Spočítal jsem, že když každý druhý den nepujdu na oběd, Tak bude na měsíční splátku tapca v audioteku, rodinný rozpočet to nezpozoruje a možná se mě i zmenší špeky.
9. července tam teda du
TAP: hahaha ty si jako jáá :D:D ja mam spočítáno, že když příští dva tejdny minimalizuju snidane a obedy a vyziju aspon z pulky ze zbytku stravenek do vejplaty tak budu mit na ADAMY a kdyz pockam este mesic tak na BM5A )) ovsem to neni jedina investice, co musim udelat takze fakt nevim.
TOM-Thak píše:TAP: hahaha ty si jako jáá :D:D ja mam spočítáno, že když příští dva tejdny minimalizuju snidane a obedy a vyziju aspon z pulky ze zbytku stravenek do vejplaty tak budu mit na ADAMY a kdyz pockam este mesic tak na BM5A )) ovsem to neni jedina investice, co musim udelat takze fakt nevim.
Mě by pár kilo dole fakt prospělo, takže je to všecko báječné. Tobě taky držím palce.
freecoolin: koupim neco k piti typu dobra voda / juice / apod. k tomu naky pecivo .. prip. koupis sem tam naky vitaminy.. zvejkacky a ono nechas za snidani kilo.. pak jdes na obed tady v centru a co si das? bud jdes do restaurace nebo pizzerka nebo si jen neco koupis prip. jednou za uherak fastfood kdyz fakt pospicham. Takze taky tak 100-150 to mas 180-250 za den a k tomu naka cesta do Praglu 64kc. tak si to vynasobte 20ti dnema a ste neco kolem 6ti litru.
Petr_Macháně píše:Lidi to je to tak dulezity? Ty monitory sou fakt drahy, 10 000 je fakt dost pro studenta prváku
V druhaku na stredni sem si kupoval Egosys nEar05 z toho duvodu, ze sem taky nemel prachy. Ted je mam 5,5roku a dost veci sem se naucil apod. a taky jsem zjistil, ze na tech bednach prestavam slyset. Jsem schopen na tom udelat urcitou uroven zvuku a posledni rok a pul se to nehlo. Neco je o trosku lepsi neco horsi, ale zadna vyrazna zmena k lepsimu, navic skladby ve wavu, kterym se chci priblizit uz mi zni dost podobne jako moje skladby. Kdyz to ovsem poslu kamosovi na Truthy tak to zni hur. Uvaz sam. Podle me si ted koupis monitory za 10k a pokud to myslis s hudbou vazne tak treba za 5let si pujdes koupit neco lepsiho.