ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%
 
Celkem hlasů: 56

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22141
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

len by som upresnil ze sa jedna o BM5a compact

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad »

Pytkin: Myslíš, že všechny fotky jsu compact? Na jedné je to vidět jasně, ale u těch ostatních těžko říct. Článek zmiňuje obě. Každopádně pochybuju, že by v konstrukci byl nějaký rozdíl.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22141
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

ctirad : no kompakt je dost mensi . takze v konstrukcii bude asi rozdiel .. elektronika by ale asi mohla byt rovnaka ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Ctirad: škoda, že na tom linku s BM5A nic neni..

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad »

TOM-Thak píše:Ctirad: škoda, že na tom linku s BM5A nic neni..
Co tam není?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Ctirad: me se teda najedou stranky s paznakama otaznikama s vypisem nazvu monitoru jako nejake forum a dole ikonky chybejicich obrazku. Takze bud je to spatnej link, nebo ty obrazky nekdo odmazl.

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad »

Paznaky souhlasí (pokud nemáš podporu pro zobrazování čínštiny), al eobrázky tam normálně jsou. Teď jsem to zkoušel v konqueroru i firefoxu.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

treba cakat... pripadne zvacsit timeout

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Ctirad: asi nejaka zrada u nas na siti, uz to facha (jinak pouzivam firefox).
Koukal jsem na ta streva. Z toho, co jsem videl A7 / Dynaudio / Genelec tak zadny zazrak. Ty Adamy 2.5A vypadaly hodne slusne.

commander
Příspěvky: 51
Registrován: 27 bře 2007 23:44

Příspěvek od commander »

Martin píše:
Kermitak píše:Rozhodně nejsou dělané pro mrazivé zážiteky z poslechu, ale na práci.
To by mne zajimalo, ktere bedny jsou supr na mrazive zazitky z poslechu (v nasi cenove relaci 20-30k ?

Dost premyslim ze ty A7 vymenim... (pokuste se prosim neopovrhovat mnou ze sem koupil spatne, dekuji:) )

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6582
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak »

commander: mas to blbe oquotovany, ja tohle nepsal ;))

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Ehm, zatahl jsem slzu v oku a musim se smrit s tim, ze Dynaudia nebudou, ale na druhou stranu pristi tejden se pridam mezi rady vas, co mate ADAM A7. Esi nEar05 uz odslouzily :D

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS »

nejak v Audiopro zvedli cenu BM5A

wire
Příspěvky: 367
Registrován: 30 čer 2007 17:41

Příspěvek od wire »

TC: a co ted budes delat s Esi? :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

ADDyS: to je taky duvod proc do nich nejdu preci jen 30K za par uz je dost. Sice bedny sou to good, ale rikam si, ze pro muj ucel jsou ty adamy pomer cena/ vykon idelani.

wire: no esi bud prodam a nebo pujdou do druhe pracovny v Praze. Pomaham jednim typum s produkci takze by to tam bylo vyslovene u kompu jako pracovni bedny na nacrtnuti napadu. FInalni zpracovani bych uz pak delal u sebe na Adamech. Mastering necham na zkusenejsich navic jine usi slysi jine chyby :)

Odpovědět