ti A7 nehraje. :wink:

Nebo jsi to myslel tak, ze v dane cenove kategorii jsou A7 propadak a napr. BM5a ti znely lepe?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

fova: no pozor, matucha tu kdysi tusim rikal, ze ty Fary podle nej nemaj lepsi vejsky nez jeho Adam S3A, a ty maj stejnej vejskac jako A7... Ha! 300 tisic v hajzlu :)))

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Cyril píše:ecson: no denne, uz je asi rok mam doma na stole... ale zajimal by me tvuj nazor, precijen se vyznas v bednach 100x vic nez ja...
Ale no tak, hlavu vzhůru ... nebuď tak přehnaně zbožný ... :)

Jinak A7 třeba používají ve studiu B Chicsoundu (vedle B&W Matrixů) a jsou spokojeni...

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Cyril píše:fova: no pozor, matucha tu kdysi tusim rikal, ze ty Fary podle nej nemaj lepsi vejsky nez jeho Adam S3A, a ty maj stejnej vejskac jako A7... Ha! 300 tisic v hajzlu :)))

Cyrile Cyrile ... : ) Tech 300 do FARu povazuju za jednu z mejch nejlepsich investic. Zajdi nekdy treba do obchodu k Safovi a poslechni si i neco jinyho nez tvoje A7 at se ti trochu zmeni perspektiva a obohati se tak i tvuj moznej nazor.

Co se A7 tyce, nesrovnavam ji s FARama, to by bylo probuh nesoudny. Ja reagoval na ta tvrzeni ohledne A7, prijde mi ze se tady na eZone precenuji, jasne par lidi je tu ma a tak na ne nedaj dopustit, coz chapu proti tomu nenamitam, ja jen reaoval na to ze jejich zvuk mi neprijde zdaleka tak dobry jak se na eZone pise, konec koncu je to jen muj subjektivni nazor, kterej muze a nemusi mit svoji vahu. A7 je to dostupna bedna, urcite dela svou praci, ja bych si ji ale nekoupil, rozebirat znovu proc nema cenu uz jsem to tu nekolikrat psal.

A vubec, prijde mi zvlastni ze bedny vzdycky vyvolavaji tolik emoci.. : )

fova píše:A to porovnavas s FARy? Pokud ano, tak se nedivim, ze ti A7 nehraje. :wink:

Nebo jsi to myslel tak, ze v dane cenove kategorii jsou A7 propadak a napr. BM5a ti znely lepe?
jj. BM5A jsem mel pujceny na 14 dnu ve studiu od Safy a znej mi podstate lip nez A7, ale nekoupil bych si je mely problem v basech, spis by mne zajimala BM6A.

-

aum generator

Příspěvek od aum generator »

Cyril píše:fova: no pozor, matucha tu kdysi tusim rikal, ze ty Fary podle nej nemaj lepsi vejsky nez jeho Adam S3A, a ty maj stejnej vejskac jako A7... Ha! 300 tisic v hajzlu :)))
a maju A7 a S3A aj zosilovac (cez ktory pustaju signal do toho vyskacu) rovnaky?
jihad on riaa & soza.

kexik

Příspěvek od kexik »

aum generator píše:
a maju A7 a S3A aj zosilovac (cez ktory pustaju signal do toho vyskacu) rovnaky?
hehe, tak tomu ver ze nie :)

fova

Příspěvek od fova »

ECSON WALDES píše:
fova píše:A to porovnavas s FARy? Pokud ano, tak se nedivim, ze ti A7 nehraje. :wink:

jj. BM5A jsem mel pujceny na 14 dnu ve studiu od Safy a znej mi podstate lip nez A7, ale nekoupil bych si je mely problem v basech, spis by mne zajimala BM6A.

-
Tak ted uz tvoje vyjadreni chapu.

Mam doma A7 a prijde mi nesmyslne je ted prodavat s velkou ztratou a kupovat si jeste o neco drazsi BM5a, ktere by mi prinesly pouze urcite zlepseni zvuku. A v necem mi prijdou ty BM5a naopak horsi.
To spis bych casem sel do neceho vyssiho.

Pro muj home recording mi zatim A7 staci a jsou dostatecne na urovni.

matucha

Příspěvek od matucha »

hmmm... mel bych se asi stavit u juose (brůklina) na navstevu a udelat si na ty A7 taky nazor. Zesilovacema se S3A a A7 samozrejme lisej uplne zasadne ;-).

Fary jsem uz dlouho neslysel, ale jak se Jirka vraci do prahy, tak si je taky brzo obnovim. Ono asi nepude uplne o vejsky, ale spis o detaily. Ale jsou to tak rozdilny bedny, ze snad nejdou taky vubec porovnavat.

Kazdej z nas ma svoje preference a duvody, proc ma tu a tu bednu. I ty super drahy nejsou idealni, takze nema smysl se tu asi moc prit.

Kazdopadne by mi nevadilo uplne, kdyby ses Jirko rozepsal o tom, co ti na tech A7 vadilo trochu konkretnejc. Vcetne podminek, mistnosti... atd, kde si je mel moznost slyset.

Co mam zkusenost s tim jak rozdilne jsem slysel hrat tannoy reveal, kdy na me jednou hral naprosto rozumnej zvuk a jinde neco naprosto pokroucenyho a neuchopitelnyho... tak mam vzdycky dost rezervu v tom jak brat "ultimatni" verdikty nad tim a tim. V pripadu tannoyi samozrejme do cely rovnice prichazi jeste zesilovac, ale tak ci tak ma nejvetsi vliv mistnost, akustika a umisteni (jak pisu furt dokola). To je ve vysledku tak zasadni, ze samotny bedny se muzou stat mene dulezitou slozkou retezu. Mam tu treba mista, kde ty S3A hrajou uplne priserne... a pritom je staci posunout o 10cm a dat misto navysku nasirku a je radost pracovat.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pánové k tomu SUB8 od adamu - nemate nekdo obrazek zadniho panelu? Nemuzu to nikde najit, díky.

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

TOM-Thak píše:Pánové k tomu SUB8 od adamu - nemate nekdo obrazek zadniho panelu? Nemuzu to nikde najit, díky.
http://www.prodance.cz/download/recenze_Adam_Sub8.pdf

kexik

Příspěvek od kexik »

hmm. na satelity ma ten sub pevne nastaveny medzny kmitocet na 85Hz... trochu podraz

Odpovědět