Monitory kolem 10-15k
SoundsFine: jj, dik, to jsem cekal...a tys jim teda napsal, aby ti spocitali cenu s shippment costs do Ceska a pak jsi jim to zaplatil jo?
ja na jejich strankach cetl, ze do zemi, ktere tam primo nemaji uvedene (coz je treba zrovna Cesko), se jim musi napsat dotaz a oni mi reknou, kolik to bude celkove...tak to teda zatim chapu...
ja na jejich strankach cetl, ze do zemi, ktere tam primo nemaji uvedene (coz je treba zrovna Cesko), se jim musi napsat dotaz a oni mi reknou, kolik to bude celkove...tak to teda zatim chapu...
ludia co maju dynaudio, tak vravia ze su skoro identicke na posluch... ja ich mam hlavne preto lebo maju 2x digital a 1x audio vstup, co sa zide.. a fakt hraju slusne.. treba si ich vypocut...jindy píše: ty Rolandy taky nevypadaji marne, s tou cenou uz by to u me bylo na hrane...pokud to vyjde, tak radsi za tu uzasnou cenu vezmu ty Tannoye...a jak ty Rolandy hrajou, slysels je? nebo je mas? ja vim ze ses na Yamaha a Roland znacky
- SoundsFine
- SoundsFine
1.Musíte mít kartu, která umožňuje platbu přes internet.
2.Pak se přihlásíte na music-store jako zákazník z EU, vyplníte jméno, adresu.
(můžete se nebo nemusíte registrovat)
3.Vyplníte číslo karty a kód.
4. music-strore.de si odečte 428EUR a toť vše.
5. Do několika hodin, Vám pošlou na mail TrackingNr UPS, abyste mohli sledovat váš balík na cestě.
Klasický postup při nákupu na internetovém obchodě.
2.Pak se přihlásíte na music-store jako zákazník z EU, vyplníte jméno, adresu.
(můžete se nebo nemusíte registrovat)
3.Vyplníte číslo karty a kód.
4. music-strore.de si odečte 428EUR a toť vše.
5. Do několika hodin, Vám pošlou na mail TrackingNr UPS, abyste mohli sledovat váš balík na cestě.
Klasický postup při nákupu na internetovém obchodě.
- SoundsFine
ja ti neviem...SoundsFine píše:Kexik přemýšlím, že bych k R8D vzal ještě Tannoy TS 10 Subwoofer.
Co si o tom myslíš?
Právě proto, že R8D mají tak výborně řešený EQ a HPF, myslím, že by to nemusel být problém při propojení a hrálo by to slušně.
1. osobne uprednostnujem digitalnu vyhybku kde mas moznost kompenzovat oneskorenie signalu = fazovy posun
2. myslim ze 8D uz idu dost hlboko na to, aby to nemalo vyznam
to uz potom skor zobrat ako satelity nejake bedne co nemaju tak dobry bas ale cistejsie stredy
-
- Profesionál
na to, ze ty tannoye jsou 8", by mohly hrat niz nez 45hz.
ja bych jako bedny do 15k taky zvazil tapco s8, ktery ted stoji nejak lehce pres 10 za par.
smog: to jsou bedny, ktery maji hodne prefouklej, 'gumovej' bas, neco jako kdybys mel na masteru plugin, co pridava spodni harmonickou k basum. fakt ale je, ze na 'urban' muziku to neni vubec spatny a dela se na nich dobre, to je asi nejdulezitejsi. asi uz sem to psal, ale prijdou mi charakterem ne nepodobny truth2031, ale ve vsem lepsi. :]
ja bych jako bedny do 15k taky zvazil tapco s8, ktery ted stoji nejak lehce pres 10 za par.
smog: to jsou bedny, ktery maji hodne prefouklej, 'gumovej' bas, neco jako kdybys mel na masteru plugin, co pridava spodni harmonickou k basum. fakt ale je, ze na 'urban' muziku to neni vubec spatny a dela se na nich dobre, to je asi nejdulezitejsi. asi uz sem to psal, ale prijdou mi charakterem ne nepodobny truth2031, ale ve vsem lepsi. :]
a slysels je, mas nejake osobni dojmy? a neni to tak, ze ty Tannoye hrajou zase vic vejsek?Brooklyn / juanita juarez píše:na to, ze ty tannoye jsou 8", by mohly hrat niz nez 45hz.
kazdopadne potrebuju alternativu, protoze penize mi prijdou 22. srpna a uz ty Tannoye take nemusi byt, kdyz se tu na to upozornuje...
a nebo ma nekdo osobni porovnani tech Tapco a Tannoy? oba maji osmickovej basak...ktera znacka plati za kvalitnejsi?