ADAM A7 nearfield monitory
Tak jsem v patek absolvoval navstevu Prahy, a ikdyz jsem planoval ze si zajedu poslechnout jak A7, tak BM5A a pak se pokusim vybrat ty co mi budou znit lip, tak na tenhle plan ani nedoslo, kvuli totalnim zasekum co se mi v prubehu dne staly.
Dopadlo to tak, ze jsem se stavil v Prodance na testovaci poslech A7, a po absolvovani poslechu jsem uz pak ani nejel testovat Dynaudia a vzal jsem rovnou ty A7, protoze to co jsem slysel se mi docela libilo. presnej zvuk, zadna mlha jak na Alesisech na ktery jsem byl predtim zvyklej. Docela mne to nadchlo prestoze jsem od toho moc necekal a spise jsem se tesil na BM5A, tak jsem je nakonec koupil.
Ted momentalne si na ne zatim zvykam,ale de to vcleku rychle. Trochu mne nasralo, ze nektery moje mixy zneji fakt docela tupe, ikdyz na starych bednach mi to znelo gut a prislo mi, ze lip uz to trefit nemuzu, mysleno EQ a prostor, tak tedka se to jeste zpresnilo a treba u ekvalizace pozoruju fakt obrovskej rozdil v porovnani s Alesisama. tam kde jsem driv jenom odhadoval to spravny misto, tak tady to perfektne slysim,. Driv bych ani nepozoroval rozdil o par herzu, ale tedka je to do usi bijici. fakt cumim.
Dopadlo to tak, ze jsem se stavil v Prodance na testovaci poslech A7, a po absolvovani poslechu jsem uz pak ani nejel testovat Dynaudia a vzal jsem rovnou ty A7, protoze to co jsem slysel se mi docela libilo. presnej zvuk, zadna mlha jak na Alesisech na ktery jsem byl predtim zvyklej. Docela mne to nadchlo prestoze jsem od toho moc necekal a spise jsem se tesil na BM5A, tak jsem je nakonec koupil.
Ted momentalne si na ne zatim zvykam,ale de to vcleku rychle. Trochu mne nasralo, ze nektery moje mixy zneji fakt docela tupe, ikdyz na starych bednach mi to znelo gut a prislo mi, ze lip uz to trefit nemuzu, mysleno EQ a prostor, tak tedka se to jeste zpresnilo a treba u ekvalizace pozoruju fakt obrovskej rozdil v porovnani s Alesisama. tam kde jsem driv jenom odhadoval to spravny misto, tak tady to perfektne slysim,. Driv bych ani nepozoroval rozdil o par herzu, ale tedka je to do usi bijici. fakt cumim.
Naposledy upravil(a) BS dne 04 čer 2007 12:15, celkem upraveno 1 x.
Prave jsem nasel recenzi na Adam A7 v cestine, hodte na to oko
http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=1447

Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S
BS: Ja uz cumim, kde bych co usetril, aby na ty dynaudia konecne byly money
a to bych pod to jeste rad koupil ty podklady pod monitory co tam ma safa a potrebuju si taky udelat poradky kabely.. asi neutrik konektory a vsecko to udelam symetricky.. poradne napájet atd. Aspon budu vedet, co mam uvnitr.

-
- Profesionál
v prvnim odstavci sou lidicky.smog píše:Prave jsem nasel recenzi na Adam A7 v cestine, hodte na to oko![]()

hmm, z hlasu norah jones nic nevycnieva? hmm, to by som si dovolil oponovat... teda, zalezi, o ktorej platni je rec... ale na come away with me vokal podla mna ide prilis do prezentu a zasluzil by si byt chlpok zamatovejsi. to ovsem pocut vazne az na protivne presnych bedniach a ide o nuansu... ktoru by ovsem A7 mali zachytit, podla toho co tu o nich hovorite. na druhej strane, recenzenti...