ADAM A7 nearfield monitory
-
- Profesionál
cyril: myslim, ze predelavat nebudu. jednak to zni kupodivu dobre, no a potom ty veci jsou uz vydany, takze... ;]
na recenzi je asi jeste brzo (mozna vecer ;]).
sub8 od adamu bude nutnost, s kterou jsem ale pocital. (az na to ale dojde, asi si pujdu poslechnout konkurenci, ktera stoji jako a7+sub, jestli treba nezmenim znacku).
zatim prepinam mezi truth a a7 (bohuzel je musim mit vodorovne).
na recenzi je asi jeste brzo (mozna vecer ;]).
sub8 od adamu bude nutnost, s kterou jsem ale pocital. (az na to ale dojde, asi si pujdu poslechnout konkurenci, ktera stoji jako a7+sub, jestli treba nezmenim znacku).
zatim prepinam mezi truth a a7 (bohuzel je musim mit vodorovne).
-
- Profesionál
jo, horizontalne. :]
prostor nemam uplne malej, ale mam jenom jedny stojany. radsi mam dve bedny na stojanu, nez neco pokladat na stul. ale mozna to taky zkusim, na zkousku. stul muzu podlozit iso-padama. ale stojan je stojan, kdo ma viii...
zajimavy, jak se rozsiri nalezato stereo.. ale rekl bych, ze se zuzi sweet spot. no nevim. truthy takhle rikaji zase jinou informaci.
prostor nemam uplne malej, ale mam jenom jedny stojany. radsi mam dve bedny na stojanu, nez neco pokladat na stul. ale mozna to taky zkusim, na zkousku. stul muzu podlozit iso-padama. ale stojan je stojan, kdo ma viii...
zajimavy, jak se rozsiri nalezato stereo.. ale rekl bych, ze se zuzi sweet spot. no nevim. truthy takhle rikaji zase jinou informaci.
commander: me sumely a dalsi dva pary co jsem slysel taky sumely. Ale zatim jsem neslysel aktivni bedny, ktere by vubec nesumely. Na zahranicnich forech se o sumu A7cek debatuje docela intenzivne a asi je na to proste kazdej jinak citlivej, nekdo to slysi, nekdo ne. Pomohlo mi stahnout trochu potak a dostalo se to na velmi slusnou hodnotu.
-
- Profesionál
-
- Profesionál