ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%

Celkem hlasů: 56

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

BS: ahaa ja slysel, ze kdyz to mas na dvou okruzich tak to muze brumit a delat podobny kraviny.

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Zemní smyčky. Připojovat to různých zásuvek je přímo koledování si o problémy s brumem.

BS

Příspěvek od BS »

Ouch,. Tak ja to vecer zkusim prepojit. Snad to pak bude ok.. Zajimavy je, ze nikdy jsem pri stejnem zapojeni nemel zadny problem.. Diky

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

ADAM A7 nearfield monitory roku 2007

*Ze stranek adam-audio.com*

The A7 is nominated for the TEC Award2007

107 magazines from all over the world have given the A7 the award for best studio monitor 2007!

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

TOM-Thak píše:ADAM A7 nearfield monitory roku 2007

*Ze stranek adam-audio.com*

The A7 is nominated for the TEC Award2007

107 magazines from all over the world have given the A7 the award for best studio monitor 2007!
to mi hned zneji nejak lepe. diky. :-]

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Brooklyn / juanita juarez: sem to psal jen pro zajimavost.. :))))

kexik

Příspěvek od kexik »

BS píše:Ouch,. Tak ja to vecer zkusim prepojit. Snad to pak bude ok.. Zajimavy je, ze nikdy jsem pri stejnem zapojeni nemel zadny problem.. Diky
to zavisi od toho, ci si tvoji susedia nahodou nekupili na trznici novu rychlovarnu kanvicu a podobne... proste novy zle odruseny spotrebic na rovnakej vetvi

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

TOM-Thak píše: The A7 is nominated for the TEC Award2007
... vedle nominovany <b>"Dynaudio Acoustics BM 6A MkII"</b> ... a vedle Blue Sky Big Blue, Genelec 8200/7200, Tannoy Precision 8 iDP, Pelonis Signature Series PSS110P. MMno myslim, ze to ADAMy ani Dynaudia nebudou mit jednoduchy .
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

safa: jasne to mas pravdu ty genelec tam sou. Nekde jsem cetl, ze minulej rok snad byly BM5A tak mezi TOP v tehle ankete. Samozrejme hraje roli i cena monitoru - netusim jak sou na tom treba Genelec, ale ty BM6A II sou samozrejme cenove jinde jedna bedna = par adamů A7. Takze by se to muselo rozdelit na kategorie dle cenovy tridy. To je jak kdyby zapasil boxer tezky vahy s boxerem v kategorii do 60ti kilo :D:D

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

No myslim ze zrovna ty Genelecy ta nejvetsi konkurence nebudou... ;) Slysel jsem ty vetsi bratricky 8040A a prislo mi to dost neprijemny a unavny, nechtel bych na nich delsi dobu neco delat.

commander

Příspěvek od commander »

Da se nejak do 1212m > mpatch2 pridat sub? chtel bych to zkusit s nim...

kexik

Příspěvek od kexik »

commander píše:Da se nejak do 1212m > mpatch2 pridat sub? chtel bych to zkusit s nim...
kazdy aktivny sub ma v sebe vyhybku = filtrovany vystup na satelity
takze mpatch ->sub->monitory (satelity)

Martin

Příspěvek od Martin »

Kermitak píše:No myslim ze zrovna ty Genelecy ta nejvetsi konkurence nebudou... ;) Slysel jsem ty vetsi bratricky 8040A a prislo mi to dost neprijemny a unavny, nechtel bych na nich delsi dobu neco delat.
A kde jsi je slyšel a jak dlouho?
měl jsem je vedle 1030A a 8040A mně přijdou přesnější - i když design není vůbec podle mého gusta. Na mých rozmíchaných věcech mě úkázaly "možná pár chyb" o kterých vím, že 1030A někdy schovají. Rozhodně nejsou dělané pro mrazivé zážiteky z poslechu, ale na práci. Dělal jsem na nich cca týden - únava rozhodně ne, zážitek z poslechu vůbec ne. Ale to od st. monitorů rozhodně nečekám.
Právě že přemýšlím o výměně za 8040A nebo něco od EMES např. Black (ty mě lákají především cenou a výborným hodnocením na GS) nebo Violett - ty jsem zkoušel jen u Thomanna společně s B6A (ta místnost u thomanna není nic moc, ale kdych se měl rozhodnout tam, volil bych určitě Violett.

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

No já jsem viděl rozpitvaný ty plastový genelecy a přišlo mi to jak PC bedničky, elektronika a volně visící dráty vražený v ozvučnici. Za ty peníze mi přijde až drzost něco takovýho prodávat.

Martin

Příspěvek od Martin »

Jo?
A kde?
Taky bych se rád pokochal pohledem do střev.

Snad mně to pomůže v rozhodování.
Dokud neuvidím- a znalec neohodnotí - nemá tohle tvrzení pro mě žádnou váhu.

Odpovědět