TOM-Thak píše:ADDyS: to je taky duvod proc do nich nejdu preci jen 30K za par uz je dost. Sice bedny sou to good, ale rikam si, ze pro muj ucel jsou ty adamy pomer cena/ vykon idelani.
Predtim cena za par BMA 21 tis. byla pekna,ale momentalne je srovnani BMA5 s ADAM A7 uplne nekde jinde
Studoval jsem ten sub8, a na nem je ovladani hlasitosti jak subu tak monitoru, a i s dalkovym ovladacem, coz je fain. Znamena to, ze bych tedy mohl vyhodit(prodat) mPatch2? Ze by pak byl zbytecny? (kdyz odmyslim sluchatka, vyhybku na 2 pary atd, ciste regulace)
commander píše:Studoval jsem ten sub8, a na nem je ovladani hlasitosti jak subu tak monitoru, a i s dalkovym ovladacem, coz je fain. Znamena to, ze bych tedy mohl vyhodit(prodat) mPatch2? Ze by pak byl zbytecny? (kdyz odmyslim sluchatka, vyhybku na 2 pary atd, ciste regulace)
no to ne... tim ridis hlasitost subu... pripojis ze zvukovky mpatch a z mpatchu to jde do subu a ze subu mas vystup na satelity
commander píše:Studoval jsem ten sub8, a na nem je ovladani hlasitosti jak subu tak monitoru, a i s dalkovym ovladacem, coz je fain. Znamena to, ze bych tedy mohl vyhodit(prodat) mPatch2? Ze by pak byl zbytecny? (kdyz odmyslim sluchatka, vyhybku na 2 pary atd, ciste regulace)
no to ne... tim ridis hlasitost subu... pripojis ze zvukovky mpatch a z mpatchu to jde do subu a ze subu mas vystup na satelity
diky, koukal sem na to blbe, netusil jsem ze druhej knob je na oddeleni frekvece kdy zacina pracovat.
Nema tu s nim nekdo zkusenost, jak to s A7 hraje? Cetl jsem nejake recenze a vesmes pozitivni. Zkusim zajit do prodance jestli mi ho pujci, treba pomuze
Tak pánové k té akustice - hraje to u mě celkem dobře u Cyrila to mělo víc basů netuším čím to, ale ta bedna mi tu přijde vyrovnanější. Bohužel jsem přišel na to, cožu ESI nebylo slyšet, že tu mam mirny odraz. Takže musim mit otevřenou vestavěnou skříň s hadrama co je naproti a pak to zmizí