Monitory kolem 10k - opět :)
Re: Monitory kolem 10k - opět :)
mozno ho notifikacie z tohoto threadu preberu z letargie a vrati sa !!!!
K tomu standby modu - Krk VXT to delaj taky, jedna se vypne treba o 5-10minut driv. Ale to me zrovna nepali a kdyz jdes pryc, tak je muzes vypnout klasicky switchem.
Mám to koupený přes audiotek, tak ti by mi snad měli vyjít vstříc...rastis píše:seriozny predajca by to akceptovat mal podla mna.

ja som ani nevedel, ze VXT maju nejaky samovypinaci rezim
mam ich zapnute cely den a ked idem spat alebo z domu, tak ich vypnem vypinacom. ci sa vypinaju aj same a kedy, to vobec neviem
ale zlte su obe rovnako...

Mě by to nějak netížilo, ale jde o to že mám ty krk rokit 6 g3 asi 4 dny a jeden z monitorů se nevypne ani po hodině a půl bez signálu a kdo má pak poslouchat ten minimalistický "šum"TOM-Thak píše:K tomu standby modu - Krk VXT to delaj taky, jedna se vypne treba o 5-10minut driv. Ale to me zrovna nepali a kdyz jdes pryc, tak je muzes vypnout klasicky switchem.

Ja mám tiež presne tieto KRK Rokit 6 G3 a rozdiel medzi automatickým vypnutím jednotlivých monitorov je asi 5 sekúnd. Pri opätovnom privedení signálu je rozdiel v zapnutí asi 1 sekunda.
ja myslim , ze toto je absolutne ten posledny parameter , ktorym sa treba zaoberat 

Tak áno, len keď sa to tu už rieši, tak napíšem svoju skúsenosť....
Inak ak sa monitor automaticky nevypne ani po hodine, tak to asi je naozaj dôvod na reklamáciu (teda ak na tom človeku záleží). Ja osobne toto automatické vypínanie veľmi nepoužívam. keď skončím, tak monitory normálne vypnem vypínačom.
Inak ak sa monitor automaticky nevypne ani po hodine, tak to asi je naozaj dôvod na reklamáciu (teda ak na tom človeku záleží). Ja osobne toto automatické vypínanie veľmi nepoužívam. keď skončím, tak monitory normálne vypnem vypínačom.