Pytkin: Myslíš, že všechny fotky jsu compact? Na jedné je to vidět jasně, ale u těch ostatních těžko říct. Článek zmiňuje obě. Každopádně pochybuju, že by v konstrukci byl nějaký rozdíl.
Ctirad: me se teda najedou stranky s paznakama otaznikama s vypisem nazvu monitoru jako nejake forum a dole ikonky chybejicich obrazku. Takze bud je to spatnej link, nebo ty obrazky nekdo odmazl.
Ctirad: asi nejaka zrada u nas na siti, uz to facha (jinak pouzivam firefox).
Koukal jsem na ta streva. Z toho, co jsem videl A7 / Dynaudio / Genelec tak zadny zazrak. Ty Adamy 2.5A vypadaly hodne slusne.
Ehm, zatahl jsem slzu v oku a musim se smrit s tim, ze Dynaudia nebudou, ale na druhou stranu pristi tejden se pridam mezi rady vas, co mate ADAM A7. Esi nEar05 uz odslouzily
ADDyS: to je taky duvod proc do nich nejdu preci jen 30K za par uz je dost. Sice bedny sou to good, ale rikam si, ze pro muj ucel jsou ty adamy pomer cena/ vykon idelani.
wire: no esi bud prodam a nebo pujdou do druhe pracovny v Praze. Pomaham jednim typum s produkci takze by to tam bylo vyslovene u kompu jako pracovni bedny na nacrtnuti napadu. FInalni zpracovani bych uz pak delal u sebe na Adamech. Mastering necham na zkusenejsich navic jine usi slysi jine chyby