Mám dotaz. Zapojil jsem monitory do symetrickyho vstupu z nesymetrickyho vystupu na mixaku. Vadi to moc? Musel bych kupovat jiny kabely. Co to vlastne znamena symetricky a nesymetricky?
Naposledy upravil(a) Raphael dne 21 črc 2007 12:54, celkem upraveno 1 x.
Raphael: to mam taky tak.. mam Symetricky Kanon a na druhe strane symetricky zapojeny 6,3Jack, zvukovku mam taky symetricky, ale mixak ma nesymetricke vstupy a vystupy.
pytkin: skusil som to s tretinooktavovou analyzou a skutocne to nie je ono... mam onu beznu bytovu nectnost, zarez obklopeny dvomi peakmi na 183Hz a tretinooktavova analyza to neodhali tak ako to naozaj je, ale "spriemeruje" vysledok. opakujem ale ze nieco take v upravenej cimre nehorzi, takze pre studio to moze fungovat
hej... taka klasicka stojata vlna vyzera na charakteristike tak, ze tam mas ostre maximum a minimum vedla seba. ak ti stred pasma na nalyzeri sadne nahodou doprostred, do toho inflexneho bodu, tak nameras peknu nulu... ako nahle zacnes upravovat miestnost, tak sa tie piky zacnu rozsirovat a znizovat, takze ch uz zachytis a vykompenzujes