ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%

Celkem hlasů: 56

wire

Příspěvek od wire »

tak kdybys je prodaval za nejakou hezkou cenu, tak ja bych je bral 8)

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

TOM-Thak píše:ADDyS: to je taky duvod proc do nich nejdu preci jen 30K za par uz je dost. Sice bedny sou to good, ale rikam si, ze pro muj ucel jsou ty adamy pomer cena/ vykon idelani.
Predtim cena za par BMA 21 tis. byla pekna,ale momentalne je srovnani BMA5 s ADAM A7 uplne nekde jinde

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pro ty z vas kdo maji Adamy:

Jak to ma asi velkou krabici? Jsou po jednom? Ja jen kvuli přepravě :) Chtel sem tam zajet osobne at to nemusim resit pres kuryra.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

TOM-Thak píše:Pro ty z vas kdo maji Adamy:

Jak to ma asi velkou krabici? Jsou po jednom? Ja jen kvuli přepravě :) Chtel sem tam zajet osobne at to nemusim resit pres kuryra.
po jednom; 29.5 x 37 x 45.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ja mel u Prodance velikanskou krabici ve ktery byly dve mensi s bednama. Na delsi vzdalenost to neodneses.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Cyril píše:Ja mel u Prodance velikanskou krabici ve ktery byly dve mensi s bednama. Na delsi vzdalenost to neodneses.
OK, auto .. :)

commander

Příspěvek od commander »

Studoval jsem ten sub8, a na nem je ovladani hlasitosti jak subu tak monitoru, a i s dalkovym ovladacem, coz je fain. Znamena to, ze bych tedy mohl vyhodit(prodat) mPatch2? Ze by pak byl zbytecny? (kdyz odmyslim sluchatka, vyhybku na 2 pary atd, ciste regulace)

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

commander píše:Studoval jsem ten sub8, a na nem je ovladani hlasitosti jak subu tak monitoru, a i s dalkovym ovladacem, coz je fain. Znamena to, ze bych tedy mohl vyhodit(prodat) mPatch2? Ze by pak byl zbytecny? (kdyz odmyslim sluchatka, vyhybku na 2 pary atd, ciste regulace)
no to ne... tim ridis hlasitost subu... pripojis ze zvukovky mpatch a z mpatchu to jde do subu a ze subu mas vystup na satelity

commander

Příspěvek od commander »

ADDyS píše:
commander píše:Studoval jsem ten sub8, a na nem je ovladani hlasitosti jak subu tak monitoru, a i s dalkovym ovladacem, coz je fain. Znamena to, ze bych tedy mohl vyhodit(prodat) mPatch2? Ze by pak byl zbytecny? (kdyz odmyslim sluchatka, vyhybku na 2 pary atd, ciste regulace)
no to ne... tim ridis hlasitost subu... pripojis ze zvukovky mpatch a z mpatchu to jde do subu a ze subu mas vystup na satelity
diky, koukal sem na to blbe, netusil jsem ze druhej knob je na oddeleni frekvece kdy zacina pracovat.

Nema tu s nim nekdo zkusenost, jak to s A7 hraje? Cetl jsem nejake recenze a vesmes pozitivni. Zkusim zajit do prodance jestli mi ho pujci, treba pomuze

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Vyzkousej ho, ja ho neslysel, ale cetl jsem nazory vesmes negativni ;) (pry dost rezonuje)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

commander: v novym music store je recenze Sub8 a ten chlap z neho uplne uchcaval a vypadal ze docela vi, o cem mluvi.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Hlásím Hlásím ADAMy Doma :D

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak pánové k té akustice - hraje to u mě celkem dobře u Cyrila to mělo víc basů netuším čím to, ale ta bedna mi tu přijde vyrovnanější. Bohužel jsem přišel na to, cožu ESI nebylo slyšet, že tu mam mirny odraz. Takže musim mit otevřenou vestavěnou skříň s hadrama co je naproti a pak to zmizí :D

tony9

Příspěvek od tony9 »

Vážení sice na tom není nic objevného, ale prostě se hlásím do klubu dnes mně přišli. Zítra je snad sprovozním, su fakt zvědavý.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Odpovědět