ja to odhaduju na 70% monitoru co maj woofer 5,5 a mensi ( a nejsou styl auratones)
tady o nich trochu neco najdes:Tudy píše:Ty jsi je slyšel? Nebo je dokonce máš???hombrefeo píše:Equator Q10
Já mám pro coaxy slabost a tohle by mě docela zajímalo, jak to hraje.
carloff píše:vsechny ,ktery maj malej woofer musi nejak emulovat to, co nezahrajou. 5ka wofer je mid range. 6ka uplne dolu taky nezahraje. takze budto se pracuje nejak s natrubkem nebo se to emuluje jak je psano nahore.. kdo co ma uvnitr ti nereknu --nezkoumal jsem to .A ani po tom zas tak ultra radsi nepatram.Kazdopadne pravdu hrat nebudou..
S cim si to porovnaval ? HS50 je kategoria tych najlacnejsich reprakov , co sa daju kupit .. nechcem ti brat iluzie .. ale je to uplne inde , ako konkurencia ..bluerecording píše:Momentalne ma viac zaujimaju stredy a stredovysky a tie maju napriklad HS50ky neskutocne precizne.
Viem, ze seria HS ako aj NS10 hraju inak ako ostatne repraky. Ja totiz viem preco ich pouzivam.Pytkin píše:ja myslim ze aj 1-2" prehrava 40 Hz .. len nie na takej urovni ako 8" ..
S cim si to porovnaval ? HS50 je kategoria tych najlacnejsich reprakov , co sa daju kupit .. nechcem ti brat iluzie .. ale je to uplne inde , ako konkurencia ..bluerecording píše:Momentalne ma viac zaujimaju stredy a stredovysky a tie maju napriklad HS50ky neskutocne precizne.
toto by platilo, ak by bola bedna linearna, ludsky sluch tiez a vsetko by sa odohravalo v dokonalom priestore.Hammond píše: Trochu nechapem logike, ze sa treba s bednami ucit, podla toho ake ma ktora nuansi. Ja chapem monitor ako "meraci pristroj", ktory ma vo svojej cenovej kategorii splnat istu "mieru presnosti".
Definuj prosim nafuky, neviem celkom presne o co ideHammond píše:ze mam v nahravke nafuky, ktore som na HS50 absolutne vobec nepocul.