ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%

Celkem hlasů: 56

kexik

Příspěvek od kexik »

smog píše:
Cyril píše:TOM-Thak: klidne poskytnu, jen nebudou v mym pripade moc reprezentativni, protoze nejsem monitorovej freak. Je to upgrade z nuly :) Nicmene kazdej si je muze jit poslechnout, ze jo.

Myslim, ze budes velmi potesenej. Jsou uplne super. Poslechl jsem na tom uz hodne desek a nemuzu se nabazit. Prechazim z Tapco S5 a je to jako kdyz si koupis novy sportovni auto. Vsechno je na tech monitorech lepsi a lip to jede :wink: Jo, jeste bych vznesl malej dotaz: Psalo se tady neco o rozehravani novych beden. Jak na to prosim??? diky za odpoved
mas dve moznosti: bud ich proste pouzivaj, a za par mesiacov sa rozohraju samy, alebo si zozen testovacie cd so zahorovacim signalom, nagrabuj stopu do wavelabu, jednemu kanalu otoc fazu a bedne daj natesno k sebe prednymi stenami. stopu zaloopuj, hlasitost daj na najvyssiu unosnu mieru a vypadni z bytu aspon na vikend. je jasne ze na moznost 2 sa da len uplny magor (pani hifmaniaci, prepacte ;) )

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

no je to ohrana pisnicka.. reseni toho, ktery monitory.. ale porad me vrta hlavou BM5A Vs Adam A7. Kdyz to clovek nemuze dat vedle sebe a srovnat tak je to ale spatny. Navic je to dost o subjektivnim poslechu.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tom: no treba by se to dalo porovnat v Audiopro u safy... pujcit ty A7ky nebo je i koupit s tim, ze je kdyztak vratis (coz by melo jit, pokud to koupis pres net, standartne).

smog

Příspěvek od smog »

kexik píše:
smog píše:
Cyril píše:TOM-Thak: klidne poskytnu, jen nebudou v mym pripade moc reprezentativni, protoze nejsem monitorovej freak. Je to upgrade z nuly :) Nicmene kazdej si je muze jit poslechnout, ze jo.

Myslim, ze budes velmi potesenej. Jsou uplne super. Poslechl jsem na tom uz hodne desek a nemuzu se nabazit. Prechazim z Tapco S5 a je to jako kdyz si koupis novy sportovni auto. Vsechno je na tech monitorech lepsi a lip to jede :wink: Jo, jeste bych vznesl malej dotaz: Psalo se tady neco o rozehravani novych beden. Jak na to prosim??? diky za odpoved
mas dve moznosti: bud ich proste pouzivaj, a za par mesiacov sa rozohraju samy, alebo si zozen testovacie cd so zahorovacim signalom, nagrabuj stopu do wavelabu, jednemu kanalu otoc fazu a bedne daj natesno k sebe prednymi stenami. stopu zaloopuj, hlasitost daj na najvyssiu unosnu mieru a vypadni z bytu aspon na vikend. je jasne ze na moznost 2 sa da len uplny magor (pani hifmaniaci, prepacte ;) )

Diky za radu, ale okourit se nedaji, to je nemozne. Prinesl jsem je, dal volume na polovinu jako obvykle a pustil si svuj oblibeny loop /Amen break/. Malem jsem z toho dostal inkfart, jak to bylo nahlas :lol:
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S

Cyril

Příspěvek od Cyril »

smog: a jak jsi spokojenej s basama? Ja premejslel jeste o subwooferu, ale uz nezbejvaj penize.

matucha

Příspěvek od matucha »

na rozehravani bych doporucil cestu nekolikadenniho poslechu pri stale zvysujici se hlasitosti... uplne hned bych to do nich neposilal na max ;-)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak par dni nebo par mesicu? :)

Mimochodem, v manualu pisou, ze A7ky se muzou umistit horizontalne i vertikalne, podle ceho se rozhodnout? Je to ciste o tom, jestli se vic pohybuju horizontalne nebo vertikalne pri praci?

smog

Příspěvek od smog »

Cyril píše:smog: a jak jsi spokojenej s basama? Ja premejslel jeste o subwooferu, ale uz nezbejvaj penize.
Jsem spokojen maximalne, hraje to opravdu skvele. Subwoofer mozna pozdeji, protoze diky tomu, ze jsem se odhodlal jit do techto zazraku, budu pristich ctrnact dni jist chleba s maslem, ale nelituju :)
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S

Cyril

Příspěvek od Cyril »

smog: haha jen ctrnact dni? Tak to jsi na tom jeste dost dobre ,)

matucha

Příspěvek od matucha »

tak za tejden uz by si to melo sednout (minimalne na 90%)

vertikal je asi lepsi celkove kvuli stereu

kexik

Příspěvek od kexik »

smog: ked tie bedne hraju v protifaze a daju sa reprami k sebe, tak sa vyzarovany akusticky vykon odcitava a rozdielovy signal sa da prezit... mal by si pozornejsie citat ;)

smog

Příspěvek od smog »

kexik píše:smog: ked tie bedne hraju v protifaze a daju sa reprami k sebe, tak sa vyzarovany akusticky vykon odcitava a rozdielovy signal sa da prezit... mal by si pozornejsie citat ;)
Uz jsem na to prisel, budu si priste davat pozor, takovej sok bych uz nemusel rozdejchat, uz jsem starsi rocnik :)

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

Jsem konecne nasel graf od A7 http://www.adam-audio.com/downloads/A7_ ... ioTest.pdf

Je tam pekna dira mezi 100-170 Hz(asi kvuli domaci akustice,aby nam to doma nehucelo)... ale jinak hodne dobre vyrovnana charakteristika.

kexik

Příspěvek od kexik »

NICHT schaltotem raum... ta jama je tam "pridana" miestnostou, i ked miestnost bola urcite akusticky riesena na strednych a vyssich kmitoctoch... holt poriesit basy je oriesok vzdy
ta bedna je imho rovna ako bic, ak si mam tipnut

matucha

Příspěvek od matucha »

bylo by hodne divny, kdyby to melo takovej kousanec

Odpovědět