Ctirad píše:No já jsem viděl rozpitvaný ty plastový genelecy a přišlo mi to jak PC bedničky, elektronika a volně visící dráty vražený v ozvučnici. Za ty peníze mi přijde až drzost něco takovýho prodávat.
Shodan píše:Kermitak: Tak to mě nikdy nenapadlo. Automaticky jsem ten zakřivenej patvar zařadil do plastu. :D
za tym zakrivenym patvarom je par aerodynamickych a akustickych vypoctov... ale nepocul som ich tak neviem ci uspesnych...
kazdopadne hranate tvary su na skodu, to vie kazdy kto troska teorii vln rozumie
Zájemci o hodně nenáročný pohled do střev A7 můžou mrknout sem http://forum.diyfans.org/viewtopic.php?id=753
nebudu to sem znova vypisovat.
Zajímalo by mě, jaký brouk hovnivál pohání ty ještě úžasnější monitory od Dynaudia. Přiznám se, že mě zesilovače poněkud zklamaly, i superlevný AV receiver od Yamahy (cca za 6000) má na koncích alespoň hybridy STK od Sanya a je komplet osazen elyty Jamicon a ELNA...
stk su vacsie sracky ako 7294... akurat sa lahsie chladia. zaujimave stk su len tie stvorice vykonovych darlingtonov... apropos videl som uz yamahu za 6 osadenu diskretnymi koncakmi
Je tam krásně vidět, jak si výrobci servítky moc neberou a fláknou elektroniku s vrabčím hnízdem přímo do ozvučnice. Mimochodem, myslím, že to docela přesně vystihuje příspěvek č. 12 pod tím článkem, ať už se v něm píše cokoliv