KRK Exposé E8B
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: KRK Exposé E8B
delay, diky
tak plati : ) rad te uvidimbiscuit píše:ew: tak jestli si je nadelim k vanocum, tak je klidne nalozim a prijedu k tobe
EW : tak dnes sme s pytkinom a hubertom pocuvali VXT4,6,8 a Rotkity 5 a musim povedat, ze tie VXT4 hraju nenormalne dobre. ten priestor, ktory lezie z tych malych bedni je neuveritelny. myslim, ze je to velky kandidat na najlepsi monitor do domaceho hobby home studia. cena je velmi prijemna.. pomer cena/vykon je tu dokonalo na mieste.. fakt paradne bedne
Škoda, že jste neměli možnost porovnat to třeba s nějakejma Adamama nebo Dynaudiama.
No... v najblizsich dnoch ak sa vsetko podari, spravime porovnavacku s novymi BM-5A.....
Me by se libilo neco jako druhy bedny.. nejaky 4 - 4,5 palcovy prcky.. KRK VXT4 / Adam A3x / Genelec 8020B / 8030A nebo tak neco.. na Adamu se mi libi ten paskovej vejskac.. byl jsem na nej dost zvyklej a ted mam SoftTweeter takze je to zmena.. Tak jsem zvedavy na porovnani s jinymi kousky :c)
Pak si počtu na ezone, pokud vám to vyjde.
Pak si počtu na ezone, pokud vám to vyjde.
Adamy nepoznam .. ale Genelec nema sancu .. 8030 sme kedysi s hubertom pocuvali .. 8020 aj 6010 mam v praci .. to je na nic .. Skusim dohodnut s chlapcami v studiu dakedy buduci tyzden tu porovnavacku s Dynaudiom .. Na to som sam velmi zvedavy ..
Ty genelec jsou tak spatne oproti KRK VXT jo? Tak to docela koukám.
- ECSON WALDES
- Profesionál
dnes jsem ve studiu prenasel starsi E8T ktery mam ve druhy rezii, tak jsem ty dva cvaliky vyfotil spolu pro srovnani. Kulata novejsi E8B vs starsi hranata E8T : )
.
.
- ECSON WALDES
- Profesionál
.
Dnes rano mi do studia dorazil subwoofer KRK S12. je to velkej, hodne hodne velkej 12ti palec a pekne tezka potvora. Koupil jsem ho v Londyne novej jako "demo" kus za skvelou cenu. Mam ho zapojenej a posloucham a posloucham ... ten bas je neuveritelne monster, az me to prekvapilo. Takovej tlak znam z mejch FAR monitoru. no skvely !!! : ) Tenhle subwoofer jsem koupil jako doplnek k monitorum Exposé E8B, ktere sice hraji basy perfektne se skvelou plnosti, ale uplnej nejhlubsi sub tak jako vsechny 8mi palce vyzarit nedokazou, tak jsem se pokukoval po vhodnym sub systemu. Nebyl to sice nutnej upgrade...ale kdyz jsem ted jednu moznost S12 koupit mel, tak jsem neodolal a subwoofer poridil : ) Od rana stale posloucham muziku a je to supeeeerrr : ) projizdel jsem dnes taky vcerejsi michacky a je radost mit tu kontrolu uplne dole i na nearfieldech.

Dnes rano mi do studia dorazil subwoofer KRK S12. je to velkej, hodne hodne velkej 12ti palec a pekne tezka potvora. Koupil jsem ho v Londyne novej jako "demo" kus za skvelou cenu. Mam ho zapojenej a posloucham a posloucham ... ten bas je neuveritelne monster, az me to prekvapilo. Takovej tlak znam z mejch FAR monitoru. no skvely !!! : ) Tenhle subwoofer jsem koupil jako doplnek k monitorum Exposé E8B, ktere sice hraji basy perfektne se skvelou plnosti, ale uplnej nejhlubsi sub tak jako vsechny 8mi palce vyzarit nedokazou, tak jsem se pokukoval po vhodnym sub systemu. Nebyl to sice nutnej upgrade...ale kdyz jsem ted jednu moznost S12 koupit mel, tak jsem neodolal a subwoofer poridil : ) Od rana stale posloucham muziku a je to supeeeerrr : ) projizdel jsem dnes taky vcerejsi michacky a je radost mit tu kontrolu uplne dole i na nearfieldech.

Naposledy upravil(a) ECSON WALDES dne 12 led 2011 17:00, celkem upraveno 1 x.
Jezis to je kraaaaava, kolik to vazi? 
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
macek!
jaky ma specs, crossover je nastavenej pevne? na fazi ma switch nebo stupnovanou? jak jsi ho nastavoval? a nejaky bypass taky ma?
jaky ma specs, crossover je nastavenej pevne? na fazi ma switch nebo stupnovanou? jak jsi ho nastavoval? a nejaky bypass taky ma?
-
jackies
Mě, když hodně jebne, používám 4PRO 8003-AS
( TOMU se říká macek
)
Ale nejebá mi často
( TOMU se říká macek
Ale nejebá mi často