BLUE SKY PRO DESK SYSTEM 2.1

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 19 led 2007 09:36

wir: neslysel jsem je a dost by me zajimaly, ale ted maj krutou konkurenci Adam A7+Adam Sub8 za stejnou cenu... coz se mi zda byti killer sestavou :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

wir
Příspěvky: 186
Registrován: 24 led 2005 11:12

Příspěvek od wir » 19 led 2007 10:14

ved prave :) blue sky ma + vtom ze je to tak odzazciatku navrhnute..
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 črc 2007 19:37

A hele! http://www.music-park.cz/produkty/produ ... ?vyrobca=9 Nechce nekdo zkusenejsi napsat recenzi? :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 23 pro 2008 16:00

Sakra zajimavá věc. Ještě jdu najít, jestli se da i bypassovat sub pro kontrolu bez něho i když je to navržené se subem.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 24 pro 2008 18:26

TOM-Thak píše:Sakra zajimavá věc. Ještě jdu najít, jestli se da i bypassovat sub pro kontrolu bez něho i když je to navržené se subem.
... jestli myslis u jejeich SUB8 tak neda (podle zadniho deklu zobrazeneho v manualu). Ani prepinac polarity ci zmenu faze jsem nenasel.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 24 pro 2008 20:16

safa: Tak napred popreji hezke svatky a bohatehu jezucha :)
a ted k tematu:
nevim, jestli je to od vyrobcu zdarile.. a kor treba v tehle cenove treba i u levnych subu a monitoru. Pac podle me neni spatny si to bypassovat a poslechnout bez subu.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 24 pro 2008 23:17

To naprosto souhlasim, navic udelat to technicky by prece nemel bejt nejmensi problem (viz treba EMU PS12).

Jinak i tobe (a vam vsem) preju klidne svatky (mnohde to uz ani tak neni o tech darcich... ).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 24 pro 2008 23:42

safa: Jojo presne.. vem si, ze v te nizsi cenove si to kupuji i lidi, co nemaji treba dokonale poresenou aktustiku.. a tzn. sub chteji spis pro kontrolu nez pro to aby s nim delali celej mix. Nebo ho chteji proste vypinat naopak pro kontrolu. Koukal sem, ze Krk to ma.. a cetl jsem na gearslutz, ze ten fostex PM0,5sub MK2 hral s A7 dobre a ten to tusim ma to bypassovani. Ale zase si rikam, aby nebyl problem kombinovat produkty od dvou vyrobcu do sebe.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 24 pro 2008 23:55

Tom " Druha moznost je najst dake zariadenie , ktore ti to spravi .. proste do ktoreho das satelity aj sub a toto prepinanie a bypasovanie bude robit ono ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 25 pro 2008 00:08

Pytkin: Jo to me napadlo! premyslel jsem nad tim v buse po ceste domu hehe jestli neco takove neexistuje nejaky pasivni prvek. To by byl celkem easy routing signalu.

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 25 pro 2008 02:35

Pytkin píše:Tom " Druha moznost je najst dake zariadenie , ktore ti to spravi .. proste do ktoreho das satelity aj sub a toto prepinanie a bypasovanie bude robit ono ..
to umoznuje Presonus CentralStation (cca 15.000,-) viz obrazek. Umi prepinat 3 stereo pary beden, nebo 2 stereo pary beden a jeden sub. Prepinace - A. B. C. (C - zapina vypina Sub, A a B je prepinani mezi dvema stereo pary beden).

TomThak, bejt tebou se na tahle krkolomna reseni vykaslu a koupim dospelou bednu.

Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 pro 2008 10:49

ECSON : Central station ale nema bass management , o ktorom sa tu hovori .. cize je nepouzitelna .. chvilu som vcera googlil, a nic rozumne som nenasiel .. samozrejme surroundove veci ako martinsound za $5000 to maju , ale to je ina cielova skupina ..

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 25 pro 2008 14:05

Pytkin, to jo, presonus umi jen zapnout vypnout sub, nicmene ja to pochopil tak ze TomThak potrebuje jen zarizeni ktery mu bypass umozni.

Muj nazor ale je soustredit se radej na kvalitnejsi monitory, tim si usetri spoustu problemu a usetri za dalsi veci ktery by k A7 chtel (sub/kontroler), i kdyz zrovna kontroler je velni zasadni masina.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 pro 2008 14:09

EW : jo umozni bypas a zaroven vypne LPF na satelitoch .. dajme tomu pri SUBe urezava pod 80Hz v satelitoch .. a ked sub bypasne , musi sa bypassnut aj ten LPF aby satelity hrali v celom rozsahu ..

Inak samozrejme suhlasim , ze je rozumnejsie kupit poriadne repraky .. ale kupa SUBu k A7 je urcite nizsia investicia ..

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 25 pro 2008 15:58

f.un píše:ja som cital recenzie na Blue Sky Media desk 2.1 a tie su tiez vyborne,napr.:

http://www.musictechmag.co.uk/mtm/download/mediadesk

v US sa daju zohnat za 499$ a udajne su zvukovo na urovni Genelec 8030A, coskoro ich mam doma...
pocul som ich v priamom porovnani s 8020A a BM5A a podla mojich usi totalny prepadak, hrali ako Geniusy za 250,-Sk - stredovy krabicovy zvuk

Odpovědět