smog: tak tos byl ty! ,) Taky jsem si na nej brousil zuby. Jinak dik za upozorneni, hned jdu ty A7ky objednat! A poradte mi s kabelama, kuciiii, sim...
Hovno sa v tom vyznam, ale Truthy rozhodne nemaju malo basov. Tapca ma kamos, obcas k nemu chodim pocuvat svoje veci. V niecom sa mi pozdavaju viac, v niecom menej, ale Tapco vs. Truth mi pride + / - to iste za rovnake peniaze...
rastis: V zásadě jsi to vystihl. U tapco je ale potřeba víc řešit umístění, protože mají bassreflex dozadu. Truthy naprotitomu můžu klidně přirazit úplně ke zdi, což bývá typický případ různých obývákových a komůrkových studií.
spíš dotaz - Je u Tapco S5 a S8 takovej rozdil jako u Truth 2030A a 2031A ? mezi 2030A a 2031A je dost markatni rozdil .. nejde jen o basy, ale celkove hrajou cisteji.. konkretneji. Alespon na elektronice
ctirad: nemozes. tym im zdvihnes bas o 3 dB a pekne si zavaris s difrakciami. poloha pri stene nie je to iste ako v stene. basreflex dopredu nema u nearfieldov prilis velku vyhodu, naopak, ak ma zle vyriesenu aerodynamiku a funi dopredu, je to skor nevyhoda. viem ze kedysi som mal iny nazor ale clovek holt zbiera skusenosti
kexik: Netvrdím, že je to ideální, ale ve srovnání s tím, co udělá bedna s bassreflexem dozadu ve stejném případě, je to pořád použitelné. Mnoho lidí to tak prostě má (a někteří navíc dokonce ještě v rohu), protože nemají jinou možnost.
Co se týče "dýchání" basreflexu, tak tam samozřejmě souhlas.
2031 nemaju stredy... podobne ako vsetky ostatne 8" v najnizsej cenovej, co som doteraz pocul
ako nie ze by tam neboli, ale postradaju detaily a neda sa im verit. akurat sa daju namiesat na objem, ale potom sa taky mix pusti na niecom co ma slusny stredak/stredobasak a deju sa zle veci, hlavne na solovych nastrojoch a vokaloch. nieco vylezie moc dopredu, nieco chyba, a tak...
TOM-Thak: klidne poskytnu, jen nebudou v mym pripade moc reprezentativni, protoze nejsem monitorovej freak. Je to upgrade z nuly Nicmene kazdej si je muze jit poslechnout, ze jo.
Tak jsem je DONESL z posty (rada pro ostatni: vemte si proboha auto nebo aspon vozejk, at neudelate stejnou blbost jako ja). Zatim je nemam do ceho a jak zapojit, ale vypadaj UZASNE. Mnohem lip nez na obrazku a vypadaj opravdu poctive udelany. Uaaa!
Cyril píše:TOM-Thak: klidne poskytnu, jen nebudou v mym pripade moc reprezentativni, protoze nejsem monitorovej freak. Je to upgrade z nuly Nicmene kazdej si je muze jit poslechnout, ze jo.
Myslim, ze budes velmi potesenej. Jsou uplne super. Poslechl jsem na tom uz hodne desek a nemuzu se nabazit. Prechazim z Tapco S5 a je to jako kdyz si koupis novy sportovni auto. Vsechno je na tech monitorech lepsi a lip to jede Jo, jeste bych vznesl malej dotaz: Psalo se tady neco o rozehravani novych beden. Jak na to prosim??? diky za odpoved
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S