ADAM A7 nearfield monitory
ne jenom poslouchat, ale hlavne poslouchat
... alternativ tu je spousta, hodne se to tady prodiskutovalo a nema to uz smysl diskudovat znovu (search postaci), genelecy 8030 jsou samozrejme jedna z dobrejch variant, slysel sem 8020 (ty nejmensi) a je to prijemna mala bedna a pekna...
ale dokud to nepostavis vsechno u sebe doma na stojany a nezkusis na tom neco udelat, tak vis prd... a vsechny diskuze povedou nikam - budou jenom ztratou casu
mas penize ted nebo to budes kupovat v horizontu 2 let? jestli to druhy - tak to se do ty doby urcite dost zmeni

ale dokud to nepostavis vsechno u sebe doma na stojany a nezkusis na tom neco udelat, tak vis prd... a vsechny diskuze povedou nikam - budou jenom ztratou casu
mas penize ted nebo to budes kupovat v horizontu 2 let? jestli to druhy - tak to se do ty doby urcite dost zmeni
Tak do ty doby to normalne zvladnes, ne? Ja kdyz chtel S3A, tak sem musel jet do thomanna a poslouchat v dost marnejch podminkach... ty mas vsechno v cechach, takze to chce aspon obehat a vytypovany si pucit treba proti 100% zaloze. Nakonec kdyz ty penize budes mit, tak to prece nebude uz zadnej problem...
Pred par hodkama jsem si byl poslechnout A7 a musim rict, ze je to bomba. Nedokazu popsat neco, co se musi slyset. Do uterka si je poridim. Kdyby nekdo chtel za nejakou hodne dobrou cenu moje Tapca S5 /meli by bejt snad jeste v zaruce/ tak at posle zpravu...
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S
no, nemal by som, ale neda mi. vyrok: bedna A hra dva krat lepsie ako B je kvantifikacia typu: vcera som si dvakrat lepsie zasulozil ako predvcerom. to NEJDE vyjadrovat v nasobkoch a uz vobec nie nejak podobne ospravedlnovat dvakrat vyssiu cenu. v totalnom hajende sa dvakrat vyssou cenou plati za vylepsenie v uplnych nuansach (pre bezneho posluchaca)
Ja je tenhle tejden objednam... nemuzu se dockat...
Muzete mi k nim prosim doporucit nejaky kabely? Nevyznam se v tom. Zvukovka-A Designs ATTY volume kolecko-Adam A7. Diky!
Muzete mi k nim prosim doporucit nejaky kabely? Nevyznam se v tom. Zvukovka-A Designs ATTY volume kolecko-Adam A7. Diky!
Naposledy upravil(a) Cyril dne 09 lis 2006 13:56, celkem upraveno 1 x.
Kouknu na to a napisu sem neco. Podle me Tapca hrajou ve sve tride nejlip, nikdy jsem nechapal, proc si lidi porizujou Behringery, neslysel jsem v nich zadny basy. Na S5 se da michat docela v pohode, hrajou ale porad moc "hezky". Adam A7 jsem vcera peclive poslouchal v Prodance a dneska rano je koupil /pozor, maji tam posledni par !!!/. Pri poslechu jsem si vsiml, ze jsou hodne prisny. Nasel jsem na nekolika vydanych skladbach ceske "hiphopove" produkce spoustu chyb. U me doma ted litaji delnici a rozbijeji zdi, takze az to vsechno rozbijou a pak postavi zpatky, tak podam hlaseni, co jsem slysel, kdyz jsem to poslouchal vedle sebe...onehalph píše:smog: prosim Te - s5 mam taky a tohle srovnani by me zajimalo - nechtel bys - nez je prodas - udelat maly srovnavaci testik? samozrejme subjektivni - jinak to nejde - ale vis jak

Nevim ale, jestli to budu umet popsat, nejsem zadnej recenzent

Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S
Ahoj, tenhle mixpult jsem ziskal na Aukru za skvelych 3 000,- Kc. Jeste jsem ho nezapojoval, protoze u nas probiha rekonstrukce, takze ani nevim jakej to ma zvuk, kazdopadne jsem po podobnem old schoolu strasne touzil a i kdybych se mel na nej jenom koukat a nefungoval by, tak je mi to jednosyncro píše:smog: Teprve teď jsem si v tvé signatuře všiml tohoto "Allen&Heath SYSTEM 8 1616". Respekt, to je krásný pult. Ostatním se omlouvám za off topic, ale nedalo mi to...
Saša

Prusvih byla doprava, protoze prodejce byl z Valmezu, ale vse se vyresilo. Jinak ten mix byl majetkem jazzoveho muzikanta Martina Kratochvila...