Monitory na rock a techno = utopie?
Re: Monitory na rock a techno = utopie?
Podľa mna 8030 su vykonovo slabe. minimalne 8040. V predajni som porovnaval, cca okolo 1000€ kategorie a napriklad Dynaudio sa mi zdali fakt slabe, co som necakal vzhladom na chvalospevy na webe. takisto ani event opal ma nepresvedcili. 8040 hrali lepsie ale maju len asi 90W. takze 8050 by boli akurat (neboli na predajni... ). Len cena je uz vyssia.
Nehovorim len o vykone, hovorim ze "genelec 8040 hrali podla mna odost lepsie ako dynaudio (presny model neviem ale cenovo okolo 1000€/kus) alebo event opal". posluch je dost individualna vec a odbornik na teoriu a grafy niesom aby som to tu dokumentoval. najlepsie je ist si to vypocut na vlastne usi a potom sa rozhodovat.
Nehovorim len o vykone, hovorim ze "genelec 8040 hrali podla mna odost lepsie ako dynaudio (presny model neviem ale cenovo okolo 1000€/kus) alebo event opal". posluch je dost individualna vec a odbornik na teoriu a grafy niesom aby som to tu dokumentoval. najlepsie je ist si to vypocut na vlastne usi a potom sa rozhodovat.
Naposledy upravil(a) mtb dne 18 čer 2015 10:14, celkem upraveno 1 x.
mtd : hovoris len o vykone stale .. skus napisat trosku viac ..
"vykonovo"
niektori ludia hodnotia repraky podla toho ako nahlas dokazu hrat 

jo
o tom presne hovorim ..

vy ste podareni
namiesto normalnej debaty si tu idete ... svoje ego
napisal som svoj nazor k teme. kto chce pochopi, kto si chce... ego ten nech to robi
cielom fora podla mna nieje vyvolavat konfrontacie za kazdu cenu... ale zjavne to poniektori nikdy nepochopia

napisal som svoj nazor k teme. kto chce pochopi, kto si chce... ego ten nech to robi

cielom fora podla mna nieje vyvolavat konfrontacie za kazdu cenu... ale zjavne to poniektori nikdy nepochopia
mtb : preco neodpovedas na otazky ??
Kde sa beru tito chytraci co sa sem prihlasia, polozia nezrozumitelnu otazku, ak to vobec otazka je a este s absolutnou bohorovnostou z ludi co im chcu pomoct urobia volov?
...countrymetalman je zpět? 

mtb, rozjíždíš debatu na úrovni vhodné spíše pro djforum.cz Uvědom si, že se tu schází především profesionálové a poloprofesionálové z recording a mastering studií, hudebníci a producenti. Ti ocení spíše kvalitu poslechu, nežli kvantitu. Pokud máš pocit nedostatečného výkonu, řešil bych to naslouchátky pro nedoslýchavé, nebo velkým PA systémem 

no kua .. tu mas 1200 W set za 152 evris .. to musi hrat jak vino ..
http://www.electronic-star.sk/Ozvucovac ... i10531.htm

http://www.electronic-star.sk/Ozvucovac ... i10531.htm