ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%
 
Celkem hlasů: 56

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 »

matucha: Adamy maju kolecko hlasitosti, aj ked na stole by to bolo viac poruke... ja mam ten Compact hlavne na sluchatkove a mikrofonne preampy... monitory mozem zapojit priamo do zvukovky kedze ma 4 outy (Audiophile 192) ale ked uz mam ten mixak...

matucha
Příspěvky: 5621
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha »

... tak pak zalezi na tom, jestli slysis rozdil

Cyril
Příspěvky: 5725
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Keitaro: ty kolecka "hlasitosti" jsou na houby, tocit to na obou stejne... to neni moc pohodlny...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6590
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Cyrile, jak je to se sumem a praskanim pri zapinani ?

Cyril
Příspěvky: 5725
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Kermitak: praskani pri zapinani/vypinani zadny, jen to jednou prasklo, kdyz vypadly pojistky. Sum je slyset slabouckej zblizka...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6590
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

Dik za info, pujdu si je poslechnout.

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad »

Cyril píše:Keitaro: ty kolecka "hlasitosti" jsou na houby, tocit to na obou stejne... to neni moc pohodlny...
A funguje to alespoň jako volume (tj. dá se to připojit rovnou do linky a regulovat až do 0 nebo alespoň do hodně komorního poslechu) nebo je to jen trim +- pár dB?

Cyril
Příspěvky: 5725
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Ctirad: funguje to hodne komorni poslech az maximum. Ale kroutit obema a stelovat, aby byly stejne? Peklo...

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad »

Nejde mi až tak o to štelování, jako o možnost to provizorně připojit do linky aniž by to už bylo nepoužitelně nahlas.

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 »

Cyril: vidis tak to ma nenapadlo :lol: Takze tak jako tak bude treba nieco medzi to pichnut

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

nick_valensi: parada tak to bys me mohl rict i rozdil celkove.. podle me bude obrovskej.. myslim, ze kdyz ted sem schopnej na esi udelat neco poslouchatelnyho na BM6kach tak s tema adamama by to mohlo jit o dost líp.

nick_valensi
Příspěvky: 517
Registrován: 04 úno 2005 13:37

Příspěvek od nick_valensi »

tom-thak: nemam adamy zatim ani 14 dni, takze si na ne zvykam, nicmene ten rozdil je obrovskej, to je slyset okamzite. nema smysl psat nejake srovnani, protoze sou to dva naprosto odlisne levely. adam je proti esi jednoznacne dospela bedna se vsim vsudy! osobne si myslim, ze takovej rozdil jako adam-esi neni ani mezi adam-highend;-) (doufam, ze me za tenhle vyrok hned ostatni neukamenujou..). ale jak sem rek, esicek se nehodlam zbavovat, necham si je jako druhe bedny..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

Keitaro333 píše:tiez chcem kupit A7ky a teraz som kupoval Compact 4 a napada ma - myslite ze to nebude degradovat ich kvalitu? Jo a ked uz sme pri tom napada ma este taka blba otazka - ten mixak nema ziadny on/off knoflik, to moze byt nonstop zapnuty?
ano a ano :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

nick_valensi píše:tom-thak: nemam adamy zatim ani 14 dni, takze si na ne zvykam, nicmene ten rozdil je obrovskej, to je slyset okamzite. nema smysl psat nejake srovnani, protoze sou to dva naprosto odlisne levely. adam je proti esi jednoznacne dospela bedna se vsim vsudy! osobne si myslim, ze takovej rozdil jako adam-esi neni ani mezi adam-highend;-) (doufam, ze me za tenhle vyrok hned ostatni neukamenujou..). ale jak sem rek, esicek se nehodlam zbavovat, necham si je jako druhe bedny..
dikes to me docela presvedcilo :) pomer cena / vykon bude tim padem hodne solidni.. to je asi to nej srovnani.. kdyz ma nekdo to samy co ja a + to co chci poridit.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

2Keitaro333: ty kolecka hlasitosti jsou sice, aby byly vic po ruce, ale plni preci stejny ucel jak kdyby tam byl vzado potencioemtr na sroubovak.. proste si to vyladis na pevno nastavis a pak to ovladas na mixaku. To bych musel byt sebevrah, abych ovladal hlasitost na monitorech :))

Odpovědět