Monitory kolem 10-15k
nepocul, ale na nete som nenasiel negativnu informaciu, vraj do 600,*Euro to hra najdospelejsieJindy2 píše:Pytkin: chci no...tak o nich asi prestanu uvazovat...
Vlad: ty maj ale 6" basák ne? já tedy koukám po 8", ačkoliv je to možná pro můj prostor moc, tak chci, aby to víc kopalo...ale zatím dík za nabídku...
Poshook: a ty Tascamy jsi slyšel? nebo v čem jsou dobré?
Ivo: nejdeš, kupuju to 22. srpna, do té doby vybírám...on Behringer může hrát sebelíp, ale mě nesmí do domu, nerad bych u nich skončil...Uli výrábí určitě i dobré, ale i špatné věci...i kamarádi, co vůbec nerozumí hudebnímu hardwaru vědí nebo slyšeli, že Behringer má nálepku "shit"...chci tedy trochu i něco reprezentativního
Poshook: njn, stejně všechno to mezi čím vybírám nebudu mít možnost slyšet, tak se spoléhám na vaše rady...ty Tascamy se mi líběj, zkusím je někde pohledat...ale ty dodací lhůty mě štvou - polovinu z toho, mezi čím vybírám, nikdo nemá na skladě, nebo lhůta dva měsíce...
nakonec asi vezmu to, co bude vypadat, že mi přijde nejdřív...

Poshook: njn, stejně všechno to mezi čím vybírám nebudu mít možnost slyšet, tak se spoléhám na vaše rady...ty Tascamy se mi líběj, zkusím je někde pohledat...ale ty dodací lhůty mě štvou - polovinu z toho, mezi čím vybírám, nikdo nemá na skladě, nebo lhůta dva měsíce...
nakonec asi vezmu to, co bude vypadat, že mi přijde nejdřív...
Jindy2: takze kdyz je neco sebelepsi, tak si to nekoupis, protoze to nema tu spravnou znacku?
BTW jsou ctyri druhy lidi:
1) ti, co nemaji prehled - ti vubec netusi, ze nejaky behringer existuje
2) ti, co maji prehled - ti vedi, ze truthy jsou slusny bedny a vybocujou z uliho masprodukce
3) ti, co nemaji prehled, ale delaji, ze ho maji - viz to co napsal kexik v predchozim prispevku
4) ti, co maji prehled, ale delaji, ze ho nemaji - to jsou bud provokateri, nebo magori; uvadim jen pro uplnost
BTW jsou ctyri druhy lidi:
1) ti, co nemaji prehled - ti vubec netusi, ze nejaky behringer existuje
2) ti, co maji prehled - ti vedi, ze truthy jsou slusny bedny a vybocujou z uliho masprodukce
3) ti, co nemaji prehled, ale delaji, ze ho maji - viz to co napsal kexik v predchozim prispevku
4) ti, co maji prehled, ale delaji, ze ho nemaji - to jsou bud provokateri, nebo magori; uvadim jen pro uplnost

Naposledy upravil(a) Kermitak dne 14 srp 2008 15:45, celkem upraveno 1 x.
Kermitak: Hele, je to tak, ze dobry bedny, ktery se mi budou libit, jsem chtel mit na stole s velkym LCD uz dlouho. Ted to mit budu a proste nechci Behringer (stejne tak, jako si nikdy nekoupim lcd nebo notebook Acer, ikdyby byl sebelepsi, mam k te znacce odpor), nevim co rozebiras. Jsem potom horsi clovek, kdyz Uliho nechci?
Mel jsem jeho mix, DJx a stacilo, rad jsem se ho za par tydnu zbavil. Ale treba jeho MIC100 si jednou asi koupim, to neni tak na ocich a je asi dobrej.
Mel jsem jeho mix, DJx a stacilo, rad jsem se ho za par tydnu zbavil. Ale treba jeho MIC100 si jednou asi koupim, to neni tak na ocich a je asi dobrej.
jindy
Future Music magazin ma vo svojom pravidelnom rebricku co sa vybavenia studia tyka,medzi studiovymi monitormi na druhom mieste Rubicon R5a,hned za Genelcs 8040 (uz hodnu chvilu sa tam drzia,medzi spickovymi monitormi)
ak mas moznost,pozri sa na Rubicon R8a,mali by Ti ponuknut co hladas
tiez sa mi pacia nove Yorkville Ysm 1p serie 2, vyrabane v kanade,nestoja vela a detailom zvuku sa udajne vyrovnaju o dost drahsim monitorom
http://www.yorkville.com/products.asp?t ... =20&id=373
Future Music magazin ma vo svojom pravidelnom rebricku co sa vybavenia studia tyka,medzi studiovymi monitormi na druhom mieste Rubicon R5a,hned za Genelcs 8040 (uz hodnu chvilu sa tam drzia,medzi spickovymi monitormi)
ak mas moznost,pozri sa na Rubicon R8a,mali by Ti ponuknut co hladas
tiez sa mi pacia nove Yorkville Ysm 1p serie 2, vyrabane v kanade,nestoja vela a detailom zvuku sa udajne vyrovnaju o dost drahsim monitorom
http://www.yorkville.com/products.asp?t ... =20&id=373
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1
Njn ale kdyz jsou ty 2 mesicni cekaci lhuty, tak je dost casu si poradne poklabosit a v prestrelce na foru vse poradne probratEXCOM píše:ked sa mi nejake bedne pacia, tak idem, kupim a je vyriesene.. ze tu okolo toho veru nakecatea vysledok ziadny...

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."